Miercuri, 5 Iunie, 2019 - 18:40

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, și ministrul agriculturii, silviculturii și gospodăririi apelor din Republica Serbia, Branislav Nedimovic, au semnat miercuri, un nou Acord între Guvernul României şi Guvernul Republicii Serbia privind cooperarea în domeniul gospodăririi durabile a apelor transfrontaliere. La ceremonia de semnare, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, din partea României au mai participat și secretarul de stat pentru Ape, Adriana Petcu, directorul general al D.G.

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 13:56

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, se va afla luni, 22 aprilie, într-o vizită de lucru în județul Gorj, alături de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, și directorul RNP ROMSILVA, George Mihăilescu.
Începând cu ora 10.00, demnitarul va inspecta, la Novaci, proiectul de regularizare a zonei afectată în urma inundațiilor din 2014, iar de la ora 10.30, la Câlnic, zona critică de pe râul Gilort. 

Luni, 4 Februarie, 2019 - 18:06

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, anunţă că analizele efectuate în data de 28 ianuarie de la staţia Crivina arată că amoniu în apă era de 0,796 mg/l, ceea ce înseamnă că se încadrează în limitele legii, precizând că Apa Nova trebuia să anunţe în scris acest lucru, dar au anunţat telefonic.

Marţi, 18 Septembrie, 2018 - 12:12

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a semnat luni un protocol de colaborare cu Asociaţia WWF Programul Dunăre Carpaţi România, în vederea întreprinderii demersurilor necesare pentru identificarea, cartarea și înscrierea în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine din România a noi suprafețe de păduri. 

Subscribe to Ministrul Apelor și Pădurilor