Marţi, 4 August, 2020 - 07:26

Alexandru Rafila, directorul Societatii Romane de Microbiologie, afirma ca este de asteptat ca numarul cazurilor de pacienti care au nevoie de terapie intensiva, precum si numarul deceselor provocate de Covid-19 sa creasca in urmatoarele saptamani. El explica asta prin faptul ca exista un decalaj intre cresterea numarului de imbolnaviri si cresterea numarului de cazuri grave, respectiv decese.

Sâmbătă, 28 Martie, 2020 - 13:36
Rafila crede că epidemia va dura doi ani

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca sunt 650 de persoane care mor zilnic in Romania in mod curent. "Ramane sa vedem cate sunt cazurile de Covid-19", a afirmat acesta.

Marţi, 21 Ianuarie, 2020 - 12:21

Dacă simptomele sunt serioase și starea de sănătate este afectată serios cu astenie extremă, dureri musculare și bineînțeles, febră ridicată, atunci este bine să ne ducem chiar la un spital de boli infecțioase, pentru că probabil este vorba despre gripă, a declarat președintele Societății Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, luni seară, la TVR.

Luni, 14 Mai, 2018 - 13:22

Board-ul Internațional de Prevenire și Control a infecțiilor cu  HPV, grupul cheie de expertiză în domeniul dezvoltării de programe de prevenție a bolilor cauzate de infecția cu HPV, împreună cu Societatea Română de Microbiologie, au plăcerea de a vă invita miercuri, 16 mai, ora 16.00 la o sesiune de concluzii ce vor fi transmise ca urmare a primei întâlniri pe care Board-ul Internațional o organizează în România.

Subscribe to Societatea Română de Microbiologie