Luni, 20 Ianuarie, 2020 - 11:39

Cum s-a descurcat vedeta pe un traseu dificil la volanul maşinii, dar şi ce au învăţat cei opt tineri care îl însoţesc din aventură aflaţi luni, 20 ianuarie, de la ora 22,00 pe TVR 1 şi TVR 1 HD.

Luni, 20 Ianuarie, 2020 - 11:30

Parlamentarii PSD au semnat pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, demers susținut și de UDMR, a anunțat Lia Olguța Vasilescu.

„Toți colegii mei au semnat”, a spus fostul ministru, conform TVR.

Olguța Vasilescu a spus că moțiunea va fi susținută și de UDMR.

Luni, 13 Ianuarie, 2020 - 13:27

ITM Bucureşti a înregistrat Actul adiţional nr. 3 la Contractul Colectiv de Muncă din Societatea Română de Televiziune ce a fost semnat în data de 24 decembrie 2019 de conducerea SRTV, de conducerea Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind în baza mandatelor acordate de membrii afiliaţi din instituţie - Sindicatul MediaSind TVR şi Sindicatul Televiziunea Craiova, precum şi de către reprezentanţi ai angajaţilor.

Vineri, 3 Ianuarie, 2020 - 16:27

Din 6 ianuarie, la TVR 1 petrecem seri imperiale în compania unei faimoase balerine şi a ultimului ţar al Rusiei. Mini-seria "Matilda" are patru episoade, pe care le vom putea urmări de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1.

Frumoasa şi romantica poveste de dragoste dintre balerina de origine poloneză Matilda Kşesinskaia şi Nikolai II Alexandrovich Romanov, ultimul ţar al Rusiei, o vom descoperi în mini-seria "Matilda", o dramă istorică romantică, producţie Rusia 2017, regizată de Alexei Uchitel.

Marţi, 31 Decembrie, 2019 - 13:13

Televiziunea Română a obţinut frecvenţa naţională statală numărul II de televiziune analogică pentru difuzarea, peste Prut, a canalului TVR MOLDOVA, în urma concursului organizat de Consiliul Audiovizualului din Republica Moldova. 

Marţi, 31 Decembrie, 2019 - 08:30

De la muzică populară şi colinde la muzică simfonică şi jazz, de la concerte rock la spectacole de balet şi bal vienez, la TVR 3 găsiţi momente de sărbătoare pe cele mai diverse ritmuri. Şi pentru că muzica este prima vocea a bucuriei, a speranţei şi a momentelor de sărbătoare, pe parcursul întregii săptămâni, la TVR 3 schimbaţi diversele stiluri de muzică pentru a da ritmul unui Nou An perfect!

Luni, 30 Decembrie, 2019 - 13:38

De la ora 22:30, Paul Surugiu-Fuego şi echipa sa vă invită la FUEGOVELION. Timp de aproape patru ore, vom petrece cu Fuego şi invitaţii săi în arena Circului. Momente spectaculoase de acrobaţie, muzică de toate genurile, umor şi o întrecere de zile mari între două echipe formate din cei mai mari artişti le veţi putea admira doar în noaptea dintre ani. Competiţia, care va fi arbitrată de Fuego, se va da între echipa PERFECŢILOR şi cea a MAI MULT CA PERFECŢILOR, toţi luptând pentru supremaţia ANULUI NOU motiv pentru care vor arunca în arenă ce au mai bun.

Luni, 30 Decembrie, 2019 - 09:12

La aniversarea TVR, Marian Râlea, Cătălin Măruţă şi Alexandru Conovaru sunt invitaţii lui Virgil Ianţu luni, 30 decembrie, de la ora 20:00, la TVR 2.

Vineri, 27 Decembrie, 2019 - 08:31

Actul adiţional nr. 3 la Contractul Colectiv de Muncă din Societatea Română de Televiziune a fost semnat astăzi, 24 decembrie 2019, de către echipa de negociere a administraţiei SRTV, de conducerea Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind în baza mandatelor acordate de membrii afiliaţi din instituţie - Sindicatul MediaSind TVR şi Sindicatul Televiziunea Craiova, precum şi de către reprezentanţi ai angajaţilor.

Luni, 23 Decembrie, 2019 - 08:17
Filmul este realizat în coproducţie cu Televiziunea Română

Cadoul de Crăciun, scurtmetraj realizat în coproducţie cu TVR şi propus recent pe lista scurtă a nominalizărilor la Oscar 2020, va fi difuzat în premieră la TVR 1 şi TVR 1 HD luni, 23 decembrie, ora 23.00. Producţie românească a anului 2018, filmul este semnat de regizorul Bogdan Mureşanu.

Scurtmetrajul care îi are în distribuţie pe actorii Ioana Flora, Adrian Văncică, Luca Toma, a fost inclus pe lista scurtă de propuneri pentru nominalizare la Oscar 2020 la începutul acestei săptămâni.

Luni, 2 Decembrie, 2019 - 16:09

Un eveniment de prim rang în lumea muzicii: ediţia 2019 a Festivalului şi Concursului Naţional al Liedului Românesc, desfăşurată la Ateneul Român din Bucureşti, și care iniţiate de soprana Mariana Nicolesco s-au impus din nou ca un revelator extraordinar al comorii de peste 10.000 de lieduri româneşti, fondate pe vechiul cântec de dor.

     Manifestarea a reunit ilustre personalităţi ale muzicii ca şi nenumărate tinere talente dedicate artei liedului, care s-au întrecut şi în acest an, câştigătorii Competiţiei strălucind în Gala Laureaţilor.

Vineri, 29 Noiembrie, 2019 - 13:55

În ultima zi de noiembrie, telespectatorii pot viziona în exclusivitate la TVR 1 şi TVR 1 HD duelul pentru trofee dintre CSA Steaua şi Timişoara Saracens. Partida începe la ora 12.00.

CSA Steaua şi Timişoara Saracens se află din nou faţă în faţă în duelul pentru trofee! Finala Cupei României la rugby, transmisă în direct de TVR 1 şi TVR 1 HD sâmbătă, 30 noiembrie, ora 12.00, aduce pe teren un duel al gentleman-ilor gata de luptă. Cu placajele pregătite, uriaşii dintre buturi sunt gata să dea totul în finala de la Braşov.

Vineri, 29 Noiembrie, 2019 - 11:49

De Ziua Naţională a Românilor, la "Politică şi delicateţuri", Mircea Dinescu şi Theodor Paleologu împart, din "patriotism culinar", o strachină de iahnie. Emisiunea poate fi văzută pe 1 Decembrie, de la ora 16.00, la TVR 1 HD şi TVR+.

Mircea Dinescu alege să petreacă ziua de 1 Decembrie în compania unui prieten vechi, pe care îl ştie de când acesta era copil - eseistul, diplomatul şi omul politic şi de cultură Theodor Paleologu. Politică şi delicateţuri poate fi văzută de la ora 16.00, la TVR 1 HD şi online, pe TVR+.

Miercuri, 6 Noiembrie, 2019 - 13:14

Ambiţioasa serie-eveniment care dezvăluie istoria unuia dintre cei mai cunoscuţi faraoni egipteni - Tutankamon - începe din 9 noiembrie la TVR 1. Actorii Avan Jogia şi Ben Kingsley - în rolurile principale. Cele şase episoade vor putea fi vizionate sâmbăta, de la ora 22,00.

Miercuri, 30 Octombrie, 2019 - 11:49

Emisiunile informative ale Televiziunii Române vor fi transmise, din 3 noiembrie 2019,  din Studioul 2 al TVR, care a fost transformat într-un platou TV multifuncţional, dotat cu tehnologie modernă, care asigură transmisia în sistem High Definition. Acest proiect este parte a unui proces mai amplu de modernizare a televiziunii publice care va emite integral, în sistem HD, pe canalele TVR 1 şi TVR 2.
 

Marţi, 22 Octombrie, 2019 - 13:39

Canalele TVR 1 şi TVR 2 ale Televiziunii Române vor emite, din 3 noiembrie 2019, integral, în format High Definition (HD). 

Joi, 17 Octombrie, 2019 - 13:54

Televiziunea Română regretă dispariţia marii actriţe Tamara Buciuceanu Botez şi îi aduce un respectuos omagiu difuzând o serie de programe IN MEMORIAM
Programul complet al difuzărilor: http://www.tvr.ro/in-memoriam-tamara-buciuceanu-botez-la-tvr_25675.html#...

- Casa de Producţie TVR vă invită să urmăriţi sâmbătă, 19 octombrie, la ora 12.30*, pe TVR 3, un nou episod al seriei Locuri, oameni şi comori: Sfântul de la Babadag

Duminică, 6 Octombrie, 2019 - 18:41
După marele succes din acest an...

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat, în unanimitate, organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul următor.
 

Luni, 30 Septembrie, 2019 - 22:28

Invitat la emisiunea „România 9” de la TVR, ministrul Agriculturii a folosit această oportunitate pentru a pune în evidență realizările obținute de agricultura românească în ultimii trei ani, cei mai productivi dintre ultimii 30. Ani în care România a obținut recolte-record, plasându-se în fruntea producătorilor europeni la două culturi importante - porumb și floarea soarelui.

Joi, 19 Septembrie, 2019 - 19:45
TVR a programat o serie de ediţii dedicate regretatului regizor

Televiziunea publică va difuza o serie de producţii dedicate lui Alexandru Darie, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de teatru din România.

Luni, 9 Septembrie, 2019 - 13:17

Marţi, 10 septembrie , de la ora 20.00, TVR 3 vă invită să urmăriţi în transmisiune directă de la Sala Palatului, în simulcast cu TRINITAS TV, concertul susţinut de Orchestra Română de Tineret, dirijor Michael Sanderling.

În program: Gyorgy Ligeti - Concertul românesc şi Brahms/Schoenberg - Cvartetul cu pian nr. 1 op. 25 în sol minor.

Joi, 29 August, 2019 - 15:00

Din 31 august 2019, competiţiile de rugby revin la TVR. Televiziunea Română a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby pentru difuzarea meciurilor Naţionalelor de Rugby în 15 şi Rugby în 7 în competiţii internaţionale şi a unor partide din competiţiile interne. 

TVR va transmite principala competiţie de rugby din acest an - Cupa Mondială, care se va desfăşura în Japonia, în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie a.c.

Vineri, 16 August, 2019 - 08:29

"Nevestele vesele din Windsor" de William Shakespeare, spectacol preluat de la Teatrul Metropolis, este propunerea pe care Casa de Producţie TVR o face pentru sfârşitul săptămânii

Regia: Alexandru Tocilescu

În distribuţie: Lucian Iancu, George Ivaşcu, Adriana Trandafir, Ion Grosu, Crina Mureşan, Mariana Dănescu, Mihai Niţă, Victor Apetrei, Mihai Stănescu, Marcel Lovin, Gelu Niţu, Eduard Haris, Adi Ciobanu, Şerban Celea, Dan Cogălniceanu, Ionuţ Ciocea, Andrei Bratu, Darius Daradici, Dan Rădulescu, Loredana Cavasdan, Ştefania Dumitru, Raluca Botez, Eduard Cârlan

Miercuri, 14 August, 2019 - 09:50

Echipa "Câştigă România!" se va afla în perioada 15-17 august la festivalul "Folk Rock Fest" din Piatra Craiului, un festival de muzică rock, rock alternativ, indie şi folk, şi aşteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu pasionaţii concursurilor de cultură generală.

Fanii vor putea să viziteze cortul "Câştigă România!", vor discuta cu echipa concursului difuzat de TVR 2, pot să câştige premii, iar cei care doresc să îşi verifice cunoştinţe de cultură generală şi să trăiască emoţiile show-ului televizat se pot înscrie la preselecţii.

Marţi, 13 August, 2019 - 14:22

Moment aniversar pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019. În urmă cu 40 de ani, „Eu sunt Corina”, un spectacol de televiziune produs de regretatul Tudor Vornicu, alături de echipa sa, devenea show-ul care aducea culoare în casele românilor. Vedeta spectacolului, filmat în Studiul 1 al Televiziunii Române, era Corina Chiriac, iar invitat special, Gheorghe Zamfir, artist care în 1979 deja cunoscuse faima internaţională.

Vineri, 9 August, 2019 - 19:43

Virgil Ianţu şi echipa 'Câştigă România!' au dat startul filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2. Aşa cum ne-am obişnuit deja, noul sezon 'Câştigă România!' a pregătit surprize noi şi pe placul concurenţilor: începând din toamnă, sunt mai multe şanse de câştig.

Miercuri, 7 August, 2019 - 12:28

Teatrul de Comedie aduce în cea de-a treia stagiune de Teatru în TVR  Masa puterilor noastre, de Petre Barbu, în regia Silviei Roman.
Spectacolul se joacă pe 24 august, 1 septembrie, 7 septembrie și pe 12 și 13 septembrie, când se și înregistrează pentru TV.
Din distribuție fac parte András Demeter, Liliana Pană, Flavia Hojda, Costel Dobrescu, Olga Bela, Răzvan Rotaru și Andreea Alexandrescu.

Miercuri, 31 Iulie, 2019 - 10:40

Tradiţia celui mai longeviv festival de muzică uşoară românească merge mai departe! În acest weekend, 3 şi 4 august, începând cu ora 20.00, la TVR 2 şi TVR HD festivalul va fi transmis în direct.

Miercuri, 24 Iulie, 2019 - 17:18

Un spectacol intens, cât o poveste de viaţă, într-o singură oră – aceasta este prima reprezentaţie din cea de-a treia stagiune Teatru în TVR, spectacol pe care publicul este invitat să îl vadă la Grădina Moliére vineri, 26 iulie, de la ora 20.30.

Marţi, 23 Iulie, 2019 - 15:15

În plină vară, Paul Surugiu-Fuego vine cu o premieră! Vedeta TVR2 îşi face bagajul şi se mută, pentru o lună la mal de mare! Astfel, din 2 august, în fiecare vineri, de la ora 17.45, Fuego spune că îi este "DRAG DE MAREA MEA!", cea mai nouă şi fresh ediţie estivală, de la TVR 2.

Emisiunea "DRAG DE MAREA MEA!" va fi o gură de aer proaspăt, din inima litoralului românesc, cu surprize, noutăţi şi jocurile venite direct din mijlocul atmosferei de vacanţă. Pentru fanii săi, Fuego a pregătit premiere muzicale estivale care se vor auzi doar la TVR 2, în fiecare vineri, de la ora 17.45.

Subscribe to TVR