Vineri, 13 Noiembrie, 2020 - 12:46

OTP Bank România anunță lansarea Campaniei Zero Friday 2020, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 13 – 20 noiembrie, de cele mai atractive avantaje din acest an, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei.

 

Joi, 24 Septembrie, 2020 - 13:39
în valoare totală de 1 miliard de euro

OTP Bank România a devenit bancă parteneră a programului de granturi implementat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) pentru susținerea mediului de afaceri din România. Programul prin care se acordă granturi nerambusabile în valoare de 1 miliard de euro din fonduri europene include trei scheme de granturi nerambursabile pentru finanțarea IMM-urilor locale.

Vineri, 18 Septembrie, 2020 - 12:29

OTP Bank România continuă strategia de dezvoltare digitală a portofoliului, prin lansarea unui canal 100% digital pentru contractarea produselor OTP Bank. Primul produs disponibil prin acest canal este Pachetul LeZero, care conține cont curent în lei, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking cu costuri zero pentru utilizator, dacă sunt îndeplinite condițiile necesare contractării acestui pachet.

 

Miercuri, 26 August, 2020 - 15:46

OTP Bank România face un nou pas în strategia de digitalizare a serviciilor oferite pe piața locală prin lansarea unei noi versiuni pentru serviciul OTPdirekt și pentru aplicația SmartBank.

Evoluția serviciului de internet banking oferit de OTP Bank și noile instrumente digitale au scopul de a furniza clienților o experiență de utilizare cât mai facilă și mai sigură, având în vedere că gradul de utilizare a serviciilor online de banking și numărul de tranzacții realizate pe această cale crește de la lună la lună.

Joi, 18 Octombrie, 2018 - 11:39

Ionuț Constandache, fost treasury sales dealer la OTP Bank România, a părăsit sistemul bancar tradițional pentru a se alătura Ebury, compania fintech specializată în gestionarea riscului valutar și plăți internaționale. Acesta va ocupa poziția de Senior Dealer în cadrul filialei locale a companiei, coordonată de Johan Gabriëls. Biroul Ebury România ajunge astfel la o echipă de 11 angajați, iar planul este ca până la finalul anului să dețină 20 de angajați. 

Subscribe to OTP Bank România