Marţi, 24 Decembrie, 2019 - 18:22

Frații Micula și-au retras prin executor acțiunea de poprire a banilor în cazul Romatsa, ca urmare a achitării de către Guvernul României a titlului executoriu în acest caz, a declarat premierul Ludovic Orban.

În urma achitării de către statul român a titlului executoriu, Viorel Micula și-a retras, prin executor, acțiunea de poprire a banilor. Judecătorul a dispus ridicarea popririi Eurocontrol care viza toți banii. Romatsa este salvată”, a declarat Ludovic Orban. 

Decizia instanței de la Belgia a fost pronunțată astăzi. 

Vineri, 13 Decembrie, 2019 - 12:19
Și după ce aceștia au pus sechestru pe conturile ROMATSA și Nuclearelectrica

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că ROMATSA riscă să rămână fără bani şi, ca urmare, a luat decizia de a plăti suma de aproximativ 278 de milioane de euro către frații Micula pentru care există un titlu executoriu.

Potrivit unui comunicat transmis de guvern, suma exactă este de 912,5 milioane de lei.

Marţi, 3 Decembrie, 2019 - 19:50
Pentru o datorie de 84,5 milioane de euro, ajunsă la 395 de milioane reprezentând dobânzi şi penalităţi

Fraţii Micula au reuşit să pună sechestru pe acţiunile uneia dintre cele mai mari şi mai profitabile companii din energie, în încercarea de a-şi acoperi despăgubirile pe care i le datorează statul român, scrie Adevărul.ro. Executarea este suspendată provizoriu.

SN Nuclearelectrica a informat marţi Bursa de Valori Bucureşti asupra instituirii sechestrului de către Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti “Mazilu şi Asociatii” pe un număr de 67.071.301 acţiuni deţinute de Statul Român la SNN.

Sâmbătă, 24 August, 2019 - 10:14
Și 15 ani de la aderarea la NATO

Ediţia cu numărul 19 a reprezentaţiei aeriene Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition - BIAS 2019 are loc sâmbătă pe Aeroportul Băneasa din Capitală.

Evenimentul este organizat de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Romaero, Forţele Aeriene Române, Aeroclubul României, Romatsa şi Şcoala Superioară de Aviaţiei Civilă.

Miercuri, 13 Martie, 2019 - 09:03

Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (EASA) a emis două directive, una privind navigabilitatea și o directivă de siguranță, prin care avioanelor de tip Boeing  737 -"MAX 8" și Boeing 737 - "MAX 9” le sunt suspendate operațiunile de transport aerian comercial pe teritoriul UE, în contextul accidentului aviatic al Ethiopian Airlines

•    AACR informează toate enitățile aeronautice cu privire la suspendarea temporară a zborurilor cu aeronave de tip  Boeing 737 Max 8 și 9 

Miercuri, 30 Ianuarie, 2019 - 00:30

"Astazi, politisti din cadrul Directiei de Politie Transporturi a Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, au efectuat o perchezitie la sediul unei regii autonome, din municipiul Bucuresti. Activitatea s-a desfasurat in cadrul unui dosar penal, intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 297 din Codul Penal, cu incalcarea O.G. nr.

Subscribe to ROMATSA