Luni, 20 August, 2018 - 18:31

Pentru ca temperaturile ridicate să fie cât mai ușor de suportat, VELUX România le recomandă celor care locuiesc în mansardă accesoriile necesare ferestrelor de mansardă, pentru confort termic maxim în zilele călduroase. Astfel, cu ajutorul rulourilor exterioare parasolare sau al roletelor exterioare, încăperea rămâne răcoroasă, fiind protejată eficient împotriva căldurii. 

Parasolarul VELUX reduce temperatura din interior cu până la 5o C

Miercuri, 13 Iunie, 2018 - 09:21

Noua aplicație oferă proprietarilor de case șansa de a proiecta design-ul propriei camere, vizualizând efectele reale ale luminii naturale, prin intermediul unei simulări 360o și în realitate virtuală. 

Marţi, 22 Mai, 2018 - 12:50
- Mii de oameni au ieșit afară după ce au văzut filmul alarmant -

Cu aproape 600.000 de distribuiri și 44,2 de milioane de vizualizări, acest film despre noi, generația Indoor, care ilustrează riscurile grave la care este expusă sănătatea noastră în fiecare minut petrecut în spații închise, a devenit viral pe internet. 

Videoclipul de trei minute realizat de VELUX a creat o dezbatere masivă pe rețelele sociale. Sute de mii de oameni au discutat despre riscurile asupra sănătății cauzate de faptul că petrec 90% din viața lor în spații interioare, ceea ce, pentru mulți, a reprezentat un fapt îngrijorător, de care au devenit acum conștienți.

Marţi, 15 Mai, 2018 - 12:26

Casele noastre ar trebui să conțină avertismente și etichete despre sănătate? Un nou sondaj publicat astăzi demonstrează că publicul larg nu cunoaște riscurile semnificative asupra sănătății generate de petrecerea unui timp îndelungat în interiorul caselor nesănătoase. 

Subscribe to VELUX