Luni, 28 Septembrie, 2020 - 13:50

Miercuri, 30 septembrie, de la ora 11.00, în Curtea Operei Braşov, copiii sunt invitaţi să urmărească "Povestea păpuşilor şi a prinţesei Maya", un spectacol de balet pe muzică de L. Delibes şi W.A. Mozart.

Luni, 17 August, 2020 - 12:50

Miercuri, 19 august 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Braşov, vă invităm la recitalul vocal-instrumental "Culorile muzicale ale verii", susţinut de soliştii Operei Braşov, acompaniaţi la pian de Ovidiu Mezei. În această seară vă veţi delecta cu momente muzicale variate, arii şi duete din operele "Tosca" de G. Puccini, "Samson şi Dalila" de C. de Saint-Sains, "Cenuşăreasa" şi "Bărbierul din Sevilla" de G. Rossini, o lucrare inedită - "MarĂ­a de Buenos Aires", o operă-tango de A. Piazzolla, dar şi piese celebre: "Summertime" de G. Gershwin, "Mamma" de C.A.

Luni, 3 August, 2020 - 13:33

Marţi, 4 august, de la ora 10.00, în Grădina de vară a Operei Braşov, copiii sunt invitaţi să urmărească "Povestea păpuşilor şi a prinţesei Maya", un spectacol de balet special conceput pentru ei, pe muzică de L. Delibes şi W.A. Mozart. În prima parte a poveştii în pas de dans, cei mici vor avea ocazia să facă cunoştinţă cu personajele din "Meşterul păpuşar".

Subscribe to Opera Braşov