Miercuri, 13 Mai, 2020 - 22:04
Discurs melodramatic de mulțumire pentru disciplina izolaților

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susținut o declarație de presă la scurt timp după ce Camera Deputaţilor a adoptat, cu modificări, proiectul privind măsurile din starea de alertă.

Principalele puncte din declarația ministrului de Interne:

Joi, 7 Mai, 2020 - 15:05

Data de 15 mai este şi data de când vom putea circula liber fără niciun fel de restricţie, deşi liderii politici vorbeau până acum de limite de deplasare.

Aceste limite nu se pot impune, a explicat ministrul de Interne Marcel Vela, așa că vom putea ieși din localitate şi vom putea merge oriunde, fără să fie nevoie să justificăm motivul deplasării.

Miercuri, 22 Aprilie, 2020 - 10:30

Parlamentul României
SENAT

ÎNTREBARE

Adresată: Domnului Ion-Marcel VELA, Ministrul Afacerilor Interne
De către: Senator Călin POPESCU-TĂRICEANU
Circumscripţia electorală: nr.42 Bucureşti
Grupul parlamentar: Neafiliat
Data: 21.04.2020

Obiectul întrebării: Informaţii privind exportul de cereale

Stimate Domnule Ministru,

Joi, 16 Aprilie, 2020 - 17:23

Șeful executivului este joi după-amiază la sediul Ministerului Afacerilor Interne, unde are loc o ședință de lucru cu ministrul Marcel Vela și cu responsabili din conducerea instituției. Potrivit unor surse, la întâlnire participă și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Ședința de la sediul Ministerului Afacerilor Interne are loc la scurt timp după ce parlamentarii au încuviințat, în ședință online, cu majoritate de voturi, solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis de prelungire a stării de urgenţă cu încă 30 de zile.

Marţi, 14 Aprilie, 2020 - 18:30
Acces între 07.00 și 17.00, cu precizare în declarație!

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precizări despre regulile de Paști: vineri și sâmbătă, lângă biserici se va distribui pâinea sfințită.

Vineri, 3 Aprilie, 2020 - 08:59

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului pentru suspendarea aplicării unor dispoziţii din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi instituirea unor măsuri ce vizează circulaţia vehiculelor pe drumurile publice, pe durata stării de urgenţă instituită prin Decretul nr. 195/2020.

Subscribe to Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.)