Miercuri, 8 Mai, 2019 - 08:43

O delegaţie oficială din partea Oxford Brookes University - Marea Britanie a fost primită marţi, 7 mai, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia. Scopul vizitei este încheierea unui parteneriat, prin care studenţi de la Universitatea Oxford Brookes să facă practică la spitalul nostru şi la Centrul de Recuperare pentru Copii "Maria Beatrice" din Alba Iulia, printr-un program Erasmus al Universităţii "1 Decembrie 1918", pentru mobilitate şi schimb de experienţe între profesori, studenţi şi terapeuţi din ambele ţări.

Joi, 7 Februarie, 2019 - 11:47

Proiectul depus de Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, privind construcţia Secţiei de Psihiatrie cu ambulatoriu, 50 de paturi, săli de tratamente, consultaţii şi terasă circulabilă în partea superioară, a fost aprobat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) care, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), se va ocupa de edificare. Suma totală care va fi investită este de aproape 20 de milioane de lei.

Miercuri, 7 Noiembrie, 2018 - 11:09

Medicii chirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, formaţi în clinici universitare din Cluj-Napoca, dar şi în spitale din Franţa şi Germania, efectuează operaţii de tiroidă cu ajutorul unui aparat modern de neuromonitorizare, care reduce semnificativ riscurile intervenţiilor chirurgicale. Nu multe servicii de chirurgie din ţară au în dotare un asemenea aparat. 

Subscribe to Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia