Miercuri, 15 Ianuarie, 2020 - 08:27

Cinematograful "Pescăruş" din Mangalia va fi reabilitat şi modernizat, în baza unui proiect finanţat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii. Recent, ministrul de resort a inclus cinematograful din sudul litoralului pe lista de sinteză a obiectivelor de investiţii care urmează să fie finanţate de CNI, în cadrul programului "Săli de cinema".

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 13:17

Uniunea Democrată Tătară cu sprijinul şi finanţarea Consiliului Judeţean Constanţa a organizat cel mai mare festival cultural internaţional interactiv din Româƒnia în perioada 14-15 septembrie 2019 în Medgidia, Constanţa şi Mangalia.

Colaboratori: Primăria Municipiului Mangalia, Primăria Municipiului Constanţa, Primăria Municipiului Medgidia, Asociaţia Community Aid Româƒnia şi Asociaţia Culturală Mehmet Niyazi.

Festivalul s-a încheiat duminică 15 septembrie 2019 cu programul Sabantoi din Mangalia în prezenţa a peste 2500 de participanţi.

Miercuri, 11 Septembrie, 2019 - 15:00

Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, marţi, într-o şedinţă extraordinară, proiectul de hotărâre care vizează extinderea şi dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal Mangalia, din fonduri UE. Acest proiect, depus la ministerul de resort în prima decadă a anului în curs, se află în etapa de precontractare, urmând ca în perioada imediat următoare să fie semnat.

Vineri, 16 August, 2019 - 11:43

Primăria Municipiului Mangalia organizează, sâmbătă 17 august, Ziua Moscheii EsmaHan Sultan, eveniment dedicat comunităţii musulmane din Mangalia.

Cu acest prilej, începând cu ora 12.00, toţi cei interesaţi de istoria unuia dintre cele mai vechi şi frumoase lăcaşuri de cult musulman din România pot participa la deschiderea evenimentului, care va avea loc în incinta geamiei. Printre oficialităţile invitate la eveniment se numără E.S. domnul Sulhi Turan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa, muftiul Iusuf Murat, dar şi primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Subscribe to Primăria Municipiului Mangalia