Miercuri, 11 Septembrie, 2019 - 18:45

Anunţul privind "Elaborare Proiect Tehnic şi execuţie lucrări pentru edificarea unei staţii de metrou la nivel suprateran situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură" a fost publicat în noul sistem de achiziţii publice - SICAP, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Joi, 29 August, 2019 - 17:43

Metrorex anunță că începând din 2 septembrie 2019 vor fi deschise încă 8 casierii specializate pentru emiterea abonamentelor lunare cu preț redus 50%, față de cele 3 funcționale în perioada vacanțelor școlare.

Luni, 1 Iulie, 2019 - 16:14

Metrorex anunţă că a fost publicat în SICAP (Sistemul de achiziţii publice) anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de achiziţie sectorială pentru servicii de proiectare şi asistenţă tehnică aferent Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, secţiunea Eroilor (PS Operă) – Piaţa Iancului.

Pentru atribuirea contractului “Servicii de proiectare şi asistenţă tehnică”, se va aplica procedura de licitaţie restrânsă. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 05.08.2019, ora 15.00.

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 18:14

Magistrala 5 de metrou, Drumul Taberei – Eroilor, va fi gata în luna decembrie în acest an după 8 ani de lucrări, a declarat Dumitru Şodolescu, directorul general al Metrorex, care a anunţat şi un nou plan de investiţi în valoare de 5,1 miliarde lei.

„Magistrala 5 de metrou, cu secţiunea Drumul Taberei – Eroilor, va fi gata în luna decembrie”, a spus Dumitru Şodolescu.

Luni, 25 Martie, 2019 - 15:11

Metrorex va achiziționa trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5. 

După verificarea și validarea de către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a documentației de atribuire, anunțul de participare la licitație a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Metrorex va achiziționa 13 trenuri noi de metrou pentru secțiunea Drumul Taberei - Eroilor  și opțional și-a rezervat dreptul de a contracta încă maxim 17 trenuri noi de același tip, destinate operării pe secțiunea Eroilor - Iancului.

Vineri, 1 Martie, 2019 - 19:00

Metrorex a făcut demersuri pentru montarea panourilor de siguranţă, urmând să fie lansată o licitaţie pentru studiile de prefezabilitate şi fezabilitate, iar apoi, după definitivarea şi avizarea/aprobarea documentaţiilor tehnico-economice, se va demara procedura de achiziţie a lucrărilor de execuţie a acestui sistem de siguranţă.

Potrivit unui comunicat al companiei, după finalizarea celor două studii, se vor şti cu exactitate, atât costurile aferente proiectului, cât şi termenul de implementare a acestuia.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 09:15

Călătorii au fost evacuaţi, luni dimineaţă, dintr-o garnitură din care ieşea fum, aflată la staţia de metrou Dristor, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate, dar garnitura a fost tractată fără probleme.

 

Miercuri, 21 Noiembrie, 2018 - 16:08

Camera Deputaților a adoptat modificarea Legii de Înființare a Jandarmeriei Române pentru asigurarea serviciilor de pază și protecție la Metrorex SA.

În termen de 30 de zile se va aproba prin Hotărâre de Guvern modul în care se va implementa prevederea legislativă menționată. Hotărârea de Guvern va reglementa asigurarea pazei și protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor aparținând Metrorex SA, cu efective de jandarmi.

Joi, 15 Noiembrie, 2018 - 13:11

Ca urmare a grevei de avertisment a angajaților Metrorex SA, programată pentru ziua de 15.11.2018, între orele 4:00 și 6:00, în vederea asigurării serviciului public de transport la nivelul Capitalei, STB SA va scoate în traseu liniile urbane de tramvai, troleibuz și autobuz începând cu ora 4.00.
 

Subscribe to Metrorex SA