Joi, 23 Aprilie, 2020 - 18:35

WASHINGTON (23 aprilie 2020) - US Travel Association a anunțat că ediția sa anuală, IPW, va avea loc în Las Vegas în perioada 10-14-14 mai 2021.

IPW din acest an, programat să se desfășoare tot la Las Vegas pe 30 mai, a fost anulat din cauza pandemiei coronavirusului.

Orașul gazdă 2021 programat anterior, Chicago, a fost de acord să renunțe la anul pentru anul viitor și își va asuma calitatea de gazdă în 2025.

Joi, 16 Aprilie, 2020 - 06:46
Evenimentul urma să aibă loc între 30 mai și 3 iunie în Las Vegas

WASHINGTON (15 aprilie 2020) — Președintele și CEO-ul US Travel Association, Roger Dow, a emis următoarea declarație:

„În urma unui proces complet de luare a deciziilor în care am explorat fiecare opțiune viabilă de a proceda în acest an, suntem întristați să anunțăm că IPW 2020 este anulat.

"Circumstanțele care înconjoară pandemia coronavirusului - inclusiv restricții de călătorie la nivel mondial, reduceri de zbor, distanțare socială obligatorie și comenzi de ședere la domiciliu atât în ​​SUA, cât și în străinătate - au făcut ca în acest an să fie imposibil de organizat.

Sâmbătă, 11 Aprilie, 2020 - 00:00

Cu mai mult de 300 de milioane de americani sub ordinele de ședere la domiciliu pentru a ajuta la încetinirea răspândirii COVID-19 , mulți sunt acum obligați să lucreze de acasă și să evite toate călătoriile neesențiale de afaceri. În câteva săptămâni, mii de conferințe, convenții, expoziții comerciale și alte evenimente de afaceri față în față au fost amânate sau anulate. Estimările recente ale US Travel Association și Tourism Economi

Joi, 19 Martie, 2020 - 09:38
Coronavirus va costa sectorul turistic din SUA 4,6 milioane de locuri de muncă

Efectele de impact, pregătite pentru US Travel Association de către autoritatea pentru Economia Turismulu, au fost prezentate de președintele și CEO-ul Asociației, Roger Dow, la o întâlnire de marți de la Casa Albă cu președintele Trump, vicepreședintele Pence, secretarul comerțului, Wilbur Ross și alți lideri de turism.

Marţi, 17 Martie, 2020 - 23:30
Cum se poate compensa COVID-19?

Astăzi, președintele SUA Trump a spus că costul închiderii industriei turistice și a turismului din SUA (hoteluri, restaurante, companii aeriene) este de aproximativ 30 de miliarde de dolari pe lună, iar guvernul se pregătește să compenseze pierderea. Președintele a subliniat că nu este vina unui proprietar de hotel sau restaurant, că oaspeții nu mai apar. „Guvernul a oprit-o”, a menționat președintele Trump.

Joi, 12 Martie, 2020 - 09:37
Răspunsul US Travel Association la interdicția de călătorie a SUA cu Europa

Președintele și CEO-ul Asociației de turism din SUA , Roger Dow, a emis următoarea declarație privind suspendarea anunțată a majorității călătoriilor aeriene către și dinspre Europa:

Sâmbătă, 1 Februarie, 2020 - 09:26
Roger T. Dow: Călătoria internă robustă și sigură în SUA este esențială pentru obiectivele administrației pentru creșterea economică

Administrația Trump a anunțat  că va limita capacitatea imigranților de a călători în Statele Unite din șase țări.

Guvernul american va reduce capacitatea cetățenilor din Nigeria, Myanmar, Eritrea, Kârgâzstan, Sudan și Tanzania de a obține anumite vize de imigrare, potrivit oficialilor de la Departamentul de Securitate Interioară și Departamentul de Stat, dar nu este o interdicție de călătorie .

Miercuri, 22 Ianuarie, 2020 - 15:03
O călătorie americană sub președintele Trump

Criza Trump nu se aplică turismului în Tennessee. Conducerea președintelui Donald Trump a ajutat turismul în Statele Unite, în special în Tennesse, locul de acasă și de înmormântare a lui Andrew Johnson. Johnson a fost primul președinte care a fost condamnat în 1868 și tot mai mulți vizitatori sunt curioși să afle mai multe.

Sâmbătă, 18 Ianuarie, 2020 - 00:00

The U.S. Travel Association on Tuesday announced four future host cities for its annual IPW trade show, locking in locations through 2024.

The U.S. Travel Association  announced the future host cities for its annual IPW trade show, locking in locations through 2024.

Future host cities are:

Vineri, 17 Ianuarie, 2020 - 10:21

Ghidat de interviuri și discuții de grupuri focus cu un grup de lucru format din zeci de expozanți din SUA, cumpărători internaționali și părți interesate de la mass-media, US Travel realizează numeroase îmbunătățiri pozitive pentru lansarea IPW 2020 la Las Vegas.

Subscribe to US Travel Association