Joi, 12 Decembrie, 2019 - 13:18

Centrul expozițional Romexpo, administrat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), și-a finalizat planul de dezvoltare, în parteneriat cu antreprenorul ieșean Iulian Dascălu, plan care prevede un complex multifuncțional de anvergură cu locuințe, mall, birouri, hoteluri, piețe, spații expoziționale, muzee și grădini publice, gândit să fie ridicat pe un teren de 33 de hectare aflat în proprietatea statului român.

Vineri, 22 Noiembrie, 2019 - 18:43

Este în plină desfăşurare Târgul Gaudeamus Radio România. Iniţiat şi organizat de postul public de radiodofuziune, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio", se va derula până duminică, în premieră în Pavilionul B2 Romexpo.

Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 08:53
Petre Daea e angrenat în campania electorală

A XXIV-a ediţie a târgului internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii şi zootehniei înregistrează un grad de internaţionalizare de 31% şi ocupă o suprafaţă expoziţională de 33.700 mp. 
În perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, Romexpo împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează cele mai importante manifestări din domeniile agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice şi non-alcoolice. Este vorba despre Indagra, Indagra Food & Carnexpo, Pack Show şi Expo Drink. 

Luni, 28 Octombrie, 2019 - 19:00

ROMEXPO împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României organizează, între 30 octombrie și 3 noiembrie, cele mai importante manifestări din domeniile: agricol, alimentaţie, ambalaje, băuturi alcoolice și non-alcoolice: 
    INDAGRA;
    INDAGRA FOOD & CARNEXPO;
    PACK SHOW;
    EXPO DRINK.
Pe parcursul celor cinci zile de expoziții și activități conexe, peste 950 de companii, din 25 de țări, își expun cele mai noi produse şi prezintă soluții și servicii pe o suprafață de 54.500 mp.

Luni, 23 Septembrie, 2019 - 14:24

ROMEXPO organizează, în perioada 26 – 29 septembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional, două manifestări reprezentative pentru industria frumuseții și a modei: COSMETICS BEAUTY HAIR –  Expoziție Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură și MODEXPO IIExpoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii.

Marţi, 2 Iulie, 2019 - 20:00

Omul de afaceri Ion Țiriac a lansat primele detalii ale mega proiectului imobiliar pe care vrea să îl dezvolte în nordul Bucureştiului. Complexul prevede construcția a 27 de tronsoane de clădiri de până la 20 de etaje și va cuprinde locuințe, birouri, un mall și un hotel, în imediata vecinătate a centrului expozițional Romexpo. 

Planul Urbanistic Zonal prezentat de grupul lui Ion Țiriac nu a uitat de componenta auto, pentru care este rezervată o clădire cu spații de prezentare, comercializare auto și service cu șapte stații.

Joi, 30 Mai, 2019 - 08:33

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat miercuri, 29 mai a.c., la Romexpo, la evenimentul de lansare a volumului "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

Vă prezentăm în continuare transcrierea intervenţiilor Preşedintelui României:

Joi, 9 Mai, 2019 - 13:52

Traditionalul concert anual Carla’s Dreams are loc pe 18 mai, pentru prima data la Romexpo: “Nocturn”. “Doar pentru ai nostri”, au spus Carla’s Dreams. Cea mai scurta si nonconformista invitatie la un eveniment, asa cum si-au obisnuit fanii: directi dar discreti, intensi si mereu surprinzatori. Este cel mai mare show Carla's Dreams si cel mai mare show al unui artist de limba română organizat vreodata in Romania. Invitati speciali sunt Delia, Mark Stam, Vanotek si Antonia La minim 4 bilete cumparate ai discont 25%. La minim 8 bilete cumparate ai discount 30%!

Miercuri, 10 Aprilie, 2019 - 11:18

Târgul dedicat animalelor de companie, PetExpo, începe pe 12 aprilie, la Romexpo, în pavilionul C6. În cele 3 zile, vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte de către cele mai importante companii de pe piața bunurilor și serviciilor dedicate animalelor de companie și se vor distra alături de patrupede în cadrul concursurilor și evenimentelor desfășurate în premieră în acest an.

Miercuri, 20 Martie, 2019 - 12:14

Carla’s Dreams se pregateste de primul mare concert de anvergura care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

Un nou invitat special se alatura acestui eveniment: ANTONIA.

Artista a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa "Suna-ma” si va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

ANTONIA este cunoscuta publicului din Romania pentru super piese care au devenit hituri precum "Jameia”, "Wild Horses”, "Hurricane”, dar si single-ul "Matame”, in topuri acum pe radio si TV.

Miercuri, 13 Martie, 2019 - 10:06

Cel mai important târg dedicat animalelor de companie din România va avea loc, anul acesta, în perioada 12-14 aprilie, la Romexpo. Organizatorii au anunțat că cea de-a 11-a ediție a târgului va oferi un mix ideal de experiențe și activități atât pentru proprietarii de animale de companie, cât și pentru profesioniștii din domeniu. Expozanții din întreaga lume vor veni să lanseze produse noi și să își prezinte ofertele într-un spațiu de 3000 de mp amenajat special pentru ca vizitatorii să poată veni însoțiți de animalele lor de companie.

Luni, 11 Februarie, 2019 - 19:19
​​​​​​​Intre 4 si 7 aprilie in cel mai nou pavilion din ROMEXPO

Primavara aceasta Baby Boom Show – cea mai mare expozitie pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani – anunta o editie impresionanta. 

Baby Boom Show – in casa noua cu multiple facilitati pentru vizitatori

Marţi, 5 Februarie, 2019 - 14:25

În perioada 21 - 24 februarie 2019, Complexul Naţional Muzeal "Curtea Domnească" Târgovişte va fi prezent la Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, care se va desfăşoară la Romexpo, Bucureşti.

Marţi, 18 Decembrie, 2018 - 11:43

Anul 2018 a însemnat pentru ROMEXPO, cel mai mare organizator de târguri și expoziții din țară, reunirea unui număr record de evenimente din domenii de interes pentru specialiști și publicul larg.

Pe tot parcursul anului, vizitatorii au luat parte la 143 târguri, expoziții, festivaluri și alte tipuri de manifestări (sportive, de business, culturale, religioase), cu o importantă participare națională și internațională. 

Sâmbătă, 17 Noiembrie, 2018 - 19:25

Cuba se prezintă românilor

Cu premiza că este una dintre cele mai sigure destinații din lume, Cuba a prezentat operatorilor de turism din România o serie de produse pentru a promova turismul din această țară, în contextul Târgului de Turism desfășurat la Romexpo de vineri pana duminică, 18 noiembrie.

Marţi, 6 Noiembrie, 2018 - 12:35

Targul International INDAGRA, care a avut loc la Bucuresti, in perioada 31-octombrie – 04 noiembrie, reprezinta o importanta platforma de dialog intre agricultori, specialisti si factori de decizie, fiind si unul dintre cele mai importante evenimente desfasurate la nivel national. Anul acesta, INDAGRA a fost prilejul unor evenimente si a diferite dezbateri pe problematicile actuale ale agriculturii romanesti, printre care se regaseste si problema refacerii solului exploatat intensiv prin diferite culturi agricole.

Joi, 1 Noiembrie, 2018 - 15:25

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, împreună cu directorul general al RNP Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, au vizitat, în această dimineață, standul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, organizat în cadrul celei de-a XXIII -a ediții  a IndAgra, cel mai mare târg de produse și echipamente în domeniul agriculturii din România, de la Centrul Expozițional Romexpo, care se desfășoară în perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018.

Luni, 29 Octombrie, 2018 - 12:35

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va participa miercuri 31 octombrie 2018, la deschiderea oficială a INDAGRA 2018 - Târg internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

Evenimentul este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României și se va desfășura în perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018 la Centrul Expoziţional ROMEXPO.

Vineri, 26 Octombrie, 2018 - 09:55

Franța va participa pentru a 13-a oară consecutiv, cu unul din cele mai importante Pavilioane naționale, la INDAGRA, târgul internațional de agricultură organizat la București, unul dintre cele mai cunoscute evenimente din acest domeniu.

Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, va inaugura Pavilonul Franței, miercuri, 31 octombrie, de la ora 12.30, în zona standurilor 43 - 48 A,  pavilionul B2.

Joi, 11 Octombrie, 2018 - 16:10

A 25-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii 2018 va avea loc în perioada 11 – 21 octombrie, cu participarea mărcilor internaționale, o expoziție de mașini de epocă și un spațiu destinat exclusiv mașinilor electrice.

La SAB & Accesorii 2018 participă Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Piaggio, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo.

Joi, 6 Septembrie, 2018 - 10:44

Bucureștiul devine capitala europeană a mâncării street food, între 6 și 9 septembrie, pentru că azi începe Bucharest Street Food Carnival. După o ediție care s-a bucurat de un real succes, The Carnival revine și mai în forță anul acesta. Timp de patru zile, la Romexpo aveți parte, în premieră, de demonstrații culinare live, susținute de chefi cu stele Michelin, atât din țară cât și din străinătate, de o călătorie gastronomică în jurul lumii, de concerte de muzică live, cinema în aer liber și de numeroase spectacole de artă stradală.

Joi, 30 August, 2018 - 13:52

În perioada 17-18 septembrie a.c., la București, va avea loc prima ediție a Forumului de Afaceri, organizat de către Administrația Prezidențială, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Forumul de Afaceri se desfășoară în marja celei de- a treia ediții a Summitului „Inițiativa celor Trei Mări”, găzduit în acest an de România și organizat de Administrația Prezidențială. 

Vineri, 15 Iunie, 2018 - 14:49

Ediția cu numărul zece a celui mai mare târg dedicat animalelor de companie, PetExpo 10, va avea loc în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5.

Luni, 7 Mai, 2018 - 09:57

Salonul Auto București – Spring Edition (SAB – Spring Edition) este deschis în perioada 10-13 mai, în curtea Romexpo, cu accentul pus pe mașini 4×4, de familie și eco, dar și echipamente și accesorii auto, tuning, autorulote și case de vacanță mobile, au anunțat organizatorii, Premium Expo.

Joi, 3 Mai, 2018 - 13:00
Două expoziţii B2B şi un regal de evenimente

De miercuri – 16 mai, până sâmbătă – 19 mai te aşteptăm în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti cu două expoziţii B2B: Pack Expo 2018, expoziţia dedicată ambalajelor şi soluţiilor de ambalare din Europa de Sud–Est, şi Expo Shop–Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail. 
Timp de 4 zile, cel mai mare şi mai nou pavilion din centrul expoziţional, se va transforma într-o mega-scenă dedicată industriilor de packaging şi retail.

Iată ce ţi-am pregătit la Pack Expo:

Marţi, 24 Aprilie, 2018 - 18:21

Anul acesta, PetExpo împlinește 10 ani de existență. Ediția aniversară a celui mai mare târg din România dedicat animalelor de companie se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, la Romexpo în pavilioanele C4 – C5. Cea de a zecea ediție aduce pentru expozanți și vizitatori un spațiu dublu față de edițiile anterioare, de aproximativ de 5000 mp și multe evenimente speciale în cadrul târgului.

Luni, 26 Martie, 2018 - 14:41

In perioada 17 – 20 aprilie in Pavilionul Central ROMEXPO are loc cea de a patra editie METAL SHOW - Expozitie internationala pentru tehnologii de prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, sudura si robotica.
Fiind recunoscut drept un eveniment caraterizat prin dinamism, METAL SHOW reuseste an de an sa reuneasca liderii industriei dar sa si aduca vizitatorii specialisti.
Principalele puncte de atractie ale METAL SHOW 2018: 

Luni, 26 Martie, 2018 - 14:40

SALONUL INTERNAȚIONAL DE AUTOMOBILE BUCUREȘTI (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România si-a deschis portile pentru public sâmbătă, 24 martie.

Subscribe to Romexpo