Joi, 12 Septembrie, 2019 - 11:07

Anul acesta - pentru prima dată - Microsoft a participat la Frankfurt Motor Show (IAA) pentru a prezenta viziunea companiei asupra colaborării cu industria auto. Microsoft susține industria auto cu servicii de cloud inteligent, edge, IoT și AI, oferind sprijin companiilor din industrie pentru a-și dezvolta și  extinde capacitățile digitale. Se dorește astfel crearea contextului favorabil pentru ca jucătorii mici din industria auto să devină furnizori de servicii de mobilitate inteligentă. 

Miercuri, 11 Septembrie, 2019 - 12:12

Săptămâna aceasta, în cadrul Frankfurt Motorshow (IAA), Microsoft a anunțat Microsoft for Startups: Autonomous Driving (MfS - AD), un program care își propune să accelereze evoluția startup-urilor specializate în dezvoltarea de sisteme de conducere autonomă a vehiculelor (AD). 

Luni, 15 Iulie, 2019 - 15:51

Microsoft anunță noi investiții în tehnologii și programe menite să sprijine ecosistemul de parteneri. Investițiile au ca scop optimizarea angajamentului partenerilor Microsoft pentru era cloud.

Vineri, 24 Mai, 2019 - 13:17

25 mai marchează un an de la intrarea în vigoare oficială a Regulamentului General al Uniunii Europene privind protecția datelor. GDPR este un cadru revoluționar în materie de confidențialitate care le permite locuitorilor din UE să își controleze informațiile personale, astfel încât să îi ajute pe consumatori să aibă încredere că pot utiliza în mod liber și în siguranță tehnologii digitale în întreaga lume.

Vineri, 10 Mai, 2019 - 16:16

Trei elevi de liceu vor reprezenta România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist (Microsoft Office World Championship - MOSWC), care va avea loc în perioada la New York, în perioada 28-31 iulie. Mihaela Florea, de la Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Brăila s-a calificat pentru a doua oară în finala mondială din America. Anul trecut Mihaela a ocupat locul 4 mondial la Power Point.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 12:53

Luni, în cadrul Microsoft Build 2019, compania a prezentat dezvoltatorilor noi tehnologii pentru crearea de soluții inteligente și productive. Clienții și partenerii Microsoft, printre care Starbucks, J.P. Morgan, Kroger, Spatial, Epic Games și nu numai, prezintă noi soluții pentru a susține productivitatea afacerilor.
În deschidere, Satya Nadella, CEO Microsoft, a prezentat viziunea companiei și oportunitățile dezvoltatorilor în Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 și Power Platform, Microsoft 365 și Microsoft Gaming.

Luni, 6 Mai, 2019 - 16:36

Protejarea proceselor democratice vitale împotriva atacurilor cibernetice și campaniilor de dezinformare a devenit o preocupare generală, mai ales acum în preajma alegerilor pentru Parlamentul European. Astfel de atacuri, care cresc în frecvență și intensitate, erodează încrederea publică și îi determină pe cetățeni să se îndoiască de integritatea procesului electoral. Imixtiunile electorale nu reprezintă o noutate, însă amploarea amenințărilor actuale este fără precedent, acestea fiind parțial cauzate de progresul tehnologic.

Luni, 15 Aprilie, 2019 - 15:37
prin parteneriatul dintre Microsoft și Veracomp

VERACOMP, în calitate de distribuitor unic Red Hat în România, a încheiat recent un acord de colaborare cu Microsoft Romania. Acordul de colaborare are scopul de a facilita accesul partenerilor Microsoft și Red Hat la poiecte educaționale comune și de a înlesni astfel aderența la cele mai noi tehnologii. 

Marţi, 12 Martie, 2019 - 10:24
pentru clienții Microsoft persoane juridice

Microsoft vine cu noi oferte menite să ajute companiile să își eficientizeze relația cu clienții, să sprijine angajații și să încurajeze studenții.

Am primit solicitări din partea mai multor corporații multinaționale care își doresc un sprijin mai larg pe piață, pentru a putea achiziționa Surface la scară globală, astfel încât angajații din filialele locale și birourile regionale să beneficieze de o selecție de configurații oferite de gama Surface. 

Luni, 4 Martie, 2019 - 12:04

Încă un pas înainte pentru punerea în practică a ideilor discutate la Summitul RePatriot de la Alba Iulia din octombrie 2018

Joi, 28 Februarie, 2019 - 13:38

Inteligența artificială (AI) transformă fără îndoială modul în care lucrăm. Gartner estimează că, în 2021, utilizarea AI pentru augmentarea produselor și serviciilor va genera 2,9 trilioane de dolari în valoare comercială și va evita costuri echivalate cu 6,2 miliarde de ore de activitate productivă ale angajaților.

Luni, 25 Februarie, 2019 - 19:20

Duminica, 24 februarie înaintea deschiderii oficiale a ediției din acest an a târgului internațional de tehnologie - Mobile World Congress, CEO-ul Microsoft Satya Nadella a participat împreună cu Julia White, CVP Azure, și Alex Kipman, specialist tehnic, la o discuție live despre transformarea industriilor prin soluții de IoT la scară globală și punerea la dispoziția partenerilor și clienților posibilitatea de a construi soluții reale cu un set cuprinzător de dispozitive, servicii și instrumente.

Miercuri, 30 Ianuarie, 2019 - 18:16
O „ramificație” din Dosarul Microsoft

DNA a trimis-o în judecată pe Vanessa Amal Youness, pentru trafic de influenţă, ea fiind acuzată că ar fi primit un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă un înalt demnitar pentru aprobarea unor documente privind licenţele IT din şcoli. Aceasta este o cauză din amplul dosar Microsoft.

Vineri, 11 Ianuarie, 2019 - 10:12

3 noi modalități prin care platforma Microsoft Teams facilitează munca angajaților
Microsoft anunță astăzi noi capabilități ale platformei Teams care contribuie la optimizarea timpului și efortului angajaților care au contact direct cu clienții pentru a crește eficiența la locul de muncă. 

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 12:30

Timlogo.ro primește un grant AI for Accessibility (Inteligență Artificială pentru Accesibilitate) de la Microsoft pentru a sprijini eforturile companiei de a-i ajuta pe copii și adulți să aibă acces mai ușor la terapie logopedică. Prin utilizarea instrumentelor cognitive, platforma va fi capabilă să se adapteze la nevoile individuale ale utilizatorilor.

Miercuri, 28 Noiembrie, 2018 - 09:48

Microsoft România anunță numirea lui Daniel Rusen în rolul de Director de Marketing și Operațiuni,  începând cu data de 1 decembrie. Daniel Rusen s-a alăturat Microsoft România în anul 2011 ca Product Marketing Manager, iar un an mai târziu a preluat funcția de Distribution Lead, cu misiunea de a conduce partenerii de afaceri ai companiei într-un proces de transformare profundă în direcția serviciilor de cloud. 

Luni, 5 Noiembrie, 2018 - 13:48

Microsoft anunță numirea Violetei Luca în funcția de General Manager pentru operațiunile din România, începând cu luna noiembrie a acestui an. 
Violeta Luca s-a alăturat Microsoft România pentru prima dată în februarie 2015, ca Head of Strategy, pentru a conduce și coordona strategia locală de transformare a companiei și a preluat ulterior responsabilitățile de Marketing & Operations Director, până în februarie 2017. 

Vineri, 2 Noiembrie, 2018 - 11:26

Pe data de 6 noiembrie, experți și lideri din domeniul de business discută despre transformările și provocările acestui sector prin prisma influenței tehnologiei, în cadrul Microsoft Business Summit 2018. Evenimentul explorează zona de intersecție dintre tehnologie și business precum și modul în care digitalizarea modelează procesele antreprenoriale și viceversa.

Marţi, 16 Octombrie, 2018 - 09:56

Cofondatorul Microsoft Paul Allen a murit luni la vârsta de 65 de ani, au anunţat reprezentanţii companiei de investiţii Vulcan pe care acesta o deţínea.
"Cu o tristeţe profundă, anunţăm moartea fondatorului nostru Paul G. Allen, co-fondatorul Microsoft şi remarcabilul tehnolog, filantrop, constructor comunitar, ecologist, muzician şi susţinător al artei", au transmis reprezentanţii companiei Vulcan printr-un comunicat.   
 

Miercuri, 26 Septembrie, 2018 - 16:55

Casa viitorului va fi una inteligentă. Asta va însemna facturi mai mici la energie şi îmbunătăţirea amprentei de carbon a proprietarilor de locuinţe, permiţând în acelaşi timp, în general, un nivel mai ridicat de libertate şi creşterea calităţii vieţii de zi cu zi. Această viziune devine acum realitate, iar E.ON, în colaborare cu Microsoft, poate face acest lucru posibil. Cele două companii au demarat o colaborare care se bazează pe o soluţie software pentru locuinţe, soluţie care impune noi standarde. E.ON urmează să lanseze prima versiune a acestui nou produs la începutul anului 2019.

Marţi, 25 Septembrie, 2018 - 15:32

Asociația E-Civis, cu sprijinul Microsoft, a lansat RoboHub, un spațiu dedicat cursurilor de robotică si programare care își propune să deschidă drumul spre tehnologie și spre o gândire analitică copiilor din familiile dezavantajate din București și zonele adiacente.

Luni, 24 Septembrie, 2018 - 19:49
Compania a arătat cum inteligența artificială, IoT-ul și edge computing-ul au devenit centrale pentru siguranța, productivitatea și inteligența companiilor

În cadrul Ignite 2018, evenimentul IT anual al Microsoft Corp., compania a subliniat necesitatea creșterii securității IT și a lansat o serie de programe și produse de securitate. Printre acestea se numără Microsoft Secure Score, un raport dinamic care evaluează mediile Microsoft 365 ale clienților și face recomandări ce pot reduce de până la treizeci de ori posibilitatea de a avea o breșă de securitate, cât și Microsoft Authenticator, care facilitează autentificarea sigură a angajaților într-un mod mult mai ușor, prin funcții cum ar fi autentificarea fără parolă.

Marţi, 8 Mai, 2018 - 13:43

Luni, în cadrul conferinței anuale Microsoft Build 2018 dedicată dezvoltatorilor, oficialii Microsoft au prezentat noi tehnologii pentru a sprijini dezvoltatorii de inteligență artificială (AI) în Microsoft Azure, Microsoft 365 și orice altă platformă. Crearea de soluții AI este mai importantă decât oricând pentru dezvoltatori, având în vedere că tehnologia continuă să schimbe modul în care oamenii trăiesc și lucrează în fiecare zi prin intermediul platformei cloud și a dispozitivelor edge.

Sâmbătă, 28 Aprilie, 2018 - 16:37

Microsoft anunță noua actualizare pentru sistemul de operare Windows 10, prin care compania își propune să furnizeze cel mai modern și mai sigur sistem de operare. Actualizarea Windows 10 din aprilie 2018 – este cea mai recentă actualizare majoră a sistemului de operare, prin care Microsoft își propune să redea utilizatorilor o parte din cea mai importantă resursă a fiecăruia: timpul.
 

De la lansarea sa inițială, Windows 10 a oferit două actualizări cu caracteristici concepute special pentru a încuraja creativitatea fiecărui utilizator.
 

Joi, 12 Aprilie, 2018 - 13:40

Studenții timișoreni vor avea șansa de a explora și de a învăța diferite tehnologii de ultimă oră în cadrul Academiei Microsoft 2018. Evenimentul are loc la Universitatea de Vest din Timișoara, la Facultatea de Fizică, în perioada 16 aprilie - 11 mai, fiind deschis studenților de la orice universitate.

Scopul Academiei Microsoft este motivarea studenților de a se gândi la viitorul lor loc de muncă, precum și creșterea gradului de conștientizare vizavi de programul Microsoft Academy College Hire (MACH).

Subscribe to Microsoft