Marţi, 12 Mai, 2020 - 10:10

Pentru a răspunde la realitatea cotidiană de dezvoltare post criză, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, implementează noi modalități de lucru pentru agenți, menite să asigure siguranța lor și a clienților. Printre acestea se numără reducerea numărului de persoane care pot vizita o proprietate în același timp, vizionarea prin intermediul tehnologiilor digitale, precum și obligația agentului de a utiliza măști, mănuși și protecție pentru încălțăminte la fiecare interacțiune directă cu clienții. 

Marţi, 17 Decembrie, 2019 - 10:56

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, deschide încă 5 birouri noi pe final de an și, totodată, se lansează în 3 noi orașe. RE/MAX Realty Solutions (București), RE/MAX Star (Pitești), RE/MAX Vision (Alba Iulia), RE/MAX Welcome (Bacău) și RE/MAX Destine (Ploiești) sunt cele mai recente unități intrate în portofoliul companiei. 

Joi, 18 Iulie, 2019 - 11:57

Într-un paradis tropical, cu temperaturi de vară pe tot parcursul anului, în care numărul turiștilor a crescut cu circa 115% în ultimele două decenii, investitorii din toate colțurile lumii sunt atrași de oportunitățile de dezvoltare a turismului promise de arhipelagul de pe coasta de vest a Africii. Potrivit

Joi, 4 Aprilie, 2019 - 10:10

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă patru birouri, toate în București. Cele mai recente francize deschise sunt RE/MAX Impact, RE/MAX Discovery, RE/MAX New Vision și RE/MAX Opportunity, portofoliul companiei cumulând, astfel, un total de 11 birouri și peste 100 de agenți în Capitală. 

Marţi, 26 Martie, 2019 - 11:35

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a fost desemnat „Cel mai puternic brand imobiliar național în 2018” în cadrul galei Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, ediția națională 2019, iar Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, a primit titulatura de „Antreprenorul anului 2018 în imobiliare”. Totodată, brandul RE/MAX – prin intermediul activităților educaționale realizate, a francizelor și agenților afiliați - a primit încă patru premii, ce recunosc rezultatele deosebite la nivelul anului trecut. 

Luni, 18 Martie, 2019 - 10:50

Agenția imobiliară RE/MAX Grup de Lux din Cluj Napoca se extinde la trei birouri francizate – în Sibiu si Râmnicu Vâlcea. Extinderea se face prin  preluarea managementului biroului de către Adrian Vasiu - deținătorul francizei RE/MAX Professionals din Sibiu. Astfel, franciza din Sibiu va prelua numele de RE/MAX Grup de Lux și, totodată, va deschide un nou birou in Râmnicu Vâlcea, sub același nume. Numărul agenților imobiliari din cele trei francize RE/MAX Grup de Lux ajunge astfel la peste 50, iar numărul de proprietăți din portofoliu depășește 1.000.

Miercuri, 13 Martie, 2019 - 10:45

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a intermediat anul trecut peste 2.500 de tranzacții imobiliare, în valoare de 155 de milioane de euro per total. Pentru anul curent, compania estimează o creștere de 40% la nivelul comisioanelor înregistrate, până la aproximativ 4,2 milioane de euro. 

Luni, 18 Februarie, 2019 - 09:52
creat prin fuziunea dintre RE/MAX Trend cu cea mai mare agenție imobiliară locală

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, inaugurează RE/MAX Moldova Imob, cel mai recent birou deschis în Bacău, creat prin fuziunea biroului RE/MAX Trend cu cel mai puternic brand local în domeniul imobiliar, Agenția Moldova Imob. 

Noul birou din Bacău va fi condus, așadar, de Ciprian Barb, Broker/Owner-ul biroului local RE/MAX Trend și cei doi fondatori ai agenției Moldova Imob, Florin Nedelcu și Mihai Catana.

Joi, 20 Decembrie, 2018 - 10:31

În 2018, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a ajuns la un număr total de peste 40 de birouri și peste 320 agenți în România. În ultimul an, RE/MAX a inaugurat 18 birouri noi în România, ultimele două francize deschise fiind RE/MAX Plus, din Craiova (în luna octombrie) și RE/MAX Funimob, din Brașov (în luna noiembrie).

Luni, 17 Septembrie, 2018 - 10:18

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, prezintă cele mai importante aspecte pe care cumpărătorii de bunuri imobiliare trebuie să le aibă în vedere înainte de a semna achiziția. Totodată, specialiștii RE/MAX explică de ce implicarea unei agenții imobiliare reprezintă un avantaj pentru client.

Miercuri, 5 Septembrie, 2018 - 13:33

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, prezintă cele mai importante schimbări generate de criza economică pe piața imobiliară locală. Conform reprezentanților RE/MAX, piața și-a revenit progresiv, ajungând la un nivel apropiat celui anterior crizei. Pe de altă parte, atât dezvoltatorii, cât și cumpărătorii, sunt mult mai atenți la detalii și mai exigenți, drept pentru care s-a creat un nou standard de oferte echilibrate din perspectiva raportului calitate-preț. 

Luni, 30 Iulie, 2018 - 10:27

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri, două dintre acestea reprezentând inițiative ale agenților, care și-au propus să treacă la următorul nivel. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Infinity din Cluj, RE/MAX Choice din Timișoara și RE/MAX Team din București.

Marţi, 12 Iunie, 2018 - 11:01

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Imobis, din Iași, RE/MAX Elite, din București și RE/MAX Trend, din Bacău.

Subscribe to RE/MAX