Vineri, 3 Aprilie, 2020 - 12:05
prin intermediul unei colaborări între Rețeaua REGINA MARIA și ATLAS

Rețeaua REGINA MARIA susține linia telefonică ATLAS Help Line, un proiect social powered by Facem Bine, prin care personalul medical implicat în gestionarea cazurilor de COVID-19 beneficiază de suport psiho-emoțional gratuit 24/7 la numărul de telefon 031 630 2020.
 

Vineri, 27 Martie, 2020 - 10:39

Noul serviciu, dezvoltat în timp record împreună cu Microsoft România, le oferă pacienților posibilitatea de a beneficia de consultații medicale de acasă, oferind cea mai apropiată alternativă de cea clasică, încurajând astfel comportamentul de responsabilitate și izolare impus de către autorități În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19 și în deplin acord cu măsurile impuse de către autorități, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA le asigură abonaților posibilitatea de a accesa în continuare serviciile medicale de care au nevoie, prin platforma online Clinica Virtuală.

Miercuri, 4 Martie, 2020 - 10:40

Policlinica Gastromond din Constanța, parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA, a devenit prima și singura clinică din România din domeniul endoscopiei digestive care a primit acreditarea Surgical Review Corporation. Astfel, Centrul de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă a primit certificarea de Centru de Excelență în Endoscopie Digestivă Intervențională din partea prestigioasei instituții din Statele Unite ale Americii. 

Joi, 13 Februarie, 2020 - 10:32

Centrul pentru tratamentul afecțiunilor mamare din Spitalul Euroclinic, parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA, a devenit prima și singura unitate medicală din țară dedicată îngrijirii femeilor cu afecțiuni mamare din Romania care a primit acreditarea SRC (Surgical Review Corporation). Astfel, în luna noiembrie 2019, a obținut certificarea de Centru de Excelență după un proces amplu de auditare, atât a spitalului, cât și a echipei medicale, efectuat de specialiști din Statele Unite ale Americii. 

Marţi, 4 Februarie, 2020 - 12:00

Dată fiind stagnarea activității din perioada Sărbătorilor de iarnă, luna ianuarie a adus un volum record (+80%) de aplicări la joburi comparativ cu luna decembrie a anului trecut. 
Șoferii, contabilii și inginerii și-au căutat joburi în luna ianuarie
Cele mai multe căutări de joburi din luna ianuarie au fost în domenii precum: transport - peste 37.000 de căutări, financiar contabil - peste 34.000 de căutări, inginerie - peste 21.000 de căutări și vânzări - peste 20.000 de căutări.

Marţi, 10 Decembrie, 2019 - 11:50

În perioada 22-23 noiembrie, Conferința Națională a Asistenților Medicali s-a desfășurat în patru dintre locațiile REGINA MARIA din București: Ponderas Academic Hospital, Euroclinic Hospital, Maternitatea Băneasa și Laboratorul Central.

Miercuri, 27 Noiembrie, 2019 - 11:23

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a introdus pentru prima dată în România conceptul de abonament medical – un produs de sănătate și prevenție, în urmă cu 23 de ani. Cu toate că este utilizat pe scară largă de angajații din țara noastră, experiența acestor ani a arătat că abonamentul este un produs insuficient explicat până în acest moment, particularitățile sale nefiind pe deplin înțelese de către utilizatori.

Miercuri, 13 Noiembrie, 2019 - 15:33

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA inaugurează Policlinica THE LIGHT, cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București, care cuprinde și cea de-a patra locație a Rețelei Kinetic Sport & Medicine. Centrul medical, cu sediul în clădirea de birouri THE LIGHT ONE din vestul capitalei, este unic prin specificul multidisciplinar și complexitatea serviciilor oferite atât copiilor, cât și adulților.

Joi, 7 Noiembrie, 2019 - 12:27

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA anunță progresele făcute de copilul de 6 ani în urma terapiei cu celule stem din luna aprilie. Terapia a fost realizată cu celulele recoltate din cordonul ombilical al fratelui său, iar procedura a avut loc în SUA, la prestigioasa Duke University Medical Center. 

Miercuri, 23 Octombrie, 2019 - 13:08

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă extinderea la nivel național cu două noi achiziții importante din punct de vedere al portofoliului de servicii, al specialităților medicale oferite și a poziției geografice, depășind pragul de 30 de achiziții realizate și integrate pe plan local. 
Prin preluarea clinicii Gastro Center din Craiova și a rețelei de laboratoare Biostandard, cu unități în Bihor și Maramureș, Rețeaua REGINA MARIA atinge o amprentă națională cu locații proprii în peste 20 de județe. 

Marţi, 3 Septembrie, 2019 - 12:11

București, 3 septembrie 2019. Interesul românilor pentru un nou loc de muncă e în creștere. În luna august, companiile au înregistrat cu 11% mai multe aplicări la joburi comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Cele mai căutate domenii sunt financiar - contabilitate, transport, inginerie, medical & pharma și IT

Luni, 27 Mai, 2019 - 14:21

După trei ani de prezență în Timișoara, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, singura care deține trei spitale cu acreditări internaționale, își consolidează expertiza medicală prin preluarea spitalului Première, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a țării.

Spitalul Première se remarcă prin înalta pregătire a echipelor medicale, alcătuite din cei mai buni profesioniști din zonă, înalt specializați în obstetrică, chirurgie ginecologică, medicină materno-fetală, ortopedie, neurochirurgie și chirurgie generală.  

Marţi, 9 Aprilie, 2019 - 13:22

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA anunță finalizarea terapiei cu celule stem în cazul unui copil din România diagnosticat cu tulburări de spectru autist. Acesta, împreună cu părinții săi, a revenit în țară, după ce a beneficiat de terapie cu celule stem, de aceată dată recoltate din sângele cordonului ombilical al fratelui său. Tratamentul a avut loc la Duke University Medical Center (SUA), centru cu o experiență deosebită în transplant și în medicina regenerativă.

Vineri, 5 Aprilie, 2019 - 10:11

Prezentăm poziția oficială a Rețelei de sănătate REGINA MARIA cu privire la propunerea Ministerului Sănătății referitoare la Proiectul Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru modificarea Legii nr. 95/2006, privind reforma în domeniul sănătății.

“Salutăm propunerea Ministerului Sănătății de a reglementa contribuția personală, cu scopul de a acoperi diferența dintre costul decontat de CNAS și costul real al serviciilor medicale private.

Contribuția personală poate reprezenta o sumă plătită în mod direct de pacienți și trebuie privită ca o oportunitate.

Vineri, 29 Martie, 2019 - 10:28

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA anunță demersul Băncii Centrale de Celule Stem pentru eliberarea și utilizarea în SUA a unei noi probe de celule stem.  
Încă un copil din România, diagnosticat cu tulburări de spectru autist, va primi un transplant de celule stem, de data aceasta recoltate din sângele cordonului ombilical al fratelui său. Familia pleacă astăzi către Statele Unite ale Americii, la prestigioasa Duke University. 

Luni, 28 Ianuarie, 2019 - 11:33
din județul Timiș

După trei ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Timișoara, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, care numără cinci unități specializate.

Miercuri, 12 Decembrie, 2018 - 13:30

Un jurnalist român a vrut să vadă cât de bun ‘medic’ este Internetul și l-a testat la examenul de Rezidențiat. Rezultatul a fost unul categoric: concurentul a picat examenul cu 36 de puncte din 200.  
  
Mihai Popescu, jurnalist în cadrul revistei VICE, a recreat condițiile examenului de Rezidențiat organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București: pe 18 noiembrie, jurnalistul a avut la dispoziție 4 ore pentru parcurgerea subiectelor prezentate candidaților UMF în dimineața aceleiași zile. 

Marţi, 25 Septembrie, 2018 - 12:45

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă dezvoltarea la nivel național, prin lansarea primei policlinici private de pediatrie din Craiova- Policlinica Universității. Cu o investiție de jumatate de milion de euro, noua clinică este localizată central, în proximitatea Universității Craiova și duce mai departe angajamentul de a susține calitatea înaltă a actului medical, precum și grija pentru sănătatea femeii și a copilului.

Miercuri, 9 Mai, 2018 - 12:25

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA susține a startup-urile din România, prin lansarea primului abonament medical dedicat antreprenorilor care încep o afacere de la zero. Acesta include atât pachetul obligatoriu de medicina muncii, cât și o componentă de prevenție, care se poate personaliza în funcție de nevoi. În plus, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA oferă gratuitate pentru servicii medicale de bază în primul an de contract, reduceri de costuri semificative aplicate pachetului accesat în următorul an și top-up-urilor alese.

Subscribe to REGINA MARIA