Joi, 27 Februarie, 2020 - 12:23

Partidul Naţional Liberal susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, în alegerile din acest an.

Vineri, 11 Octombrie, 2019 - 11:00

Ludovic Orban a anunțat echipa cu care va merge la consultările de la Cotroceni: președintele PNL, Ludovic Orban, vicepreședinții,  Raluca Turcan, Rareș Bogdan, secretarul general Robert-Ionatan Sighiartău, liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu și senatorul PNL, Iulian Dumitrescu.

”Noi avem construită arhitectura unui viitor nou guvern. Suntem deschiși la dialog cu toate partidele cu care am reușit deja să dărâmăm guvernul PSD”, a spus Orban.

Marţi, 4 Iunie, 2019 - 15:00

Preşedintele Klaus Iohannis a început marti consultările cu partidele, pentru punerea în aplicare a referendumului. Reprezentanţii PNL și cei ai USR au ieșit deja de la întâlnirea cu președintele, urmează cei ai UDMR.

Preşedintele USR, Dan Barna, a apreciat marţi, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis, că iniţiativa 'Fără penali în funcţii publice' va trebui să facă parte din revizuirea Constituţiei, menţionând că preşedintele a fost de acord cu acest lucru. 

Marţi, 14 Mai, 2019 - 13:25

Partidul Naţional Liberal a depus marţi, 14 mai, la CCR sesizarea privind contestarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea.

Mai jos textul documentului:

Domnului Valer DORNEANU,

Preşedintele Curţii Constituţionale

Stimate domnule Preşedinte,

În conformitate cu prevederile art. 146 lit. c) din Constituţia României şi art. 27 din Legea nr. 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale a României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal formulează prezenta

Vineri, 15 Martie, 2019 - 13:48

Declaraţii de presă susţinute de preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi secretarul general al PPE, Antonio Lopez - 15 martie 2019

Ludovic Orban

Sărut mâna! Bună ziua!

Avem bucuria de a-l avea ca oaspete al Partidului Naţional Liberal pe unul dintre cei mai importanţi lideri ai Partidului Popular European, Antonio Lopez Isturiz, secretarul general al PPE. În cadrul discuţiilor pe care le-am purtat am abordat mai multe teme importante şi am să încep cu o temă care nu era inclusă pe agendă, dar fiind pe agenda publicului din România o voi evidenţia.

Vineri, 30 Noiembrie, 2018 - 12:46

Partidul Naţional Liberal a demarat campania pentru Autostrada Iaşi-Târgu Neamţ-Târgu Mureş, obiectivul principal fiind acela de a determina guvernarea actuală să iniţieze demersurile necesare pentru construirea autostrăzii, absolut necesară pentru dezvoltarea Moldovei.

Vineri, 28 Septembrie, 2018 - 16:26

Partidul Național Liberal a depus la Parlament, propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale.

Proiectul legislativ depus de grupul PNL din Camera Deputaților prevede modificarea Legii nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale în sensul în care CCR va efectua, din oficiu, un control al ordonanțelor de urgență.

Marţi, 22 Mai, 2018 - 13:37

Partidul Naţional Liberal a votat, în şedinţa de marţi a Biroului Executiv, susţinerea plângerii formulate de Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă. S-au înregistrat 23 de voturi pentru, trei împotrivă şi două abţineri.

Marţi, 8 Mai, 2018 - 08:50

DECLARAŢIILE LIDERILOR PNL LA FINALUL REUNIUNII BIROULUI EXECUTIV - 7 MAI 2018

Ludovic Orban
Partidul Naţional Liberal a luat decizia de a ataca la Curtea Constituţională legea privind regimul alternativ de executare a pedepselor privative de libertate, care, din păcate, a fost transformată de coaliţia majoritară într-o lege de scoatere din închisoare a celor condamnaţi pentru infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie.

Subscribe to Partidul Naţional Liberal