Vineri, 9 Octombrie, 2020 - 13:02

Joi, 8 octombrie, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare opt mandate de percheziţie, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat din societăţi comerciale, contrabandă asimilată şi tăinuire, prejudiciul creat prin comiterea faptelor fiind estimat la 85.000 de lei.

Miercuri, 7 Octombrie, 2020 - 11:07

Astăzi, 07.10.2929, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pune în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi respectiv tentativă la înşelăciune( sub forma a două acte materiale consumate şi 43 de tentative), cu prejudiciul de peste 100.000 de lei.

Joi, 17 Septembrie, 2020 - 15:11

Polițiști și procurori pun în aplicare, în dimineața zilei de joi, 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, anunță Poliția Capitalei.

Este vorba despre un dosar în care, potrivit unor surse apropiate anchetei, sunt cercetaţi membri ai clanului Sadoveanu pentru șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

La percheziții au fost găsite multe arme albe: bâte, săbii, macete, dar și un pistol.

Luni, 7 Septembrie, 2020 - 10:33

Şi în acest sfârşit de săptămână, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Poliţiei Locale şi Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, a efectuat verificări la peste 60 de operatori economici - complexuri comerciale, hipermarket-uri, terase şi restaurante, dar şi în mijloacele de transport în comun, fiind legitimate aproximativ 400 de persoane.

Vineri, 28 August, 2020 - 17:41

Până în data de 14 septembrie, în zilele de weekend, în intervalul orar 16.00 – 22.00, se restricționează circulația autovehiculelor pe mai multe străzi din București, anunță Poliția Capitalei.

Conform sursei citate, este vorba despre următoarele zone din Capitală:

Vineri, 21 August, 2020 - 13:57

În ultimele 24 de ore, la nivelul Poliţiei Capitalei, s-a acţionat atât pe linia prevenirii, cât şi a combaterii faptelor de natură contravenţională şi penală.

Duminică, 16 August, 2020 - 08:30
Vizați - chestorii Vasilescu și Berechet

Un politist din Bucuresti lanseaza acuzatii grave la adresa sefului Politiei Capitalei si a comandantului Politiei Romane in cazul celebrului dosar al uciderii interlopului Emi Pian.

Vineri, 7 August, 2020 - 17:39

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineața, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, au precizat surse din anchetă.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.

Marţi, 4 August, 2020 - 13:59

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Marţi, 4 August, 2020 - 09:40

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 24, au pus în executare un număr de 12 mandate de aducere pe numele unor persoane din Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Marţi, 28 Iulie, 2020 - 11:39

Astăzi, 28.07.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 13 mandate de aducere într-un dosar privind fapte de evaziune fiscală in forma evidenţierii de cheltuieli fictive în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor şi spălare a banilor.

Mandatele de aducere vizează persoane din Bucureşti şi judeţele Suceava, Dolj, Maramureş, Giurgiu şi Ilfov.

Miercuri, 22 Iulie, 2020 - 12:48

În perioada iunie-iulie 2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale - Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au desfăşurat cercetări cu privire la activitatea unui grup infracţional nestructurat specializat in comiterea unor infracţiuni de înşelăciune şi tâlhărie calificată, care ar fi vizat persoane cu o vârstă înaintată si cu o stare de sănătate precară.

Miercuri, 8 Iulie, 2020 - 12:01

Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv exploziv.
"Astăzi, la ora 11,25, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. Circulaţia rutieră pe sensul Mircea Vodă către Piaţa Unirii a fost restricţionat", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).
 

Luni, 29 Iunie, 2020 - 12:05

Poliţia Capitalei informează luni că se efectuează verificări la Curtea de Apel Bucureşti, după ce un bărbat a anunţat la 112 că în clădirea instanţei se află un dispozitiv exploziv.

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 09:34

O persoană a sunat la 112 anunţând că în staţia de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv, a anunţat vineri Poliţia Capitalei.

"Vineri, în jurul orei 08,15, un bărbat a anunţat prin apel 112 că la staţia de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv. La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 17 şi Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public - Serviciul Metrou, care au evacuat staţia de metrou", arată sursa citată. În urma verificărilor, s-a stabilit că alerta cu bombă a fost falsă.
 

Vineri, 5 Iunie, 2020 - 16:45

Unsprezece polițiști din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto din Poliția Capitalei se află în izolare, după ce 9 persoane din serviciu au fost confirmate cu coronavirus, a anunțat vineri instituția.

A fost făcută o primă dezinfectare a spațiilor din clădirea în care își desfășoară activitatea de serviciu, iar la acest moment are loc o nouă dezinfectare, a transmis Poliția Capitalei, fără a furniza detalii despre polițiștii diagnosticați cu COVID.

 

Duminică, 31 Mai, 2020 - 08:29
S-au strâns 12.000 lei din buzunarele celor cinci demnitari

Politia Capitalei a anuntat, sambata, ca cinci membri ai Guvernului au fost amendati, dupa ce au aparut intr-o fotografie fumand sau fara masti de protectie in biroul premierului Ludovic Orban. Acesta a declarat ca „accidentul” a avut loc de ziua lui.

Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, doi ministri au au fost sanctionati cu cate doua amenzi contraventionale fiecare, in cuantum de 3.000 de lei pentru fiecare persoana, pentru nepurtarea mastii de protectie sanitara si pentru fumat in spatii in care acest lucru este interzis.

Marţi, 5 Mai, 2020 - 16:45

Polițiștii din Capitală au intervenit marți pentru prinderea unui bărbat confirmat cu coronavirus care a fugit din spital.

Potrivit Poliției Capitalei, în jurul orei 14.30, Secția 26 Poliție a fost sesizată telefonic de către angajatul unei unități sanitare din sectorul 4 că un bărbat testat pozitiv Covid-19 a plecat, fără încuviințare, din spital.

Miercuri, 22 Aprilie, 2020 - 12:30

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a declarat, miercuri, că vor fi puse la dispoziţia procurorului de caz toate informaţiile referitoare la intervenţia în cazul bărbatului violent care a fost împuşcat mortal de poliţişti.
"Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Vom pune la dispoziţia procurorului de caz toate informaţiile necesare, atât cu privire la procedurile interne ale poliţiei, la uzul de armă sau orice alte date necesare", a spus Berechet, într-o declaraţie de presă.

Vineri, 10 Aprilie, 2020 - 16:06

Jandarmii bucureşteni şi Poliţia au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta Pieţei Obor din Capitală, ca urmare a numărului mare de persoane prezente la cumpărături.

"Împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei, Poliţiei locale şi ai firmei de pază a pieţei, jandarmii au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta spaţiului comercial. În acest moment, accesul în piaţă se face gradual, iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanţele militare în vigoare", informează oficiali ai Jandarmeriei Capitalei.

Marţi, 31 Martie, 2020 - 18:00

Grupul de Comunicare Strategică anunță că în ultimele 24 de ore polițiștii au dat amenzi în valoare de 16.048.902 lei persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației. Începând de luni, amenzile pentru nerespectarea măsurilor impus prin ordonanțe militare cresc considerabil și pot ajunge până la 20.000 de lei.

Marţi, 24 Martie, 2020 - 19:39

Poliţiştii Capitalei au aplicat, în noaptea de duminică spre luni, 188 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 234.400 de lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia persoanelor, în intervalul orar 22,00 - 6,00, în contextul epidemiei de coronavirus.

Joi, 19 Martie, 2020 - 18:21

Polițiștii și procurorii din Capitală fac, joi, trei perecheziții domiciliare într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție.

Potrivit Poliției Capitalei, sunt puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție.

Joi, 19 Martie, 2020 - 11:56

Miercuri, 18 martie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi ridicat mai multe cartuşe, tuburi cartuş şi un proiectil, într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată şi deţinere ilegală.

La data menţionată, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au deplasat la sediul unei societăţi comerciale specializate în activităţi de curierat, în vederea efectuării unor verificări specifice.

Joi, 20 Februarie, 2020 - 13:12

O persoană a anunţat, joi, prin apel la 112, că a pus o bombă la un mall din zona Obor, informează Poliţia Capitalei.

"Astăzi, în jurul orei 12,20, o persoană a anunţat prin apel 112 că a pus un dispozitiv explozibil într-un mall din Sectorul 2. La faţa locului au sosit poliţişti care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locaţie şi, de asemenea, au fost aplicate restricţii rutiere în zonă", informează sursa citată.
 

Joi, 6 Februarie, 2020 - 10:43

Joi, 06.02.2020, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, peste 70 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pun în aplicare 14 autorizaţii de percheziţie domiciliară într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate (peste 1 kg de tutun de fumat, prev. de Lg 227/2015 privind Codul Fiscal).

Joi, 23 Ianuarie, 2020 - 17:17

Un bărbat a scos un briceag în timpul unei altercații la metrou, într-o garnitură, informează Poliția Capitalei. Bărbatul a fost imoblizat în cele din urmă și dus la poliție pentru audieri.

Incidentul a fost semnalat la ora 13.50, printr-un apel 112, autoritățile fiind alertate că a avut loc o altercație între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediul Poliției Metrou, informează Poliția Capitalei.

Vineri, 15 Noiembrie, 2019 - 20:00

Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă şi duminică, în vederea efectuării unei filmări, pe Splaiul Independenţei, Şoseaua Grozăveşti, Strada Orhideelor, Podul Grozăveşti, Bulevardul Regiei, Pod Calea Plevnei, Strada Alexandru Borneanu şi Bulevardul Vasile Milea, a informat, vineri, Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, amenajarea zonei se va face sâmbătă, începând cu ora 04,00, urmând să fie amplasate două macarale de mare tonaj pe Splaiul Independenţei pe benzile II şi III de circulaţie, ambele sensuri.

Joi, 31 Octombrie, 2019 - 19:00

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că încă trei persoane au fost arestate şi una reţinută în cazul de omor din Piaţa Constituţiei.

”În continuarea cercetarilor desfasurate in dosarul penal privind omorul comis la data de 29 septembrie a.c. în Piaţa Constituţiei, ieri au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost conduse la sediul Poliţiei Capitalei trei persoane”, atransmis, joi, Poiţia Capitalei.

Marţi, 8 Octombrie, 2019 - 11:55

Zeci de percheziții se desfășoară, marți, în București și alte șapte județe, la persoane bănuite că au luat credite cu acte false și au depus declarații fiscale false pentru ca cei care se împrumutau să figureze ca angajați ai unor firme. Potrivit Poliției Capitalei, prejudiciul este de 3,2 mil.lei.

Subscribe to Poliția Capitalei