Miercuri, 4 Decembrie, 2019 - 15:41

La sediul Primăriei Sectorului 6 din Calea Plevnei nr. 147 – 149 se va semna mâine, 05 decembrie 2019, începând cu orele 13.00, Acordul de Cooperare între Sectorul 6 al Municipiului București și Sectorul Buiucani al Municipiului Chișinău din Republica Moldova.

Acordul de Cooperare va fi semnat de către Gabriel MUTU, primarul Sectorului 6 și Vadim BRÎNZANIUC, Pretor al Sectorului Buiucani, Municipiul Chișinău.

Alături de reprezentanții celor două administrații publice, la eveniment va participa și Primarul General al orașului Chișinău, Ion Ceban dar și alți oficiali.  

Miercuri, 4 Decembrie, 2019 - 14:38

Bucureştenii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei, precum şi cei care tranzitează zona intrând în Bucureşti dinspre Autostrada A1, vor putea scăpa de "coşmarul" timpului petrecut în trafic. Şi asta pentru că Primăria Sectorului 6 a început amenajarea unei benzi unice de transport public pe o porţiune foarte aglomerată din Bd. Iuliu Maniu. În Bucureşti funcţionează deja mai multe benzi unice STB (RATB) care îşi dovedesc utilitatea, reducând semnificativ timpul călătoriei cu mijloacele de transport în comun. 

Luni, 2 Decembrie, 2019 - 16:18

Cel mai nou parc din Bucureşti, construit pe Bulevardul Timişoara nr. 10 din Sectorul 6, și-a deschis porţile la acest final de săptămână.

Joi, 28 Noiembrie, 2019 - 12:40

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, susține proiectul muzical “Minisong Sector 6”, unul dintre proiectele culturale ce au luat naștere în Sectorul 6 încă din anii 90.

     “Minisong Sector 6” vine în contextul preocupărilor constante ale instituției pentru educația și formarea tinerilor din sector și are sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București Sector 6.

Miercuri, 20 Noiembrie, 2019 - 16:18

Cum poți ajuta copiii să-și cunoască mai bine drepturile? Printr-un escape room inedit, în care ghicitorile au ca soluție fix drepturile pe care ei trebuie să le descopere și să le înțeleagă.

Vineri, 1 Noiembrie, 2019 - 12:50

Un atelier inedit de realizat mandale a avut loc astăzi, 01 noiembrie 2019, în cadrul magazinului caritabil SocialXChange Drumul Taberei. Susținut chiar de către una dintre beneficiarele magazinelor, evenimentul s-a dovedit un adevărat succes pentru copiii care au făcut cunoștință pentru prima dată cu acest desen colorat și plin de simboluri.

Vineri, 1 Noiembrie, 2019 - 11:33

Care sunt valorile ce unesc echipa într-un proiect ambițios? Ce așteptări există de la acest sistem educațional? Cum trebuie părinții să lucreze acasă cu cei mici pentru a continua progresele? Sunt doar câteva dintre întrebările la care s-au căutat răspunsuri în cadrul primei etape de formare a personalului și a beneficiarilor din cadrul Centrului de Zi Floare de Colț – Grădina Montessori. Etapele de formare sunt asigurate de Fundația Bambini in Emergenza în colaborare cu Institutul Montessori București. 

Marţi, 29 Octombrie, 2019 - 15:18

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 continuă, ca în fiecare an, campania de plantare arbori maturi.

Astfel, în toamna acestui an, aproximativ 300 de arbori vor fi plantaţi în incinta tuturor grădinilor aferente imobilelor reabilitate termic, prin programul derulat de administraţia locală.

Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 13:44

Vineri, 25 octombrie 2019, va fi forfotă mare la Centrul de Zi "Sfântul Andrei", aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Peste 80 de prichindei, cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, vor sărbători Roadele Toamnei prin intermediul unor activităţi tematice!

Joi, 17 Octombrie, 2019 - 17:00

Pentru a creşte şansele de recuperare şi integrare socială a persoanelor adulte cu dizabilităţi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a lansat un program de susţinere a familiilor acestora, prin organizarea periodică a unor grupuri interactive de suport.

Luni, 14 Octombrie, 2019 - 16:50

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că serele exotice din parcul Drumul Taberei urmează să fie deschise pentru public până la sfârşitul acestei luni, intrarea în fiecare din cele şapte pavilioane din circuit fiind GRATUITĂ. Serele au fost incluse în proiectul de amenajare peisagistică şi urbanistică a parcului Drumul Taberei, demarat în mandatul primarului Cristian Poteraş în anul 2012, şi au fost finalizate în prezent de edilul Mutu. Serele sunt dotate cu mii de plante, unele din acestea unicat în ţara noastră. 

Vineri, 11 Octombrie, 2019 - 13:16

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă seria evenimentelor culturale cu un nou concert din cadrul stagiunii SalutCULTURA!

Concertul “Romantic 100%” va avea loc la Sala CinemaPRO, pe 15 octombrie 2019, de la orele 19:00, când Orchestra Simfonică București vă invită la o seară de muzică clasică romantică.

Joi, 3 Octombrie, 2019 - 11:19

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural Sector 6, susține organizarea celei de-a V-a ediţii a Cupei “Echipa Campionilor” la karate.

Evenimentul sportiv va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2019, începând cu orele 09:00, în sala mare a Liceului cu Program Sportiv ”Mircea Eliade”.

Cupa “Echipa Campionilor” se adresează copiilor, minicadeţilor, cadeţilor, juniorilor si seniorilor care se vor întrece pe tatami. Competiţia va aduna la start peste 400 de sportivi din toate colţurile ţării, printre care şi sportivii legitimaţi la cluburile din Sectorul 6.

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 13:37

Luni, 30 septembrie 2019, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” din Sectorul 6 îşi deschide porţile pentru copiii şi tinerii care vor beneficia, timp de un an, de cursuri gratuite de educaţie nonformală.
    Concepute pentru a sprijini tinerele generaţii pe drumul formării personalităţii şi descoperirii propriilor talente, cursurile sunt susţinute financiar de administraţia locală a sectorului, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 13:07

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, anunţă că, începând cu 1 octombrie 2019, va fi reluată campania de toaletare a arborilor amplasaţi pe aliniamentul stradal, pe spaţiul verde aferent blocurilor de locuinţe şi în parcajele de reşedinţă din sector.
    

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 11:28

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la ultimul weekend de distracție din cadrul evenimentului ”Jocurile Vacanței”. 
    Acesta a avut loc la fiecare sfârșit de săptămână, în patru parcuri din Sectorul 6, începând cu luna iulie. Mii de copii s-au bucurat de reprezentațiile pregătite, mulți fiind obișnuiți să-și petreacă vacanța de vară în compania animatorilor evenimentului.

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 10:54

    În urma sesizărilor primite de la cetățenii Sectorului 6, referitoare la înmulțirea plantei Ambrosia artemisiifolia în mai multe zone ale sectorului, primarul Gabriel Mutu a dispus ca Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6, prin Serviciul Protecția Mediului, în colaborare cu Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, să acționeze pentru eradicarea acestei plante și pentru salubrizarea corespunzătoare a terenurilor identificate.

Miercuri, 25 Septembrie, 2019 - 16:04

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu: "Încă de la începutul mandatului, am încurajat elevii din școlile Sectorului 6 să practice sportul pentru a avea un stil de viață sănătos.

            După succesul proiectelor:

Miercuri, 25 Septembrie, 2019 - 16:03

Miercuri, 25 septembrie 2019, se deschid porțile unui proiect unic în România: Centrul de Zi “Floare de Colț – Grădina Montessori”. Numele proiectului face referire nu doar la metoda de predare ce va fi aplicată în cadrul centrului, ci și la Floarea de Colț, o planta protejată în România, pe cale de dispariție, declarată monument al naturii în anul 1931 și simbol al purității, cu referire clară la micuții ce vor beneficia de serviciile noastre.

Marţi, 24 Septembrie, 2019 - 16:11

Pe parcursul lunii octombrie 2019, Primăria Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, derulează campania de conștientizare și tratament în cazul infertilității ”Șansa de a fi părinte!”.

Campania se adresează tuturor persoanelor care nu reușesc să aibă copii și își propune să atragă atenția asupra faptului că infertilitatea este o problemă de cuplu, de aceea este extrem de important ca ambii parteneri să consulte medicul pentru investigații amănunțite.

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 13:45

La inițiativa primarului Gabriel Mutu, Primăria Sectorului 6, prin Administrația Școlilor, susține și în anul școlar 2019 – 2020 Programul „Școală după Școală”, numărul elevilor beneficiari fiind cu 25% mai mare decât la inițierea proiectului. Acesta este cel mai amplu proiect de acest fel din țară, cu cel mai mare număr de beneficiari, susținut integral din bugetul local. 

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 13:25

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la penultimul weekend de distracție din cadrul evenimentului ”Jocurile Vacanței”. 
    Ultimele două ediții vor fi la fel de pline de voioșie, datorită activităților pregătite special pentru cei mici în patru dintre cele mai importante parcuri ale Sectorului 6.
    Evenimentul “Jocurile Vacanței” a avut loc la fiecare sfârșit de săptămână, începând cu luna iulie.
    Participarea este gratuită.
 

    Programul pentru weekendul 21-22 septembrie 2019:

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 10:25

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Aeronautică Română, vă invită sâmbătă, 21 septembrie 2019, începând cu orele 11.00, la cea de-a zecea ediţie a singurului festival din România care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice - “AeroNautic Show 2019 - Lacul Morii Bucureşti”.

Miercuri, 18 Septembrie, 2019 - 13:43

Începând cu luna iulie 2019, Primăria Sectorului 6 prin Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale (DGITL) a deschis cel mai modern birou de lucru cu publicul în incinta Centrului Comercial Drumul Taberelor. 

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 10:58

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la un nou weekend de distracție, în cadrul evenimentului „Jocurile Vacanței”. 
    Chiar dacă a sunat clopoțelul și cei mici au început un nou an școlar, ei sunt așteptați pe 14 și 15 septembrie în patru din cele mai importante parcuri ale Sectorului 6. 
    Evenimentul „Jocurile Vacanței” a avut loc la fiecare sfârșit de săptămână, începând cu luna iulie. 
    Participarea este gratuită.

Programul pentru weekendul 14-15 septembrie 2019:

Joi, 12 Septembrie, 2019 - 12:21

Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Control Activităţi Publice Gospodăreşti şi Sanitar Veterinar, Fitosanitar, informează cetăţenii că până la sfârșitul acestei luni Centrul de Protecţie a Plantelor din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti efectuează tratamente pentru combaterea dăunătorilor vegetali: acarieni, afide, tripşi, molii, mană, făinare, rugină, viespi, omizi defoliatoare, păduchele de San Jose, păduchele lânos, cicade.

Sunt vizate parcurile şi aliniamentele stradale, acolo unde se află vegetaţie abundentă şi arbori afectaţi de aceşti dăunători.

Joi, 12 Septembrie, 2019 - 10:53

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită, în cadrul celei de-a patra ediţii DokStation Music Documentary Film Festival, la concertul uneia dintre cele mai apreciate trupe din underground-ul autohton, Toulouse Lautrec, dar şi la proiecţia filmului documentar "The King" (r: Eugene Jarecki, 2018), dedicat Regelui Rock'n'Roll, Elvis Presley.

Marţi, 10 Septembrie, 2019 - 17:45

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Școlilor, a derulat în această vară o serie de lucrări de reparații și modernizare în toate unitățile de învățământ din sector.

“Elevii care învață în Sectorul 6 au fost așteptați, ca la fiecare început de an școlar, în spații moderne și curate. În această vară, au fost modernizate și dotate cu echipamente de ultimă generație grupurile sanitare din școlile gimnaziale, astfel încât elevii să beneficieze de toate condițiile necesare păstrării unei stări bune de sănătate.

Vineri, 6 Septembrie, 2019 - 12:14

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă evenimentul ”Jocurile Vacanței”. 
    În ultimele două zile de vacanță, chiar înainte de sunetul clopoțelului, cei mici sunt așteptați la o nouă rundă de distracție.     
    “Jocurile Vacanței” are loc la fiecare sfârșit de săptămână, în patru parcuri din Sectorul 6. Evenimentul se va desfășura până la sfârșitul lunii septembrie.
    Programul pentru weekendul 7-8 septembrie:
Sâmbătă, 7 septembrie 2019 – Parcul Tudor Vladimirescu - 10.00 - 12.00

Marţi, 3 Septembrie, 2019 - 18:45

Nu ratați ultimele locuri libere la cursurile de karate, dans, teatru, arte plastice, șah, matematică și canto! Copiii din Sectorul 6 mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a se înscrie la unul dintre aceste cursuri, la care pot participa gratuit din această toamnă! 

Dacă celui mic îi place mișcarea, nu se va plictisi niciodată la cursurile de dans sau karate!

Cifrele sunt preferatele lui? Cursul de matematică distractivă este perfect pentru el! Iar teatrul, artele plastice și canto sunt cursurile la care prichindeii își pot dezvolta partea creativă.

Subscribe to Primăria Sectorului 6