Joi, 24 Octombrie, 2019 - 18:21

PNL a validat, joi, în unanimitate, în şedinţa Biroului Politic Naţional, lista finală cu propunerile de miniştri pentru formarea noului Guvern. Executivul condus de Ludovic Orban urmează să aibă un vicepremier, pe Raluca Turcan, şi 16 ministere. 

Lista miniştrilor din Guvernul Orban, validată în unanimitate de liberali, arată în felul următor:

Joi, 10 Octombrie, 2019 - 16:18

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, într-o discuție informală cu jurnaliștii, că se va implica la nivelul UE pentru a nu fi acceptat un comisar european propus de un Guvern demis, respectiv europarlamentarul PSD Dan Nica.

„Mă voi implica la nivel european ca să nu fie acceptat un comisar european propus din partea unui Guvern demis”, le-a spus informal șeful statului jurnaliștilor prezenți, joi, la Palatul Cotroceni.

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 13:53

București, 27 septembrie 2019. Plecând de la declarația jignitoare a Viceprimarului Capitalei A. Bădulescu la adresa utilizatorilor mijloacelor alternative de transport, PNL București răspunde cu o acțiune de protest pe bicicletă, prin intermediul căreia cere imperativ demisia acestuia. Concomitent, PNL București inițiază o petiție pentru strângerea de semnături care să pună presiune asupra Primăriei în vederea construirii pistelor de bicicletă. 0 piste de bicicletă au fost construite în mandatul Primarului PSD Gabriela Firea. A promis minim 48 de km.

Luni, 19 August, 2019 - 16:44

​Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan a anunțat, luni, că partidul a obținut numărul de semnături necesar pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaților în perioada 26 august-30 august. Pe ordinea de zi se află abrogarea Legii recursului compensatoriu și OUG 114.

Miercuri, 7 August, 2019 - 18:39

Preşedintele Klaus Iohannis va participa joi la reuniunea Consiliului Naţional al PNL, care va avea loc la Romexpo.

La CN al liberalilor, care se va desfăşura începând cu ora 16,00, vor participa peste 3.500 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali.

Potrivit unui comunicat al PNL, şeful statului participă la reuniune la invitaţia preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban. Preşedintele Iohannis va participa la CN al PNL începând cu ora 18,00, conform agendei sale.

Vineri, 2 August, 2019 - 13:55

Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost dați dispăruți 4000 de minori. Au fost regăsiți 3600. Nu au mai fost găsiți 410. Doar în 2018.

Pentru a atrage atenția că tragedia de la Caracal nu este singulară, vom depune 400 de perechi de încălțăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne (Piața Revoluției), sâmbătă, 3 august a.c., la ora 11.05 - ora primului apel la 112 al Alexandrei.

Luni, 15 Iulie, 2019 - 15:29

Nu a fost să fie cum visa și spera Rareș Bogdan: puteri depline în organizația PNL București, cu oameni numiți de el și care să-i dea doar lui socoteală. Prudent, Ludovic Orban a considerat că niște atribuțiuni sporite nu ar face altceva decât să-l împiedice să-și ducă la bun sfârșit misia europeană, așa că a luat asupra sa corvoada numirii altor responsabili ca președinți interimari la sectoare:

Sectorul 1: Sebastian Burduja

Sectorul 2: Monica Anisie

Sectorul 3: Antonel Tanase

Sectorul 4: Pavel Popescu

Sectorul 5: Cristian Bacanu

Miercuri, 10 Iulie, 2019 - 12:53

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, împreună cu consilierii generali, solicită Curţii de Conturi să verifice cheltuielile făcute de companiile Primăriei Capitalei.

"Am sesizat, cu număr de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanţa a hotărât anularea Hotărârilor de înfiinţare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL", a anunţat Violeta Alexandru pe Facebook.
 

Subscribe to PNL Bucureşti