Vineri, 27 Martie, 2020 - 12:08

Toţi angajatorii care în această perioadă au aplicat măsura suspendării temporare a contractelor individuale de muncă, având în vedere efectele epidemiei cu noul coronavirus, se califică pentru primirea ajutorului de şomaj tehnic, a anunţat vineri Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului.

Luni, 4 Noiembrie, 2019 - 18:30
„Un președinte dictator, abuziv, într-un mandat monstruos”

Declarații ale Vioricăi Dăncilă după părăsirea cabinetului: Atac frontal la Iohannis!

           E ziua în care președintele a călcat în picioare Constituția și a reușit să-și impună locotenenții la Palatul Victoria.

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 15:21

Palatul Victoria se va colora în portocaliu, în această seară, începând cu  ora 19.30, pentru a marca Ziua Mondială a Siguranței Pacientului.
    „Este foarte important pentru pacienți să beneficieze, pe lângă investiţiile pe care le-am făcut în achiziţia de aparatură medicală performantă, și de utilizarea corectă a tehnologiilor şi instrumentelor, astfel încât oamenii să primescă îngrijiri medicale în condiţii de siguranţă”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 12:30

Palatul Victoria a găzduit astăzi ceremonia de închidere a Programului Oficial de Internship al Guvernului României - ediţia 2019, eveniment la care au participat 200 de studenţi şi absolvenţi de studii superioare, care au urmat stagiul de practică în 55 de instituţii ale administraţiei publice centrale, în perioada 15 iulie - 13 septembrie 2019.

Marţi, 23 Iulie, 2019 - 18:00

Reuniunea Grupului de lucru interministerial mixt România – Republica Moldova, cu participarea miniștrilor desemnați de cele două părți, s-a desfășurat marti, 23 iulie 2019, la Palatul Victoria.

Marţi, 16 Aprilie, 2019 - 18:12

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, și consilierul de stat László Borbély s-au întâlnit marți, la Palatul Victoria, cu Secretarul general adjunct al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Masamichi Kono.
Întrevederea a avut loc în contextul Conferinței Internaționale “Agenda 2030: Parteneriate pentru dezvoltare durabilă”, organizată la București, de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului, în cadrul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Luni, 15 Aprilie, 2019 - 12:15

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe prim-ministrul Vietnamului, Nguyen Xuan Phuc, aflat în vizită oficială în România.

După ceremonia oficială de primire, vor avea loc discuţii în plenul celor două delegaţii.

La finalul acestora sunt prevăzute declaraţii comune de presă.

Prim-ministrul Vietnamului va fi primit şi la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. 

Vineri, 29 Martie, 2019 - 16:46

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că în cadrul reuniunii interguvernamentale româno-elene, desfăşurată la Palatul Victoria, a convenit cu omologul său grec Alexis Tsipras un plan de acţiune care să reflecte priorităţile agendei bilaterale româno-elene şi care să stabilească o strategie clară de cooperare pe termen lung între cele două ţări, în toate domeniile de activitate.

Luni, 4 Martie, 2019 - 12:18

Cazurile de violenţă domestică înregistrează o creştere îngrijorătoare, a avertizat, luni, premierul Viorica Dăncilă.

Luni, 31 Decembrie, 2018 - 11:28

România va prelua, începând de mâine, pentru o perioadă de șase luni, Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Pentru marcarea acestui eveniment, pe fațada Palatului Victoria vor fi proiectate steagurile României și Uniunii Europene, precum și logo-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Elementele vizuale vor fi proiectate pe clădirea sediului Guvernului în această noapte, în intervalul orar 19.00 – 3.00. 

Joi, 20 Decembrie, 2018 - 17:00

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Victoria, pentru a participa la ședința de Guvern.

Șeful statului a mers direct în birou la Viorica Dăncilă. 

Anterior, la Parlament, premierul a declarat că pnu a fost contactată de către președintele Klaus Iohannis sau de către cineva de la Administrația Prezidențială în legătură cu participarea șefului statului la ședința de joi a Guvernului. 

Vineri, 14 Decembrie, 2018 - 14:52

Premierul Viorica Dăncilă a avut la Palatul Victoria, o întrevedere cu o delegație a Uniunii Salvați România (USR), condusă de președintele acestei formațiuni politice, Dan Barna, în cadrul căreia au fost discutate unele teme de actualitate.

Întrevederea a avut loc în spiritul și ca urmare a apelurilor prim-ministrului la pace politică, dialog și consens, pe perioada deținerii de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Luni, 10 Decembrie, 2018 - 11:46

Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor publice, a semnat luni, 10 decembrie a.c., încă 5 noi acorduri de finanțare acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor majore (807/2014). Ceremonia de semnare s-a desfășurat în prezența prim-ministrului, dna. Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria. 

Beneficiarii celor cinci noi acorduri de finanțare sunt: 

Vineri, 30 Noiembrie, 2018 - 10:36

S-a făcut lege. Unde-i lege, nu-i tocmeală. Lege pentru Autostrada Unirii. De noaptea minții. Iar președintele Klaus Iohannis a prins din zbor falsa oportunitate. Și ce s-a gândit? Să procedeze în așa fel, încât să lase impresia că măreața idee îi aparține. Și i-a chemat la Cotroceni pe câțiva parlamentari aleși pe sprânceană, cărora le-a mulțumit pentru că i-ar fi susținut demersul. Iar lingăii au tăcut. Toți. Fără excepție. Nimeni nu l-a corectat. Și a rămas așa. Autostrada Unirii egal autostrada Klaus. 

Luni, 2 Iulie, 2018 - 13:36

Pregătirea României pentru preluarea și exercitarea Președinției Consiliului UE, prioritățile în domeniul energiei, precum și accesarea de către autoritățile române a Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene, au fost principalele teme discutate în cadrul întrevederii de astăzi a prim-ministrului Viorica Dăncilă și vicepremierului Viorel Ștefan cu Maroš Šefčovič, vicepreședintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Uniunea Energiei.

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 11:42

Proiectele de acte normative incluse pe agenda şedinţei Guvernului României din 08 iunie 2018:

     I.          PROIECTE DE HOTĂRÂRI

Luni, 23 Aprilie, 2018 - 21:09

Comisia Naţională de fundamentare a Planului Naţional de aderare la zona euro, prezidată de prim-ministrul Viorica Dăncilă, s-a reunit luni, la Palatul Victoria.

La reuniune au participat preşedintele Academiei Române, prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, reprezentanți ai Academiei Române, ai Administraţiei Prezidenţiale, ai partidelor parlamentare, ai sindicatelor, ai patronatelor, ai structurilor asociative, ai societății civile și ai mediului universitar.

Subscribe to Palatul Victoria