Joi, 30 Mai, 2019 - 12:56

De Ziua Mondială Fără Tutun 2019, Societatea Română de Pneumonologie trage un semnal de alarmă asupra efectelor nocive pe care le are fumatul asupra sănătăţii plămânilor, numărul de cancere pulmonare, boli obstructive cronice şi alte afecţiuni respiratorii înregistrate fiind în creştere.

Miercuri, 8 Mai, 2019 - 12:46

În perioada 6-8 iunie 2019, va avea loc cea de-a VI-a ediție a Conferinței de Pneumologie „ Zilele Golli”, manifestare încadrată în Zilele UMF Craiova și dedicată memoriei Prof. Dr. Virgiliu Golli, primul titular al catedrei de pneumoftiziologie a Facultății de Medicină din Craiova.  

Sunt așteptate la eveniment cadre medicale implicate în îngrijirea persoanelor cu afecțiuni din sfera pneumologiei, atât medici cât și farmaciști, asistenți medicali, fizioterapeuți, specialiști în recuperare medicală. 

Joi, 15 Martie, 2018 - 18:31

Ziua Mondială a Somnului este un eveniment anual de conștientizare, recunoscut la nivel internațional, care aduce împreună cercetători, profesioniști din domeniul sănătății și pacienți, pentru a evidenţia importanța somnului asupra sănătății.

Subscribe to Societatea Română de Pneumologie