Miercuri, 11 Iulie, 2018 - 12:50

În continuarea măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru eficientizarea activității de eliberare a pașapoartelor, începând cu data de 16 iulie a.c., se va deschide un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple din București și județul Ilfov în centrul comercial ParkLake.

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 19:39

 Acţiunea s-a derulat sub coordonarea Ministerului Transporturilor prin Autoritatea Navală Română și a Ministerului Afacerilor Interne şi au fost convocate forţele Gărzii de Coastă, SMFN, CN APMC SA, INCDM Grigore Antipa, dar şi ale operatorilor aeronautici privaţi certificaţi incluşi în planul de intervenţie.
 

Joi, 3 Mai, 2018 - 19:33
...74% din furturile din maşini reclamate au avut loc în Sineşti

Informaţii îngrijorătoare ies la iveală după jaful de la Sineşti.  74% din reclamaţiile legate de furturi din maşină înregistrate în cursul acestui vizează incidente din Sineşti. 37 din cele 50 de reclamaţii au fost făcute de persoane care au căzut pradă hoţilor din Sineşti.

Vineri, 27 Aprilie, 2018 - 16:00

Sâmbătă, 28 aprilie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va efectua o vizită de lucru în județul Constanța în vederea evaluării gradului de pregătire a structurilor MAI pentru asigurarea climatului de ordine publică și a intervenției în situații de urgență pe timpul minivacanței de 1 mai și a sezonului estival.

Vineri, 20 Aprilie, 2018 - 19:19

Ministrul Carmen Dan a avut, vineri, o întâlnire de lucru cu conducerile structurilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din judeţul Argeş, la discuţii participând şi şefii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Vineri, 9 Martie, 2018 - 12:06

Polițiștii au decis: protestează peste 2 săptămâni.

Opt sindicate din Poliție au încheiat un protocol de colaboare pentru organizarea unui protest de amploare pe 24 martie.

În plus, pe 22 și 23 martie dar și în perioada 26 – 30 martie, polițiștii vor picheta sediul MAI.

Sindicaliștii sunt nemulțumiți de actuala finanțare a Minsiterului și cer o salarizare adecvată.

Marţi, 27 Februarie, 2018 - 14:28

Reglementări noi la început de an care privesc documentele de intrare în alte țări. Valabilitatea pașapoartelor simple electronice a fost extinsă la zece ani în cazul persoanelor care au împlinit 25 de ani, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În prezent, un pașaport simplu electronic pentru această categorie de vârstă are o valabilitate de cinci ani. Măsura a fost aprobată vineri, 23 februarie 2018, prin hotărâre de guvern.

Subscribe to Ministerului Afacerilor Interne