Marţi, 2 Iunie, 2020 - 10:25

Vodafone România anunță cu bucurie introducerea unor concedii parentale plătite integral, pentru o perioadă de 16 săptămâni. Noua politică este în vigoare de la 1 aprilie 2020 și se adresează tuturor angajaților care devin tați biologici, respectiv tuturor celor care devin părinți adoptivi, indiferent de numărul copiilor lor.

Vineri, 22 Mai, 2020 - 11:51

În această săptămână, Vodafone și OPPO au anunțat un parteneriat pentru comercializarea unei game extinse de produse OPPO în țările europene în care operează Vodafone. Primele țări în care vor fi disponibile smartphone-urile OPPO sunt România, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda și Turcia.  

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru OPPO Reno 3 Pro 5G. Clienții care înregistrează o precomandă între 22 mai și 5 iunie vor primi cadou un set de căști wireless OPPO Enco W31.

Marţi, 12 Mai, 2020 - 11:10

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru anul financiar încheiat la 31 martie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.  Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest an includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Acest an fiscal a fost unul important, deoarece Vodafone a achiziționat UPC în august 2019 și a devenit un jucător convergent major pe piață.

Luni, 30 Martie, 2020 - 10:21

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile. Certificarea calitatii seviciilor mobile oferite de Vodafone Romania este acordata dupa masuratori efectuate asupra tuturor retelelor mobile din Romania de catre auditorul independent umlaut AG (fostul P3 communications GmbH), in perioada 10 februarie  ̵  2 martie 2020.

Vineri, 20 Martie, 2020 - 11:56

Sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri reprezintă prioritatea numărul 1 a Vodafone România. Prezența COVID-19 în România are un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi, schimbând modul în care interacționăm, lucrăm, învățăm, ne petrecem timpul liber.

Joi, 5 Martie, 2020 - 11:33

Vodafone România lansează noi oferte speciale dedicate antreprenorilor și micilor întreprinzători, cu servicii complete fixe și mobile, dezvoltate pe baza cerințelor exprimate de aceștia și adaptate nevoilor lor de business. În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă. 

Miercuri, 4 Martie, 2020 - 11:11

Vodafone România continuă să inoveze și stabilește noi premiere cu ajutorul capacităților de top ale rețelei, experiența în tehnologie și angajamentul de a susține un viitor mai bine conectat. La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România trece la nivelul următor și creează holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

Miercuri, 12 Februarie, 2020 - 12:56

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) și Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).

Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 10:03

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.  Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Veniturile totale au înregistrat o creștere de 2% în bază organică în comparație cu perioada similară a anului trecut. Baza totală de clienți este de 11 milioane. 

Joi, 30 Ianuarie, 2020 - 12:32

Vodafone Romania a primit in mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globala in ceea ce priveste recunoasterea excelentei in practicile organizationale de resurse umane. Aceasta nominalizare a avut loc in urma unei evaluari detaliate desfasurate pe parcursul catorva saptamani si care urmareste zece teme esentiale din politica de HR si bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui sa le ia in considerare pentru asigurarea bunastarii si dezvoltarii favorabile ale salariatilor.

Miercuri, 18 Decembrie, 2019 - 11:42

Pentru al șaselea an consecutiv, Vodafone este recunoscut de către Gartner drept lider mondial în cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT.
În cadrul Magic Quadrant, Gartner definește lider compania care deține abilități de execuție în ceea ce privește viziunea actuală, fiind totodată bine pregătită pentru viitor.
Vodafone s-a clasat pe prima poziție pentru viziunea cuprinzătoare și pentru abilitățile sale de execuție. 
Raportul Gartner Magic Quadrant pentru servicii IoT evaluează 18 organizații de la nivel mondial. 

Joi, 5 Decembrie, 2019 - 12:04

În premieră, clienții Vodafone au posibilitatea de a dona pentru patru cauze sociale susținute de Fundația Vodafone România. Sute de copii beneficiari ai programelor derulate de Fundație vor primi bunuri care le vor îmbunătăți calitatea vieții.

Joi, 21 Noiembrie, 2019 - 13:33

Crăciunul acesta, Vodafone România aduce noi beneficii și cadouri utilizatorilor de servicii fixe și mobile. Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucură de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV.

Miercuri, 16 Octombrie, 2019 - 12:27

Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week 2019. Vodafone și ESL sunt partenerii festivalului Bucharest Gaming Week, eveniment care susține industria vibrantă de dezvoltare de jocuri din România ce creează și produce jocuri video utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.
Battle Royale Arena va găzdui peste 45 de calculatoare pentru Player Unknown's Battlegrounds (PUBG), Fortnite și Apex Legends. Mai mult, jucătorii vor avea oportunitatea să se întreacă în zona de smartphone-uri, unde vor fi disponibile dispozitive pentru PUBG și Fortnite. 

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 14:14

Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca Director Financiar și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său.  

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 11:03

Vodafone România va oferi cele mai noi produse Apple, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, noua gamă iPhone pro care oferă performanță avansată, precum și noul iPhone 11 cu dual-camera. 
Clienții vor putea înregistra precomenzi pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max începând din 20 septembrie pe www.vodafone.ro și în magazinele Vodafone România. 

Joi, 8 August, 2019 - 13:14

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note10, cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note10 și Galaxy Note10+, au fost lansate oficial ieri și îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate.

Joi, 1 August, 2019 - 10:00

Vodafone România și UPC România au finalizat procesul de achiziție, după
aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în
România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro.
Finalizarea tranzacției reprezintă o nouă călătorie atât pentru Vodafone România, cât și pentru UPC, deoarece
de acum înainte cele două companii nu mai sunt competitoare. Acum echipele reunite pot lucra împreună pentru
a dezvolta cele mai bune soluții și servicii pentru clienții din România.

Luni, 29 Iulie, 2019 - 11:33

Vodafone România anunță noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România, ca urmare a aprobării primite din partea Comisiei Europene pentru tranzacția dintre cele două companii. Membrii echipei executive îi vor raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al celor două companii.

Noua structură va intra în vigoare de la 1 august 2019, când este estimată finalizarea tranzacției. Până atunci, Vodafone și UPC continuă să opereze ca entități separate și concurente.

Vineri, 26 Iulie, 2019 - 09:00

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Începând cu 1 aprilie 2019, Vodafone Group, precum și Vodafone România, raportează sub noile standarde internaționale de contabilitate IFRS15 și IFRS16.
Sub noile standarde de contabilitate, veniturile totale au scăzut cu 2,7% în comparație cu aceeași
perioadă a anului trecut.
Veniturile din servicii se află la valoarea de 158,6 milioane de euro și continuă să crească la nivelul

Joi, 18 Iulie, 2019 - 13:12

Vodafone România salută decizia Comisiei Europene de a aproba achiziția operațiunilor locale ale UPC. Aceasta face parte dintr-o tranzacție de 18,4 miliarde de Euro între Vodafone Group și Liberty Global, prin care Vodafone Group preia activitățile companiei din Germania, Cehia, Ungaria și România. Pe plan local, această achiziție va permite Vodafone să fie un competitor și mai puternic în raport cu

Joi, 18 Iulie, 2019 - 12:09

În perioada mai 2018 - iunie 2019, peste 370 de persoane cu boli grave au primit îndrumare socio-medicală, informare şi consiliere adaptate nevoilor şi situaţiilor cu care se confruntă, în cadrul proiectului "SMS pentru Viaţă - Fondul de Rezervă pentru Viaţă pentru Adulţi", derulat de Asociaţia M.A.M.E. Pentru al şaselea an la rând, proiectul a fost susţinut de Fundaţia Vodafone România, finanţarea acordată pentru ediţia 2018/2019 fiind de 166.800 lei.

Marţi, 14 Mai, 2019 - 18:00

Vodafone Romania S.A. Public Relations GlobalWorth Tower, 201 Barbu Vacarescu Boulevard, 2nd District, 020276 Bucharest, Romania www.vodafone.ro comunicat de presă C2 General Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2018/2019 încheiat la 31 martie 2019  Veniturile din servicii sunt de 715,3 milioane de euro în anul încheiat pe 31 martie 2019.

Luni, 18 Februarie, 2019 - 11:02

Vodafone România oferă soluții Internet of Things (IoT) dedicate companiilor din diverse industrii. Recent, compania a lansat soluții de ultimă generație pentru industria de retail destinate să accelereze procesul de transformare digitală, cu impact direct în îmbunătățirea eficienței afacerii și a experienței clienților. Vodafone Business, noua filozofie de brand pentru segmentul dedicat companiilor, demonstrează obiectivul companiei de a poziționa clienții și rezultatele tangibile de business pe primul loc.

Marţi, 15 Ianuarie, 2019 - 10:01

Pentru al cincilea an consecutiv, Vodafone a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”*, pentru abilitatea de execuție și pentru viziunea cuprinzătoare.
„Considerăm că poziționarea Vodafone de către Gartner în topul liderilor pentru al cincilea an consecutiv reprezintă un record și o recunoaștere pentru progresul nostru excepțional în domeniul Internet of Things, precum și pentru poziția puternică de lider și inovator pe piață”, a declarat Stefano Gastaut, IoT Director, Vodafone Group. 

Joi, 20 Decembrie, 2018 - 13:08

Vodafone România introduce Xiaomi Mi 8 și Xiaomi Redmi S2 în oferta de terminale. Clienții au posibilitatea de a comanda, exclusiv online, două tipuri de pachete promoționale care conțin Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Power Bank 2S. Xiaomi Mi 8 este disponibil în versiunea de culoare albastră și vine însoțit, în cadrul promoției online, de Xiaomi Mi Band 2, iar Xiaomi Redmi S2 este disponibil în versiunea de culoare neagră și vine însoțit de Xiaomi Power Bank 2S.

Joi, 20 Decembrie, 2018 - 12:48

Peste 1.200 de copii din centre sociale și de plasament aflate în comunități defavorizate din toate regiunile țării au primit cadourile pe care și le-au dorit de Crăciun, cu ajutorul voluntarilor caravanei „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, aflat anul acesta la cea de a noua ediție. Darurile au fost oferite copiilor în cadrul a șase evenimente speciale organizate la Timișoara, în 6 decembrie, Cluj-Napoca, în 10 decembrie, Iași, în 13 și 14 decembrie, Constanța, în 17 decembrie și Pitești, în 19 decembrie.

Marţi, 18 Decembrie, 2018 - 13:41

BestJobs anunță Top cei mai buni angajatori în 2018, un clasament anual realizat în baza evaluărilor a peste 100.000 de angajați ai companiilor listate pe portalul de recrutare. Topul BestJobs clasează angajatorii în funcție de evaluările propriilor angajați.

Marţi, 4 Decembrie, 2018 - 12:10

Vodafone lansează Raportul Tendințelor Globale 2019, un studiu care evidențiază poziționarea centrală a clientului, comportamentul etic în afaceri și impactul inteligenței artificiale (AI) drept priorități cheie pentru următoarele 12 luni. În acord cu rezultatele raportului, noua identitate de brand a diviziei enterprise – acum Vodafone Business - demonstrează obiectivul Vodafone de a poziționa clienții și rezultatele tangibile de business pe primul loc.

Marţi, 13 Noiembrie, 2018 - 09:40

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2018, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. 
Vodafone România a înregistrat, în total, 9.730.487 de clienți la 30 septembrie 2018, indicator constant raportat la aceeași perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienți, 8.990.849 sunt utilizatori ai serviciilor mobile. 
ARPU mobil al Vodafone România s-a menținut la 6.1 euro în cele trei luni încheiate la 30 septembrie 2018. 

Subscribe to Vodafone România