Marţi, 5 Iunie, 2018 - 11:39

Star Storage, furnizorul global de servicii IT care dezvoltă și livrează soluții moderne de protecție și management al informațiilor, a lansat o nouă versiune a soluției StarCapture Anywhere, oferind funcționalități noi pentru o mai bună interacțiune a companiilor cu clienții lor.

Miercuri, 16 Mai, 2018 - 11:36

Star Storage, furnizorul global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții performante pentru protecția și managementul informațiilor, a lansat o nouă versiune a produsului său SEAL Content Library Connector for SharePoint, îmbunătățind în continuare aplicația SharePoint cu funcționalități de descărcare a conținutului, consolidare și gestionare avansată a înregistrărilor.  

Marţi, 15 Mai, 2018 - 11:13

Star Storage, furnizorul global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții performante pentru protecția și managementul informațiilor, a fost și anul acesta alături de elevii români cu performanțe IT prezenți în finala competiției internaționale Infomatrix.

Joi, 3 Mai, 2018 - 12:50

Star Storage, furnizorul global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții performante pentru protecția și managementul informațiilor, a lansat noul Content Library Connector for Salesforce, conectorul care permite o experiență îmbunătățită de integrare a conținutului pentru clienții de nivel enterprise ce folosesc Salesforce împreună cu alte aplicații de generare a conținutului.
De acum înainte, companiile din întreaga lume vor putea descărca și depozita în siguranță conținutul din Salesforce în SEAL.

Subscribe to Star Storage