Luni, 29 Iulie, 2019 - 15:23

Point Public Affairs și GMP PR, parte din GMP GROUP, își extind portofoliul de clienți cu un nou parteneriat încheiat cu Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), instituția care reprezintă cele mai mari 18 companii de retail alimentar și nonalimentar din România, ce reunește nume precum Auchan, Artima, Brico-Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Hornbach, IKEA, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi și Selgros.

Vineri, 26 Iulie, 2019 - 12:52

Mega Image continuă strategia de dezvoltare și expansiune în noi teritorii din țară, în marile centre urbane, și inaugurează primul magazin din Iași, situat în Șoseaua Păcurari, nr. 58-64. Noul magazin Mega Image va aduce ieșenilor experiențe inedite la cumpărături și îi va inspira pentru a descoperi gusturi și rețete noi. 

Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 11:23

Mega Image continuă să inoveze în retail-ul modern și inaugurează un nou concept de magazin în București – Fresh Bazar, un aprozar reinterpretat în stil urban actual, adaptat nevoilor consumatorilor precum și standardelor de calitate și prospețime din prezent. 

Noul Mega Image Freh Bazar este situat în București, strada Apusului nr. 29, bloc N19, parter și se desfășoară într-un spațiu cu design contemporan, pe o suprafață de 84 m2.

Marţi, 2 Iulie, 2019 - 12:33

Mega Image continuă să inoveze și inaugurează un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii, prin remodelarea spațiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2,  ce a fost închis în vederea transformării la jumătatea anului trecut. Astfel, din 21 iunie, noul magazin din Piața Domenii a fost redeschis într-un nou format și aduce mai multă inspirație la cumpărături printr-un concept nou pe piață, plecând de la povestea produselor autohtone Gusturi Românești și Angst.

Vineri, 14 Iunie, 2019 - 11:06

Mega Image continuă și anul acesta implicarea în susținerea unei cauze extrem de importante în acest moment: nevoia de sânge. Astfel, compania își reafirmă angajamentul de a contribui la creșterea nivelului de awareness al populației cu privire la nevoia acută de sânge pentru transfuzii. Mega Image aniversează, cu această ocazie, și cel de-al treilea an de implicare activă în campanii de comunicare dedicate acestei cauze. 

Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 12:56

Mega Image continuă strategia de dezvoltare și expansiune în teritorii noi prin inaugurarea a 23 de magazine de la începutul anului până în prezent, în diferite zone ale țării. Strategia de expansiune are la bază promisiunea de a oferi inspirație la cumpărături clienților pe un teritoriu apropiat și familiar acestora. 

Astfel, după expansiunea din ultimii doi ani pe piețe noi, mature și cu potențial, precum Cluj-Napoca și Timișoara, Mega Image a continuat în acest an extinderea și în Moldova, prin deschiderea primului supermarket din Bacău, în luna aprilie. 

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 11:33

Mega Image continuă să aducă inspirație la cumpărături clienților, în piețe noi, și inaugurează primul supermarket din Bacău, situat pe Calea Mărășești, nr. 104. Cu o suprafață de aproximativ 350 mp, noul supermarket va oferi locuitorilor din Bacău o experiență nouă la cumpărături, alături de o gamă variată de produse și oferte personalizate. 

Joi, 14 Martie, 2019 - 12:25

Mega Image anunță preluarea rețelei Zanfir din Vrancea, ca urmare a aprobării achiziției de către Consiliul Concurenței. Astfel, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenți, lanțul de supermarketuri Zanfir, va consolida prin această tranzacție prezența Mega Image în zonă, urmând ca cele 10 magazine preluate să fie integrate în cadrul rețelei și transformate treptat în magazine Mega Image și Shop&Go. 

Luni, 11 Martie, 2019 - 14:02

Mega Image a deschis Maison des Chefs, primul restaurant concept propriu, care aduce pentru prima dată în același spațiu chefi pasionați să experimenteze liber, alături de gusturi noi, de la vinuri alese asortate cu brânzeturi pe măsură, la patiserie fină și cafea de specialitate. 

Astfel, începând cu 8 martie 2019, Maison des Chefs îi invită la noi experiențe culinare pe toți cei dornici de descoperiri, într-un spațiu cu design contemporan minimalist și atmosferă urbană, situat în zona Floreasca din București, în noua clădire Agora, la etajul 1.  

Vineri, 15 Februarie, 2019 - 10:30

Mega Image anunță schimbările la nivelul comitetului executiv care au avut loc după ce Mircea Moga a preluat conducerea companiei. Astfel, au avut loc următoarele modificări în structura organizațională:

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 10:18

Alfa Beta și Mega Image anunţă astăzi numirea a doi Brand Presidents. Astfel, Vassilis Stavrou devine Brand President al Alfa Beta, în timp ce Mircea Moga devine Brand President al Mega Image. Ambele numiri vor avea loc începând cu 1 octombrie 2018. Vassilis Stavrou îl succede pe Leonidas Vrettakos, care se va retrage din activitate.

Luni, 2 Iulie, 2018 - 13:47

Mega Image anunță deja primele trei magazine Shop&Go deschise în Timișoara, după inaugurarea în urmă cu o săptămână a primului magazin Mega Image din această nouă piață. 

Astfel, prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image pătrunde și mai mult pe segmentul de proximitate, fiind mai aproape de clienții timișoreni și oferindu-le acestora produse necesare consumului zilnic sau de moment. 

Subscribe to Mega Image