Luni, 20 Iulie, 2020 - 13:08

Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER): "Anul acesta nu vor exista tratamente şi vaccinuri eficiente împotriva Coronavirusului. Putem evita în următoarele luni şi mai ales în sezonul rece o catastrofă sanitară şi economică doar purtând masca, distanţându-ne şi practicând igiena mâinilor".

Joi, 4 Iunie, 2020 - 13:08

Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER): 'Condamnăm cu fermitate încercările amatoriste de a discredita medicamentele Paracetamol, Ibuprofen şi Hidroxiclorochina. Aceste medicamente, produse şi în România, şi-au arătat eficienţa de zeci de ani de zile iar acum sunt speranţe reale pentru tratamentul COVID-19.

Vineri, 24 Aprilie, 2020 - 13:25

Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER): 'Votul din Parlament care plafonează taxa clawback la 15% pentru fabricile din România este o corecţie necesară pentru ca industria medicamentelor să aibă viitor, fiind totodată un semnal pozitiv dat de politicieni pentru continuarea investiţiilor în extindere tehnologică şi păstrarea locurilor de muncă în ţară'

Joi, 2 Aprilie, 2020 - 12:31

Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER) a rugat joi populaţia să dea dovadă de solidaritate şi responsabilitate şi să nu îşi facă stocuri de Paracetamol sau de alte medicamente.

Luni, 4 Noiembrie, 2019 - 19:39

Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania – PRIMER a făcut o serie de precizari cu privire la dispariția unor medicamente.

PRIMER reunește 19 fabrici de medicamente din România, AC HELCOR, ANTIBIOTICE, B.BRAUN, BIO-EEL SRL, BIOFARM, FITERMAN PHARMA, GEDEON-RICHTER, INFOMED FLUIDS, LABORMED-ALVOGEN, LAROPHARM, MAGISTRA CC, POLISANO PHARMACEUTICALS, ROPHARMA, SANTA SĂ, SLAVIA PHARM, TERAPIA-SUN PHARMA, TIS PHARMACEUTICAL, VIM SPECTRUM, ZENTIVA.

Joi, 25 Octombrie, 2018 - 08:35
şi contribuie la distrugerea industriei locale producătoare de medicamente generice

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice (APMGR) şi Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER) acuză autorităţile că ignoră soluţia calculului diferenţiat al taxei clawback în ciuda dispariţiei a mii de medicamente ieftine şi a studiilor de impact care susţin validitatea acesteia. 

Joi, 17 Mai, 2018 - 13:17

Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice (APMGR) şi Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER) cer Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Finanţelor Publice măsuri imediate pentru reducerea impactului catastrofal pe care taxa clawback îl are asupra disponibilităţii medicamentelor generice, cât şi a producătorilor de astfel de medicamente. 

Subscribe to Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER)