Joi, 17 Octombrie, 2019 - 08:12

Cea de-a şaptea zi de Fest(in) pe Bulevard debutează cu un spectacol care ne vorbeşte despre lucruri simple şi complicate în acelaşi timp: iubire, părinţi şi copii, alegeri. La doi paşi de Mullingar, în regia lui Cristi Juncu, cea mai nouă producţie a Teatrului Nottara, începe la ora 18.00, la Sala George Constantin. "Zilele însorite nu trebuie irosite, pentru că nu sunt multe, crede Rosemary, protagonista spectacolului nostru. Aşa că îl invită pe Anthony, protagonistul spectacolului nostru, la o plimbare.

Marţi, 15 Octombrie, 2019 - 20:20

Am ajuns la jumătatea celei de-a şaptea ediţii din FEST(in) pe Bulevard 2019 şi vă propunem în continuare o gamă variată de spectacole şi evenimente conexe. Miercuri, 16 octombrie, călătorim, alături de pescarul solitar al lui Sorescu, într-un univers al descoperirii de sine şi al întrebărilor existenţiale, în spectacolul Iona de Marin Sorescu, în regia lui Gabor Tompa, coproducţie a Teatrului Nottara, Bucureşti cu Teatrul Maghiar de Stat, Cluj, de la ora 18.00, la Teatrul Nottara, Sala George Constantin.

Joi, 19 Septembrie, 2019 - 10:25

Vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 18.00, spectacolul Triburi. Codul bunelor BARIERE, în regia lui Vlad Cristache, se va juca în cadrul Festivalului Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila (ediţia a XIII-a, desfăşurată în perioada 13-22 septembrie), la Teatrul Maria Filotti.

Vineri, 19 Iulie, 2019 - 13:11

Televiziunea Română continuă programul "Teatru în TVR", pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie - aceasta este tema celei de-a treia ediţii a programului "Teatru în TVR". Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre spectacolele stagiunii având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Moliere, în perioada 26 iulie - 14 septembrie.

Cele 6 spectacole care se vor juca în actuala stagiune "Teatru în TVR" sunt:

- "Ursul" de A.P. Cehov, Teatrul Coquette 

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 13:57

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunţe recitalul extraordinar Râsul, Plânsul, Iubirea, susţinut de Sergiu Cioiu, în 24 mai, la Sala Horia Lovinescu, de la ora 19:00. Spectacol aniversar, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de la absolvirea Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti, recitalul este poetic, tandru şi ironic. Poezia şi cântecul fac un excelent divertisment, cu Lyuben Gordievski, la pian şi baian, Vlad Creţu, la chitară, Adrian Flautistu, la contrabas, Dan Incrosnatu, la percuţie.

Joi, 21 Februarie, 2019 - 12:47

Miercuri, 27 februarie 2019, la ora 18:30, la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, are loc premiera unui spectacol unic în peisajul teatral românesc, Triburi. Codul bunelor BARIERE de Nina Raine, în regia lui Vlad Cristache.

Trăim într-o societate care suferă, mai mult decât oricând, de lipsă de comunicare, de înţelegere, de toleranţă, inclusiv în mediul familial, care ar trebui să inspire siguranţă şi să ofere ocrotire. Dar, din păcate, în multe situaţii, familia este chiar cea care impune limitări şi bariere.

Luni, 28 Ianuarie, 2019 - 13:08

Director al Teatrului Nottara peste două decenii, din 1960 şi până la moartea lui, în 1983, dramaturgul Horia Lovinescu, va fi comemorat de echipa Teatrului Nottara, printr-un eveniment special, în cadrul Cafenelei lui Repi, în data de 9 februarie, de la ora 19.00, în CafeNott.

Spectacolul-lectură, Patima fără sfârşit, prezentat de Alexandru Repan, care semnează şi regia, îi are în distribuţie pe: Cristina Juncu, Anda Caropol, Raluca Gheorghiu, Răzvan Bănică, Alexandru Mike Gheorghiu, Cristian Nicolaie, Filip Ristovski şi Alexandru Repan. La pian: George Calofir.

Joi, 6 Decembrie, 2018 - 11:29

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, continuă seria de evenimente itinerante din cadrul proiectului 100 de ani împreună-Centenarul Marii Uniri.

Astfel, pe 7 decembrie, sunt programate două reprezentaţii cu spectacolul Despre olteni, cu dragoste, după La Lilieci de Marin Sorescu, scenariul şi regia: Constantin Fugaşin, pe scena Centrului de Cultură şi Artă Ginta Latină din Chişinău. Turneul are loc la invitaţia Teatrului de Revistă Ginta Latină şi cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

Miercuri, 5 Decembrie, 2018 - 14:07

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, anunţă turneul pe care îl organizează în Republica Moldova, în perioada 6 - 10 decembrie a.c.. Acesta va avea loc la Bălţi şi la Cahul, ca parte a proiectului 100 de ani împreună - Centenarul Marii Uniri, ce presupune şi un schimb cultural între teatrul nostru şi teatrele din cele două oraşe moldovene. Evenimentul este realizat la propunerea şi cu sprijinul financiar al Institutului Cultural Român, după cum urmează:

Luni, 26 Noiembrie, 2018 - 13:55

Teatrul Nottara anunţă premiera spectacolului "Mitică Popescu" de Camil Petrescu, montare semnată de Dan Tudor. Reprezentaţia va avea loc vineri, 30 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu.

Din distribuţie fac parte: Dan Tudor, Ada Navrot, Dani Popescu, Cristian Nicolaie, Raluca Tiţa, Daniela Minoiu, Ion Haiduc, Andreea Măcelaru Şofron, Mihai Marinescu, Mircea Teodorescu. Scenografia este semnată de Corina Grămoşteanu, muzica îi aparţine lui Vlaicu Golcea, iar mişcarea scenică a fost coordonată de Florin Fieroiu.

Vineri, 23 Noiembrie, 2018 - 08:35

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să vă anunţe seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, în cadrul proiectului "100 de ani împreună" (Români fără froniere). Cu acest prilej, vom găzdui mai multe spectacole ale unor teatre din Republica Moldova şi vom oferi publicului o săptămână de dramaturgie 100% românească, după cum urmează:

Teatre din Republica Moldova la Teatrul Nottara din Bucureşti (Sala Horia Lovinescu)

Marţi, 16 Octombrie, 2018 - 08:48

Marţi, 16 octombrie, Fest(in) pe Bulevard îşi aşteaptă spectatorii începând cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului ţăndărică, la un spectacol unic în România, Visând glasuri, în regia Nicoletei Lefter, producţie a Teatrului Gong din Sibiu. Copii cu deficienţe de auz participă în actul artistic, făcând ca gestul să capete semnificaţii mai profunde, iar povestea să fie mai încărcată de emoţie.

Miercuri, 1 August, 2018 - 12:45

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, anunţă punerea în vânzare a biletelor la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care va avea loc în perioada 12 - 21 octombrie 2018.

Primii cumpărători se vor bucura de o promoţie. Sute de bilete sunt disponibile la preţuri speciale: 17, 28 lei şi 32,40 lei, în funcţie de categorie şi de locul de desfăşurare a spectacolului.

Miercuri, 4 Iulie, 2018 - 14:00

Spectacolul Disputa de Pierre de Marivaux, în regia lui Vlad Massaci, coproducţie a Teatrului Nottara şi a Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad, a fost inclus în selecţia oficială a ediţiei de anul acesta a Festivalului Naţional de Teatru.

În data de 2 iulie 2018, prin intermediul unei transmisii în direct pe site-ul festivalului, directorul artistic al FNT, criticul de teatru Marina Constantinescu, a anunţat selecţia oficială a celei de-a 28-a ediţii.

Luni, 30 Aprilie, 2018 - 09:22

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, anunţă participarea spectacolului "Iarna" (regia: Mihai Măniuţiu, scenografia: Adrian Damian, coregrafia: Andrea Gavriliu, cu: Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu) la cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului Fabbrica Europa, organizat de Fundaţia Fabbrica Europa, în perioada 4 mai - 10 iunie 2018, la Florenţa.

Miercuri, 21 Martie, 2018 - 16:46

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul Nottara, continuă seria de evenimente itinerante din cadrul proiectului 100 de ani împreună. Centenarul Marii Uniri, prin turneul actorului Emil Boroghină, societar de onoare al Teatrului Naţional Craiova, cu recitalurile Treptele Unirii şi Sunt suflet în sufletul neamului meu - limba română e patria mea, la Chişinău, în perioada 26-28 martie 2018.

Subscribe to Teatrul Nottara