Vineri, 1 Martie, 2019 - 19:00

Metrorex a făcut demersuri pentru montarea panourilor de siguranţă, urmând să fie lansată o licitaţie pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate, iar apoi, după definitivarea şi avizarea/aprobarea documentaţiilor tehnico-economice, se va demara procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie a acestui sistem de siguranţă.

Potrivit unui comunicat al companiei, după finalizarea celor două studii, se vor şti cu exactitate, atât costurile aferente proiectului, cât şi termenul de implementare a acestuia.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 09:15

Călătorii au fost evacuaţi, luni dimineaţă, dintr-o garnitură din care ieşea fum, aflată la staţia de metrou Dristor, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate, dar garnitura a fost tractată fără probleme.

 

Miercuri, 21 Noiembrie, 2018 - 16:08

Camera Deputaților a adoptat modificarea Legii de Înființare a Jandarmeriei Române pentru asigurarea serviciilor de pază și protecție la Metrorex SA.

În termen de 30 de zile se va aproba prin Hotărâre de Guvern modul în care se va implementa prevederea legislativă menționată. Hotărârea de Guvern va reglementa asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor aparținând Metrorex SA, cu efective de jandarmi.

Joi, 15 Noiembrie, 2018 - 13:11

Ca urmare a grevei de avertisment a angajaților Metrorex SA, programată pentru ziua de 15.11.2018, între orele 4:00 și 6:00, în vederea asigurării serviciului public de transport la nivelul Capitalei, STB SA va scoate în traseu liniile urbane de tramvai, troleibuz și autobuz începând cu ora 4.00.
 

Subscribe to Metrorex SA