Sâmbătă, 7 Iulie, 2018 - 19:23
Cu Zoran Zaev (Macedonia), Denis Zvizdić (Bosnia și Herțegovina) și Māris Kučinskis (Letonia)

În marja participării la Summit-ul China-Europa Centrală și de Est premierului Viorica Dăncilă a avut întrevederi cu omologi din zonă.

 

Întrevedere cu omologul din R. Macedonia, Zoran Zaev

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, 7 iulie 2018, la Sofia, o întrevedere cu Zoran Zaev, prim-ministrul R. Macedonia, cu prilejul participării la Summit-ul cooperării între statele din Europa Centrală şi de Est şi China - 16+1.

Sâmbătă, 7 Iulie, 2018 - 19:07
2019, moment de aniversare a 70 de ani de relații diplomatice neîntrerupte româno-chineze

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, în marja Summit-ul formatului de cooperare R.P. Chineză- Europa Centrală și de Est

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 7 iulie 2018, o întrevedere bilaterală cu premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, în marja celui de-al 7-lea Summit al formatului de cooperare R.P. Chineză – Europa Centrală şi de Est („16+1”), desfășurat la Sofia. 

Sâmbătă, 7 Iulie, 2018 - 14:11
Semnarea Memorandumul de Înțelegere privind cooperarea în domeniul transporturilor şi infrastructurii România - China

Intervenția prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, în cadrul Plenarei Summit-ului formatului de cooperare R.P. Chineză- Europa Centrală și de Est, desfăşurat la Sofia.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a participat astăzi, 7 iulie, la cel de-al 7-lea Summit al formatului de cooperare R.P. Chineză – Europa Centrală şi de Est („16+1”), desfășurat la Sofia.  

Subscribe to Summit 16+1