Sâmbătă, 23 Ianuarie, 2021 - 17:49
Manifestaţii de amploare pentru susţinerea opozantului Kremlinului

Soţia lui Alexei Navalnîi, Iulia Navalnaïa, a fost arestată, sâmbătă, la Moscova, unde are loc una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului, relatează cnn.com.

Iulia Navalnaïa a postat pe Instagram o imagine cu ea la protest, cu menţiunea: “Ce binecuvântare că sunteţi aici! Mulţumesc!”.

După mai puţin de jumătate de oră, soţia lui Navalnîi a postat încă o fotografie, cu ea într-o maşină a poliţiei.

Sâmbătă, 23 Ianuarie, 2021 - 10:43

Preşedintele rus Vladimir a înaintat vineri un proiect legislativ care prevede eliminarea vârstei de pensionare pentru funcţionarii publici, relatează DPA.

Acest lucru ar permite ca oficiali-cheie şi aliaţi pe care Putin i-a numit să rămână în funcţie pe termen nedefinit, în loc să fie obligaţi să iasă la pensie.

Mulţi membri ai staffului lui Putin, pe care îi cunoaşte încă de la începutul carierei sale politice în Sankt Petersburg, deţin acum poziţii importante, dar se apropie de vârsta de pensionare.

Duminică, 17 Ianuarie, 2021 - 19:46
Poliția îi arestează pe susținătorii opozantului

Avionul companiei ruse Pobeda la bordul căruia se află Navalnîi urma să aterizeze pe aeroportul Vnukovo din Moscova la ora locală 19.20 (16.20 GMT), dar linia aeriană a comunicat că aeroportul respectiv a fost închis, iar zborul a fost redirecţionat către Şeremetievo.

Poliţia rusă a arestat, astăzi, mai mulţi susţinători ai opozantului Alexei Navalnîi, înainte de aterizarea acestuia la Moscova, relatează AFP, informează Agerpres.

Navalnîi a decolat după-amiază din Berlin, pentru a reveni în Rusia, deşi autorităţile din ţara sa au avertizat că ar putea fi arestat la sosire.

Joi, 20 Iunie, 2019 - 09:15

Preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin se vor întâlni săptămâna viitoare, în cadrul summitului G20 din Japonia.

„Vreau să ne înţelegem cu Rusia, şi cred că acest lucru se va întâmpla. Vreau să ne înţelegem şi cu China, şi cred că acest lucru se va întâmpla. Mă voi întâlni cu ambii preşedinţi săptămâna viitoare în Japonia, în cadrul summitului G20”, a declarat Donald Trump,într-un interviu pentru postul de televiziune Fox News.

Subscribe to RUSIA