Luni, 17 Septembrie, 2018 - 11:52

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită vineri, 21 septembrie, ora 17:00 la vernisajul expoziției Portretul colecționarului, dedicată aniversării a 40 de ani de la inaugurarea Muzeului Colecțiilor de Artă. Ea aduce în centrul atenției pasionați iubitori de frumos care și-au încununat cariera de colecționari de artă prin donațiile făcute statului român pe parcursul secolului XX  și la începutul secolului XXI. 

Marţi, 11 Septembrie, 2018 - 10:34

Muzeul Național de Artă al României vă invită sâmbătă, 15 septembrie 2018, ora 12:00, la utimul tur ghidat în expoziţia Ștefan Luchian, maestrul artei grafice românești. 150 de ani de la naşterea artistului. 

Prezentarea conceptului expoziţional va fi susţinută de curatorul expoziţiei, dr. Elena Olariu, şefa secţiei de Arte Grafice, Documentare.

Vineri, 20 Iulie, 2018 - 17:00

Muzeul Naţional de Artă al României invită publicul din 21 iulie să viziteze expoziția Laborator. Restaurarea picturilor vechilor maeștri. Aceasta deschide o serie de micro-expoziții ce vor prezenta publicului diferitele laboratoare de restaurare ale muzeului și contribuția lor la studierea și conservarea colecțiilor. Prima dintre ele aduce în prim-plan laboratorul de restaurare pictură de șevalet și munca echipei de specialiști care, de-a lungul ultimelor trei decenii, a făcut posibile noi atribuiri și datări, readucând lucrările cât mai aproape de aspectul lor originar.

Luni, 25 Iunie, 2018 - 13:56

Muzeul Național de Artă al României vă invită să petreceți o zi de vară la sediul central din Calea Victoriei, unde joi, 28 iunie, începând cu ora 13.00 și până seara la ora 18.00 sunteți aşteptaţi la un program divers şi interactiv.

•    Ora 13.00, la Parterul Galeriei Naționale – Muzeul Naţional de Artă al României, Cabinetul de Desene şi Gravuri, vă invită la lansarea catalogului expoziţiei Ştefan Luchian, maestrul artei grafice româneşti. 150 de ani de la naşterea artistului.

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 10:33

Muzeul Național de Artă al României împreună cu Intesa Sanpaolo prezintă publicului bucureștean expoziția Vedute venețiene din colecția Intesa Sanpaolo, ca parte a programului de inițiative „Progetto Cultura” dedicat restaurării operelor de artă și valorificării culturale a acestora.
Expoziția este deschisă publicului în perioada 14 iunie – 15 iulie 2018 și prezintă în premieră operele câtorva dintre cei mai cunoscuți artiști italieni (dar nu numai) care au contribuit la consolidarea și răspândirea noului gen artistic pe parcursul secolului al XVIII-lea.

Luni, 12 Martie, 2018 - 18:03

Muzeul Naţional de Artă al României organizează licitaţie publică în vederea atribuirii contractelor de închiriere pentru spaţiile cuprinse în incinta MNAR, în scopul amenajării şi organizării unei cafetării cu o suprafaţă de 12,5 metri pătraţi pe o perioadă de minim un an.

Condiţiile şi cerinţele de participare sunt prezentate în Caietul de Sarcini, care poate fi procurat de la sediul muzeului sau descărcat de pe site-ul instituţiei, se arată într-un comunicat. 

Subscribe to Muzeul Naţional de Artă al României