Luni, 1 Iulie, 2019 - 08:23

In vederea continuarii lucrarilor de reabilitare si consolidare a Podului Grant, incepand cu data de 01 iulie 2019, ora 12.00, se va restrictiona circulatia pe sensul Turda - Crangasi al pasajului Pod Grant. Bretelele aferente acestei cai vor ramane în continuare inchise.

Rutele principale de ocolire sunt Podul Basarab si Gara de Nord.

Se pot utiliza ca variante de ocolire principale, conform panourilor de orientare montate, urmatoarele trasee/rute:

Joi, 13 Iunie, 2019 - 12:48

Lucrările de consolidare a podului Străuleşti au fost finalizate, iar în prezent întreaga lucrare ce presupune consolidarea şi reabilitarea podului este realizată în proporţie de 70%.

În acest moment Compania Străzi, Poduri şi Pasaje lucrează la infrastructură podului, se fac pregătiri pentru ridicarea tablierului în vederea schimbării aparatelor de reazem şi se confecţionează eşafodajul pentru relocarea conductei Transgaz.

Joi, 25 Aprilie, 2019 - 10:54

Eco-vouchere: pe 3 mai încep înscrierile unităţilor comerciale interesate să participe la "Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare".

Termen limită de înscriere: 16.05.2019

În perioada 03.05.2019-16.05.2019, comercianţii eligibili, interesaţi să accepte la plată eco-voucherele emise de Primăria Capitalei se pot înscrie în "Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare".

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 17:50
Ba din contră!

Primăria Capitalei îndeamnă bucureștenii  fie optimiști și în ton cu încălzirea vremii: procesul de furnizare a apei calde se desfășoară normal, fără a fi pus în pericol de actuala situație juridică încurcată a RADET.

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 17:44
Termenul de finalizare ar trebui să fie 26 aprilie. Anul acesta.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, a demarat, incepand cu data de 18 martie 2019, prima etapa a lucrarilor de reparatii ale arterelor din Capitala.

 

Vineri, 15 Martie, 2019 - 22:17

Pentru imbunatatirea transportului public in Capitala, Primaria Municipiului Bucuresti achizitioneaza 100 de tramvaie moderne.

Astazi, 15 martie 201, ora 15.00, a expirat termenul pentru depunerea ofertelor pentru achizitia acestora. Desi in cadrul procedurii s-au inscris un numar de 20 de operatori economici, au depus oferta doar 2, respectiv ASTRA VAGOANE CALATORI SA si DURMAZLAR MAKINE SAN VE TIC A.S.

Luni, 11 Martie, 2019 - 23:40
Cu o capacitate de 20.000 de locuri si o suprafata desfasurata de 60.000 de mp

Primarul General, Gabriela Firea face anunțul mult așteptat: Bucurestiul va avea in sfarsit o Sala Polivalenta care va fi omologata la standarde internationale, pentru toate sporturile.Sala multifunctionala va avea o capacitate de 20.000 de locuri si o suprafata desfasurata de 60.000 de mp.

Miercuri, 6 Martie, 2019 - 21:18
Primaria Capitalei, in parteneriat cu institutii publice din Japonia

Premiera in sud-estul Europei: Primaria Capitalei va realiza, in parteneriat cu institutii publice din Japonia, un Centru de Execelenta in Terapie cu Protoni. Terapia cu protoni este o procedura medicala revolutionara prin care se trateaza afectiunile oncologice

Marţi, 26 Februarie, 2019 - 12:10
Din cauza bugetului tăiat de Dragnea?

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a răspuns negativ la solicitarea impresarului Cristinei Neagu, cu privire la o mărire de salariu a celei mai bune marcatoare din istoria Campionatului European.

Sâmbătă, 23 Februarie, 2019 - 11:32

Primarul General Gabriela Firea: „Ca sa putem interveni pentru oprirea degradării accentuate a unora dintre lacurile bucureștene, avem nevoie ca Guvernul să fie de acord cu transferul lor către Primăria Capitalei

Sâmbătă, 23 Februarie, 2019 - 11:26

Primaria Capitalei a achizitionat 70 de apartamente din cele cateva sute care urmeaza sa fie achizitionate pentru personalul medical din institutiile aflate in subordinea institutiei conduse de Gabriela Firea.

Apartamentele se afla in complexul rezidential Greenfield si au costat 37,3 milioane de lei plus TVA, dupa cum a anuntat Impact Bucuresti vineri seara. Un calcul la cursul BNR de astazi arata ca apartamentele au fost achizitionate cu un pret mediu de 112.000 de euro (fara TVA) /bucata.

Joi, 14 Februarie, 2019 - 15:36

Am aflat de la reprezentanți ai Ministerului Energiei ca ELCEN, pe baza unui mandat validat de ANAF, principalul creditor al ELCEN, va solicita din nou, pe data de 22 februarie, prorogarea votului pe Planul de reorganizare a RADET. La ultima ședință, judecătorul sindic a respins cu fermitate prorogarea cerută de ELCEN și a dat si o amendă drastică, solicitând imperativ votul pe Plan, în caz contrar urmând să declanșeze falimentul. Aceste aspecte sunt cunoscute atât de către reprezentanții Ministerului Energiei, cât și de cei ai ELCEN și ANAF.

Sâmbătă, 9 Februarie, 2019 - 15:00

In prezent, in toate sectoarele din Bucuresti se desfasoara lucrari de dezvoltare, reabilitare sau modernizare, toate acestea fiind proiecte menite sa contribuie la cresterea calitatii vietii in Capitala Romaniei. Lucrarile vizeaza atat infrastructura rutiera, de utilitati, de sanatate, educationala, culturala si sportiva a Capitalei, cat si fondul construit al orasului.

 

Vineri, 8 Februarie, 2019 - 19:52
”Viața fiecărui om este o poveste

Viața fiecărui om este o poveste. Poveștile oamenilor au scris istoria. Istoria secolului de Unire își are încă eroii printre noi”

Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București, i-a sărbătorit pe Generalul locotenent ION DOBRAN și pe alți 4 Seniori care au împlinit 100 de ani sau mai mult

VIEȚI CENTENARE – proiectul Primăriei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București continuă să se deruleze cu mare succes!

Duminică, 3 Februarie, 2019 - 11:18
Pentru cele 41 de localități din Regiunea Bucureşti – Ilfov

Asociația de dezvoltare pentru transport public a celor 41 de localități din Regiunea Bucureşti – Ilfov mărește parcul de vehicule pentru liniile urbane și înființează încă nouă linii regionale

 

Asociația de dezvoltare pentru transport public a celor 41 de localități din Regiunea Bucureşti – Ilfov mărește parcul de vehicule pentru liniile urbane și înființează încă nouă linii regionale

Sâmbătă, 2 Februarie, 2019 - 20:09
Este pentru prima oară când sectoarele Municipiului București sunt finanțate corect și se vor dezvolta unitar!

PSD București transmite un drept replică la scrisoarea adresată de Gabriela Firea bucureștenilor, prin care atrage atentia asupra diminuarii bugetului Capitalei, ca este prima data când sectoarele sunt finanțate corect si banii nu se mai risipiesc pe concerte.

"Banii bucureștenilor, înapoi la ei!

Este pentru prima oară când sectoarele Municipiului București sunt finanțate corect și se vor dezvolta unitar!

Sâmbătă, 2 Februarie, 2019 - 19:13
Reclamând bucureștenilor tăierea a 180 milioane din buget

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se adresează în scris bucureștenilor reclamând faptul că ministerul Finanțelor are de gând să taie un sfert din bugetul solicitat, măsură despre care presupune că s-ar datora manevrelor unui „om răzbunător și cinic”.

„Dragi bucuresteni,

Cu toata responsabilitatea, va aduc la cunostinta ca, prin Proiectul Legii Bugetului, publicat pe site de Ministerul de Finante, Capitalei Romaniei i se taie 180 milioane de euro, adica aproape 25% din buget! 

Sâmbătă, 2 Februarie, 2019 - 16:09
Nu cum zice Mutu, doar în unele...

Actuala Administratie deruleaza o serie de investitii in toate sectoarele Capitalei, in interesul TUTUROR bucurestenilor, indiferent de zona in care locuiesc.

Marţi, 29 Ianuarie, 2019 - 20:03
Măsurile organizatorice asumate de Primaria Capitalei sunt in grafic

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Serviciul Euro 2020 si Compania Municipala Sport pentru Toti, a organizat astazi, la Arena Nationala, evenimentul dedicat Campionatului European de Fotbal 2020 - "500 de zile pana la Inceperea turneului final UEFA EURO 2020". Invitati speciali la eveniment au fost marii fotbalisti Helmuth Duckadam, Gheorghe Popescu si Miodrag Belodedici care au acordat autografe copiilor legitimati la cluburile de fotbal din Bucuresti.

Luni, 28 Ianuarie, 2019 - 17:27
Eveniment organizat de PMB, cu Helmuth Duckadam, Gheorghe Popescu si Miodrag Belodedici

Primaria Capitalei, prin Serviciul Euro 2020 si Compania Municipala Sport pentru Toti, anunta ca marti, 29 ianuarie, incepand cu ora 12.15, la Arena Nationala are loc evenimentul intitulat "500 de zile pana la Inceperea turneului final UEFA EURO 2020".

Duminică, 27 Ianuarie, 2019 - 09:42

Primaria Capitalei: In aceasta noapte s-a actionat pe arterele Capitalei cu 259 utilaje destinate exclusiv aplicarii tratamentelor cu materiale antiderapante si 387 de operatori.

Stocul disponibil de material antiderapant este 12.838 tone.  

Echipele de interventie ale STB SA au actionat pentru degajarea liniilor de contact ale tramvaielor si troleibuzelor

DGASMB monitorizeaza persoanele care refuza cazarea in centrele sociale, distribuind ceai si supa calda, precum si geci, bocanci, pături si manusi in caz de nevoie.

Sâmbătă, 26 Ianuarie, 2019 - 22:15

Primaria Capitalei: Avand în vedere condițiile meteorologice nefavorabile (cod portocaliu de polei) inspectorii si polițiștii locali ai Primariei Capitalei acționeaza cu un număr de 22 echipaje pentru verificarea modului în care operatorii de salubritate din toate sectoarele Capitalei își îndeplinesc obligațiile, conform programului de deszăpezire si combaterea poleiului.

 

Sâmbătă, 26 Ianuarie, 2019 - 21:55

Pentru prima data in ultimele decenii, Primaria Capitalei investeste in reabilitarea retelelor RADET si face toate eforturile sa recupereze o perioada de 27 de ani in care Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice nu a beneficiat de investitii concrete.

Reamintim faptul ca Primaria Municipiului Bucuresti desfasoara o serie de proiecte menite sa imbunatateasca sistemul de termoficare, o parte din acesrea fiind deja realizate, altele fiind in derulare sau in diferite etape pregatitoare.

Sâmbătă, 26 Ianuarie, 2019 - 16:37
Acordate de Primăria Capitalei prin Direcţia de Asistenţă Socială

Peste 80.000 de bucureşteni au beneficiat anul trecut de stimulente financiare în valoare de aproximativ 370 milioane de lei, acordate de Primăria Capitalei prin Direcţia de Asistenţă Socială, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii PMB.

Sâmbătă, 26 Ianuarie, 2019 - 08:29
Peste 260 de utilaje si aproximativ 300 de operatori manuali au intervenit in aceasta noapte

Avand in vedere avertizarea de tip Cod Portocaliu, emisa de meteorologi, care anunta depuneri semnificative de polei in Capitala, operatorii de deszapezire au efectuat tratamente de combatere a poleiului in zonele din proximitatea pantelor, rampelor si a podurilor. Operatorii de salubrizare au verificat toate arterele, intervenind punctual acolo unde s-a format polei.

 

Marţi, 22 Ianuarie, 2019 - 18:09
A început relocarea rețelelor de utilități

Lucrările de lărgire a Șoselei Fabrica de Glucoză continuă într-un ritm alert. În ultimele două luni, șantierul a avansat până la faza relocării rețelelor de utilități dintre Șoseaua Petricani și Calea Floreasca. Din această săptămână, sunt în curs lucrări pentru realizarea viitoarei canalizări pluviale. De asemenea au început lucrările pentru relocarea rețelei de alimentare cu apă, dar și a rețelei de gaze naturale.
 
 În paralel, continuă lucrările pentru ridicarea zidului de sprijin a noii artere de circulație. În acest moment, zidul este gata în proporție de 25%.

Sâmbătă, 19 Ianuarie, 2019 - 08:44
Acordat de Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti

Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti anunta ca din data de 4 februarie 2019, dosarele pentru Premiul "ANIVERSAREA CĂSĂTORIEI 25, 50 și 75 de ANI" se vor depune la punctul de lucru al CSMB din Dr.Taberei

Începând cu data de luni, 4 februarie 2019, dosarele pentru Premiul ANIVERSAREA CĂSĂTORIEI 25, 50 și 75 de ANI se vor depune la punctul de lucru situat la adresa: Bd. 1 Mai nr. 28 (cartier Drumul Taberei), sector 6, București 

(Program: luni – joi, între orele 9:00 – 15:00). 

Joi, 10 Ianuarie, 2019 - 19:13

Primarul General, Gabriela Firea, a dispus continuarea interventiilor de deszapezire si combatere a poleiului, in urma informatiilor comunicate de ANMH cu privire la prognoza meteorologica.

Pentru actiunile programate in aceasta seara si la noapte sunt pregatiti sa intervina 690 de lucratori si 428 de utilaje. Stocul disponibil de material antiderapant se ridica la 13.875 tone.

In continuare sunt active, incepand cu ora 19.00, cele 53 de puncte fixe comunicate cu o seara inainte, unde se gasesc utilajele de deszapezire, pregatite de interventie.

Miercuri, 9 Ianuarie, 2019 - 20:20
Este disponibil un stoc de material antiderapant de peste 17.000 tone  

Directia Generala de Asistenta Sociala continua actiunile privind identificarea si cazarea persoanelor fara adapost

Ca urmare a prognozelor meteorologice care anunta ninsori in Capitala, Primarul General, Gabriela Firea, a dispus masurile necesare in vederea eficientizarii actiunilor de deszapezire si combatere a poleiului din aceasta noapte.

Astfel, incepand cu ora 19.00, vor fi activate 53 de puncte fixe, unde vor fi pozitionate utilajele de deszapezire, astfel incat, imediat dupa declansarea ninsorii, sa poata actiona cat mai prompt.

Luni, 7 Ianuarie, 2019 - 18:02
Companiei îi este greu să înțeleagă „care este motivația afirmațiilor denigratoare și manipulatoare ale PMB”

Aflată in conflict cu Primăria capitalei, UTI solicită „drept la replică” de la presă:

 DEFĂIMARE ÎN LOC DE „REVOLUȚIE” ÎN TRAFIC

SĂ NE AMINTIM DECLARAȚIILE dnei PRIMAR GENERAL din iunie 2016:

 „Într-o jumătate de an se va circula mult mai ușor în București... voi face revoluție în materie de trafic în București”.

Subscribe to PMB