Luni, 15 Octombrie, 2018 - 14:30

Compania TAROM anunţă lansarea aplicaţiei mobile TAROM app, pe Apple IOS. De astăzi, pasagerii noştri îşi pot achiziţiona bilete de pe terminalul mobil, atât pe platforma Apple cât şi Android. 

Aplicaţia TAROM, prima din istoria companiei, oferă pasagerilor o experienţă prietenoasă pornind de la căutarea celor mai bune oferte pentru rutele dorite şi până la formalităţile de check-in sau facturare. 

Miercuri, 3 Octombrie, 2018 - 17:00

Compania TAROM lansează ofertele toamnei, la preţuri ce pornesc de la 99 de euro dus - întors pentru o serie de destinaţii, cu plecare din Bucureşti, Timişoara sau Sibiu.

Conform unui comunicat al companiei, pentru a beneficia de ofertă, cei interesaţi trebuie să cumpere bilete prin aplicaţia TAROM sau pe www.tarom.ro în perioada 3-10 octombrie. Cu biletele achiziţionate la preţurile promoţionale se poate călători în în intervalul 1 noiembrie - 15 decembrie 2018 şi după 15 ianuarie 2019.

Vineri, 7 Septembrie, 2018 - 15:51
Piloții accesaseră o frecvență greșită

Incidentul s-a petrecut la cateva minute dupa ora locala 09:00, cauza fiind o eroare a echipajului aeronavei romanesti, scrie site-ul de specialitate AVHerald.

Boeingul 737 al Tarom efectua cursa dintre Bucuresti si Bruxelles, iar la intrarea in spatiul aerian german echipajul nu a reusit sa ia legatura cu controlorii de trafic aerian de la sol.

Conform procedurilor, au fost alarmate avioanele de lupta, care au trecut in regim supersonic pentru a intercepta aeronava romaneasca.

Vineri, 3 August, 2018 - 19:45

Operatorul de stat Tarom continuă campania "Dor de Europa" şi pune în vânzare, în perioada 3-7 august, bilete cu preţuri de 139 de euro dus-întors, informează vineri compania.

Biletele de avion la preţul de 139 euro, cu toate taxele incluse, sunt valabile pe zborurile între Bucureşti şi Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, respectiv Iaşi-Luton.

Perioada de călătorie pentru această campanie, pe cursele operate de Tarom, este valabilă pentru deplasările în perioada 15 septembrie - 30 noiembrie 2018 (data ultimului retur).

Vineri, 27 Iulie, 2018 - 16:44

TAROM iniţiază campania "Dor de Europa" şi pune în vânzare, în perioada 27 - 31 iulie bilete cu preţuri de la 119 euro, informează vineri compania.

Biletele de avion la preţul de 119 euro, cu toate taxele incluse, sunt valabile pe zborurile între Bucureşti - Budapesta, Chişinău, Larnaca, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Viena, respectiv Sibiu-Munchen.

Perioada de călătorie pentru această campanie, pe cursele operate de TAROM, este valabilă pentru deplasările în perioada 15 septembrie - 30 noiembrie 2018 (data ultimului retur).

Luni, 16 Iulie, 2018 - 20:58
Dacă compania va mai rezista până atunci...

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a participat, luni, 16 iulie a.c., la Londra la ceremonia de semnare a contractului prin care TAROM achiziționează cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru operatorul nostru național. Semnarea acestei comenzi ferme între compania TAROM, reprezentată de directorul general Wolff Werner-Wilhelm și Boeing, prin Kevin G.

Vineri, 6 Iulie, 2018 - 18:29

Tarom analizează deschiderea unor noi rute de zbor în următoarele luni şi anunţă investiţii în dezvoltarea flotei. Directorul general al companiei, Werner Wolff, a declarat că Tarom va lansa curse directe spre Odesa, Tbilisi, Baku şi Erevan, până la toamnă, cel mai probabil, şi poartă negocieri avansate pentru cumpărarea a încă cinci aeronave. În plus, alte maximum 13 avioane vor sosi în flota companiei cel mai probabil de anul viitor.

Miercuri, 27 Iunie, 2018 - 18:11

Tarom va amâna deschiderea rutei Chişinău-Timişoara-Chişinău, planificată pentru 2 iulie, până în toamnă, în urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse din această perioadă, anunţă compania într-un comunicat transmis miercuri.

„În urma unor analize de trafic şi ţinând cont de solicitările reduse din această perioadă, compania a decis să amâne lansarea cursei de zbor pe această rută (Timişoara–Chişinău) pentru o dată ulterioară, cel mai probabil în toamna anului curent”, anunţă compania.

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 16:33
Inainte de a se inaugura!

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa informează că ruta Constanța – Chișinău – Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.

Continuăm colaborarea cu reprezentanții TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare-Constanța – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În același timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc.

Marţi, 12 Iunie, 2018 - 10:47

Compania TAROM informează asupra întoarcerii din cursă a aeronavei de tip Boeing 737-700, cu destinaţia Amsterdam, din motive tehnice.

Decizia comandantului de a întoarce aeronava din cursă respectă întocmai normele şi procedurile de siguranţă şi securitate de aviaţie civilă. Motivul cunoscut la acest moment este fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ. 

Vineri, 8 Iunie, 2018 - 11:04
Romanian flag carrier TAROM posts €38 million losses in 2017

Romanian flag carrier TAROM posted losses of RON 172 million (EUR 38 million) in 2017, as the airline changed five general managers.

Last year was the tenth consecutive year when state-owned airline recorded loses.The negative result was over three times higher than in 2016 when the company saw losses of RON 47 million (some EUR 10 million).

The company’s revenues also declined last year by some 4.5%, to RON 1.025 billion (EUR 220 million).

Luni, 4 Iunie, 2018 - 17:43

Începând cu data de 1 iunie a.c, pentru prima oară în istoria companiei, TAROM le oferă tuturor angajaţilor asigurare medicală privată, gratuită, într-o reţea de peste 550 de unităţi medicale. Poliţa este asigurată de ASIROM VIG. 

Sâmbătă, 2 Iunie, 2018 - 09:49
Cu bagaje de cală în preț

Compania TAROM a anunțat pe Facebook că din 15 iulie  va avea trei noi rute interne pe care le va efectua săptămânal. Prețurile încep de la 40 de euro, cu toate taxele incluse.

Este vorba despre zboruri între Sibiu-București. De asemenea, din 11 iunie sunt introduse zboruri la acelaşi preţ între Cluj şi Iaşi.

În  preț sunt incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul.

Zborurile spre și din Sibiu sunt programate în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

Vineri, 18 Mai, 2018 - 19:27

Începând cu 15 iulie 2018, Tarom va lansa ruta Sibiu-Stuttgart, cu trei zboruri săptămânale - miercurea, vinerea şi duminica, arată un comunicat transmis de compania aeriană.

Tarom menţionează că plecarea din Sibiu se va face la ora 9.25, iar sosirea în Stuttgart va fi la 11.25, iar pentru retur ora decolării din Stuttgart va fi 17.20 cu aterizare la Sibiu la ora 19.20.

Joi, 10 Mai, 2018 - 22:13

În ziua în care Curtea Constituțională a judecat sesizarea de conflict instituțional între Guvern și Președinție, legat de refuzul lui Iohannis de a o revoca pe Kovesi, aceasta primea o nouă lovitură din partea instanței Înaltei Curți: în dosarul „Rovinari”, lucrat cu zel și abnegație de favoritul său, Uncheșelu, Ponta și Șova erau achitați! STOP  Desigur, asta nu înseamnă neapărat că nu ar fi fost vinovați de constituirea de grup infracțional și spălare de bani - ci doar că argumentația Uncheșelului nu a fost de natură să-i convingă pe magistrați.

Joi, 10 Mai, 2018 - 17:00

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă crede că Tarom, o societate ineficientă, poate prinde "aripi" după ce va avea încă două aeronave și astfel va ajunge una dintre cele mai performante companii din Europa. Reamintim că Tarom se află pe pierderi de 10 ani. Două aeronave Boeing 737-800 NG (Next Generation), care au fost în trecut ale Malaysia Airlines Lines, vor intra în flota TAROM din luna iunie. Viorica Dăncilă a spus că sunt "două aeronave noi", chiar dacă ele au fost folosite înainte de Malaysia Airlines Lines.

Joi, 26 Aprilie, 2018 - 11:08

O cursă Tarom Bucureşti – Barcelona, care a decolat joi de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 08.49, s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor.

"Cursa TAROM ROT 421 Bucureşti – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri", se arată într-un comunicat de presă al Tarom.
 

Miercuri, 11 Aprilie, 2018 - 17:10

Compania de stat Tarom a lansat licitaţii deschise pentru achiziţiile aferente implementării sistemului central de interfaţare cu clienţii, astfel că, după aproape zece ani, compania investeşte masiv în infrastructura IT, ”cu beneficii majore pentru companie, dar mai ales pentru pasageri”, menţionează societatea de stat. Tarom nu precizează însă care este preţul de pornire al licitaţiilor.

Luni, 26 Martie, 2018 - 16:06

TAROM a devenit prima companie care a primit o diplomă Centenar din partea Consiliului Judeţean Iaşi. A fost un moment încărcat cu emoţie, un moment pentru care trebuie să îi mulţumim încă o dată preşedintelui CJ Iaşi, Maricel Popa. 

Miercuri, 7 Martie, 2018 - 17:46

Tarom oferă tarife reduse cu 20% pe toate zborurile proprii de Ziua Internaţională a Femeii, atât pe rutele interne, cât şi pe cele externe. Oferta este valabilă pentru călătoriile pe cursele operate de Tarom în perioada 15 aprilie şi 15 iunie 2018 (data ultimului retur). 

"Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare. Păstraţi tradiţia celebrării femeii şi bucuraţi-vă alături de ea la bordul aeronavelor noastre!", se arată în comunicatul Tarom.

Subscribe to tarom