Sâmbătă, 24 August, 2019 - 10:14
Și 15 ani de la aderarea la NATO

Ediţia cu numărul 19 a reprezentaţiei aeriene Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition - BIAS 2019 are loc sâmbătă pe Aeroportul Băneasa din Capitală.

Evenimentul este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Romaero, Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României, Romatsa şi Şcoala Superioară de Aviaţiei Civilă.

Miercuri, 13 Martie, 2019 - 09:03

Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (EASA) a emis două directive, una privind navigabilitatea și o directivă de siguranță, prin care avioanelor de tip Boeing  737 -"MAX 8" și Boeing 737 - "MAX 9” le sunt suspendate operațiunile de transport aerian comercial pe teritoriul UE, în contextul accidentului aviatic al Ethiopian Airlines

•    AACR informează toate enitățile aeronautice cu privire la suspendarea temporară a zborurilor cu aeronave de tip  Boeing 737 Max 8 și 9 

Miercuri, 30 Ianuarie, 2019 - 00:30

"Astazi, politisti din cadrul Directiei de Politie Transporturi a Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au efectuat o perchezitie la sediul unei regii autonome, din municipiul Bucuresti. Activitatea s-a desfasurat in cadrul unui dosar penal, intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 297 din Codul Penal, cu incalcarea O.G. nr.

Subscribe to ROMATSA