Vineri, 20 Martie, 2020 - 16:06

Universitățile se implică în lupta împotriva coronavirusului. Babes-Bolyai a pus la dispoziția Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca un echipament performant de analiză rapidă a probelor colectate de la persoanele suspecte de COVID 19. Pot fi procesate simultan aproape 100 de teste.

Aparatul pus la dispoziție de Universitatea Babes-Bolyai este capabil să testeze simultan 96 de probe. Mai mult decât atât, Universitatea a pus la dispoziție și doi specialiști  - cadre didactice de la Facultatea de Biologie, de la specializarea biologie moleculară.

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 09:19

Ministerul Sănătăţii a aprobat finanţarea cheltuielilor de investiţii pentru achiziţionarea unui sistem inovator de neuronavigaţie, a două aparate RX mobile cu braţ C şi reconstrucţie 3D, a unui ecograf de înaltă performanţă, precum şi a patru mese chirurgicale.

Duminică, 7 Aprilie, 2019 - 11:11

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical,  Președintele României a conferit:

Subscribe to Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca