Vineri, 4 Decembrie, 2020 - 09:15

RTPR a asistat Aegon în legătură cu vânzarea operațiunilor sale din România către Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG), ca parte dintr-o tranzacție regională cu o valoare totală de 830 milioane de euro. Vânzarea a vizat Ungaria, Polonia, România și Turcia și a inclus asigurări, pensii private și societăți de administrare a activelor financiare.

Luni, 23 Noiembrie, 2020 - 16:04

RTPR a asistat Banca de Export Import a României (Eximbank) S.A., în calitate de aranjor coordonator, precum și sindicatul de bănci format din Banca Comercială Intesa Sanpaolo România S.A., Banca Transilvania S.A., CEC Bank S.A., Garanti Bank S.A., ING Bank NV Amsterdam Sucursala București, International Bank for Economic Co-operation, OTP Bank Romania S.A., Raiffeisen Bank Romania S.A.

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 13:05

Roxana Ionescu, Counsel RTPR, a fost numită Rising Star pentru România în domeniul Competition/Antitrust, de către Experts Guide, publicație editată de prestigiosul grup Euromoney Legal Media Group. Aflat la a șasea ediție, clasamentul acoperă diferite arii de practică și numeroase jurisdicții și se bazează pe feedback-ul primit din partea altor avocați. 

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 13:08

Raluca Năstase, unul dintre cei mai experimentați avocați în real estate din România, a fost cooptată ca Partener în cadrul RTPR. Raluca se alătură lui Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea și Alinei Stăvaru, după ce a activat 14 ani, tot în calitate de Partener, în una dintre cele mai importante case de avocatură românești.

Subscribe to RTPR