Miercuri, 11 Iulie, 2018 - 17:00

Aproximativ 30 de părinţi cu copii în braţe şi în cărucioare traversează în mod repetat trecerea de pietoni din faţa Palatului Parlamentului, în semn de protest faţă de modificarea Codurilor penale. Părinţii s-au adunat la protest, miercuri, în Parcul Izvor din Capitală, iar Poliţia Rutieră se află în zonă şi dirijează circulaţia, fără să intervină pentru a împiedica oamenii să protesteze.

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 16:28

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a decis constituirea Comisiei parlamentare de anchetă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecţie şi Pază în activitatea unor partide politice şi în activitatea unor lideri ai acestor partide.

Proiectul a fost adoptat cu 234 de voturi pentru, 9 împotrivă și 3 abțineri.

Luni, 2 Iulie, 2018 - 12:29

Gabriel Vlase, propus de Klaus Iohannis pentru preluarea funcţiei de şef al SIE, a primit luni aviz pozitiv din partea Comisiei de control a SIE.

Joi, 7 Iunie, 2018 - 16:03

Update 16:02 - Dezbaterile si votul privind modificarile la Codul de procedura penala s-au incheiat. A fost adoptat si raportul, cu 15 voturi pentru si 3 impotriva, si urmeaza acum sa ajunga la Senat, pentru dezbatere.

Marţi, 15 Mai, 2018 - 12:19

La reuniunea desfășurată la Parlamentul croat au fost prezenți reprezentanți ai parlamentelor din 15 țări, dintre care 10 membre ale Uniunii Europene. Delegația Parlamentului României, din care a făcut parte și senatorul PSD, Vasilică Toma, a prezentat poziția și prioritățile României cu privire la dezvoltarea turismului sustenabil.

Subscribe to Parlamentul României