Miercuri, 6 Ianuarie, 2021 - 11:55

Raportul de Sustenabilitate Vodafone România comunică activitățile și performanța companiei în perioada 1 aprilie 2019 - 31 martie 2020 din punct de vedere economic, social si al mediului.

Miercuri, 25 Noiembrie, 2020 - 13:07

Campania „Iubirea care bate la ochi”, dedicată victimelor violenței domestice, a strâns până în prezent peste 30.000 de euro. Cauzei lunii noiembrie s-a alăturat și compania Vodafone România, care va susține financiar activitatea de management al proiectului și care a donat 1.000 de cartele SIM cu servicii telecom gratuite pentru dispozitivele MINERVA, un sistem mascat discret într-o bijuterie.

Vineri, 2 Octombrie, 2020 - 12:18

Vodafone Business lansează astăzi raportul IoT Spotlight 2020, care se concentrează pe impactul pe care IoT îl are asupra afacerilor într-un moment în care capacitățile lor digitale sunt puse la încercare de pandemia COVID-19. Raportul IoT Spotlight include răspunsuri de la 1.639 de companii la nivel global, explorând modul în care acestea utilizează IoT și modul în care IoT le ajută să fie pregătite pentru viitor.

 

În timpul crizei COVID-19, IoT a făcut diferența

 

Miercuri, 23 Septembrie, 2020 - 13:11

În cadrul unui efort comun între utilizatorii de servicii telecom, Vodafone România și Fundația Vodafone România, s-au strâns în total 160.000 de euro pentru a sprijini educația. Astfel, programul “Școala din valiză” a ajuns în 40 de noi școli din mediul rural, care vor beneficia acum de resurse pentru educație în format digital în anul șolar 2020/2021. Fundația Vodafone România a dublat suma strânsă din donații și a finalizat recent procesul de achiziție a 1.200 de tablete.

Miercuri, 16 Septembrie, 2020 - 13:49

Vodafone lansează Vodafone TV, un serviciu inovator, care aduce utilizatorilor din România o experiență complet nouă de televiziune și divertisment, în linie cu tendințele actuale și cu noile obiceiuri de consum. De asemenea, Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE.

 

Vineri, 7 August, 2020 - 11:19

Vodafone România lansează propria platformă cu conținut actual și original despre cele mai recente tendințe și lansări din domeniul tehnologiei. Începând cu luna august, oamenii vor avea ocazia să descopere recenziile smartphone-urilor nou lansate disponibile în portofoliul Vodafone, cele mai noi știri legate de tehnologie și, de asemenea, tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potențialul său maxim.

 

Joi, 6 August, 2020 - 10:58

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note20, cea mai nouă serie de smartphone-uri a producătorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra, au fost lansate oficial ieri în cadrul evenimentului virtual Galaxy Unpacked transmis live din Coreea. Noile dispozitive reprezintă cea mai puternică serie Note de până acum și reprezintă, conform producătorului, un partener de încredere care va susține productivitatea utilizatorilor cu ajutorul performanțelor de top.

 

Luni, 3 August, 2020 - 10:36

Din luna august, clienții Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai bună calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil în grila digitală.

 

În fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie de cea mai bună calitate, care îi vor face să râdă, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel internațional.

 

Vineri, 24 Iulie, 2020 - 12:33

Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru anul trimestrul incheiat la 30 iunie 2020, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc.

 

Vodafone Romania continua sa inregistreze performante bune, in ciuda contextului dificil.

 

Veniturile din servicii se afla la valoarea de 189,7 milioane de euro si continua sa fie stabile pe evolutia trimestriala. In comparatie cu perioada similara a anului trecut, veniturile din servicii raportate au inregistrat o scadere de 1.2%.

 

Vineri, 19 Iunie, 2020 - 10:05

Cătălin Buliga, Directorul de Tehnologie al Vodafone România, a permit recunoaștere la nivel european și a fost desemnat unul dintre cei mai importanți oameni din industria de telecomunicații! Acesta a câștigat distincția Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categoria Gamechanger. Premiul este oferit de către publicația de prestigiu Mobile Europe & European Communications, important reper media la nivel european pentru profesioniștii din domeniul telecomunicațiilor și nu numai.

Marţi, 2 Iunie, 2020 - 10:25

Vodafone România anunță cu bucurie introducerea unor concedii parentale plătite integral, pentru o perioadă de 16 săptămâni. Noua politică este în vigoare de la 1 aprilie 2020 și se adresează tuturor angajaților care devin tați biologici, respectiv tuturor celor care devin părinți adoptivi, indiferent de numărul copiilor lor.

Vineri, 22 Mai, 2020 - 11:51

În această săptămână, Vodafone și OPPO au anunțat un parteneriat pentru comercializarea unei game extinse de produse OPPO în țările europene în care operează Vodafone. Primele țări în care vor fi disponibile smartphone-urile OPPO sunt România, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda și Turcia.  

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru OPPO Reno 3 Pro 5G. Clienții care înregistrează o precomandă între 22 mai și 5 iunie vor primi cadou un set de căști wireless OPPO Enco W31.

Marţi, 12 Mai, 2020 - 11:10

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru anul financiar încheiat la 31 martie 2020, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.  Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest an includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Acest an fiscal a fost unul important, deoarece Vodafone a achiziționat UPC în august 2019 și a devenit un jucător convergent major pe piață.

Luni, 30 Martie, 2020 - 10:21

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile. Certificarea calitatii seviciilor mobile oferite de Vodafone Romania este acordata dupa masuratori efectuate asupra tuturor retelelor mobile din Romania de catre auditorul independent umlaut AG (fostul P3 communications GmbH), in perioada 10 februarie  ̵  2 martie 2020.

Vineri, 20 Martie, 2020 - 11:56

Sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri reprezintă prioritatea numărul 1 a Vodafone România. Prezența COVID-19 în România are un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi, schimbând modul în care interacționăm, lucrăm, învățăm, ne petrecem timpul liber.

Joi, 5 Martie, 2020 - 11:33

Vodafone România lansează noi oferte speciale dedicate antreprenorilor și micilor întreprinzători, cu servicii complete fixe și mobile, dezvoltate pe baza cerințelor exprimate de aceștia și adaptate nevoilor lor de business. În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă. 

Miercuri, 4 Martie, 2020 - 11:11

Vodafone România continuă să inoveze și stabilește noi premiere cu ajutorul capacităților de top ale rețelei, experiența în tehnologie și angajamentul de a susține un viitor mai bine conectat. La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România trece la nivelul următor și creează holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

Miercuri, 12 Februarie, 2020 - 12:56

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) și Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).

Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 10:03

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.  Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Veniturile totale au înregistrat o creștere de 2% în bază organică în comparație cu perioada similară a anului trecut. Baza totală de clienți este de 11 milioane. 

Joi, 30 Ianuarie, 2020 - 12:32

Vodafone Romania a primit in mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globala in ceea ce priveste recunoasterea excelentei in practicile organizationale de resurse umane. Aceasta nominalizare a avut loc in urma unei evaluari detaliate desfasurate pe parcursul catorva saptamani si care urmareste zece teme esentiale din politica de HR si bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui sa le ia in considerare pentru asigurarea bunastarii si dezvoltarii favorabile ale salariatilor.

Miercuri, 18 Decembrie, 2019 - 11:42

Pentru al șaselea an consecutiv, Vodafone este recunoscut de către Gartner drept lider mondial în cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT.
În cadrul Magic Quadrant, Gartner definește lider compania care deține abilități de execuție în ceea ce privește viziunea actuală, fiind totodată bine pregătită pentru viitor.
Vodafone s-a clasat pe prima poziție pentru viziunea cuprinzătoare și pentru abilitățile sale de execuție. 
Raportul Gartner Magic Quadrant pentru servicii IoT evaluează 18 organizații de la nivel mondial. 

Joi, 5 Decembrie, 2019 - 12:04

În premieră, clienții Vodafone au posibilitatea de a dona pentru patru cauze sociale susținute de Fundația Vodafone România. Sute de copii beneficiari ai programelor derulate de Fundație vor primi bunuri care le vor îmbunătăți calitatea vieții.

Joi, 21 Noiembrie, 2019 - 13:33

Crăciunul acesta, Vodafone România aduce noi beneficii și cadouri utilizatorilor de servicii fixe și mobile. Clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu internet 500Mbps și televiziune digitală, precum și clienţii UPC care achiziţionează un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucură de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. În plus, aceștia primesc o reducere de 2 EUR/lună la serviciile mobile cumpărate, respectiv o reducere de preţ de 10 RON/lună la ofertele de internet fix și TV.

Miercuri, 16 Octombrie, 2019 - 12:27

Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week 2019. Vodafone și ESL sunt partenerii festivalului Bucharest Gaming Week, eveniment care susține industria vibrantă de dezvoltare de jocuri din România ce creează și produce jocuri video utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.
Battle Royale Arena va găzdui peste 45 de calculatoare pentru Player Unknown's Battlegrounds (PUBG), Fortnite și Apex Legends. Mai mult, jucătorii vor avea oportunitatea să se întreacă în zona de smartphone-uri, unde vor fi disponibile dispozitive pentru PUBG și Fortnite. 

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 14:14

Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca Director Financiar și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său.  

Vineri, 13 Septembrie, 2019 - 11:03

Vodafone România va oferi cele mai noi produse Apple, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, noua gamă iPhone pro care oferă performanță avansată, precum și noul iPhone 11 cu dual-camera. 
Clienții vor putea înregistra precomenzi pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max începând din 20 septembrie pe www.vodafone.ro și în magazinele Vodafone România. 

Joi, 8 August, 2019 - 13:14

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note10, cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Noile versiuni, Galaxy Note10 și Galaxy Note10+, au fost lansate oficial ieri și îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate.

Joi, 1 August, 2019 - 10:00

Vodafone România și UPC România au finalizat procesul de achiziție, după
aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în
România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro.
Finalizarea tranzacției reprezintă o nouă călătorie atât pentru Vodafone România, cât și pentru UPC, deoarece
de acum înainte cele două companii nu mai sunt competitoare. Acum echipele reunite pot lucra împreună pentru
a dezvolta cele mai bune soluții și servicii pentru clienții din România.

Luni, 29 Iulie, 2019 - 11:33

Vodafone România anunță noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România, ca urmare a aprobării primite din partea Comisiei Europene pentru tranzacția dintre cele două companii. Membrii echipei executive îi vor raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al celor două companii.

Noua structură va intra în vigoare de la 1 august 2019, când este estimată finalizarea tranzacției. Până atunci, Vodafone și UPC continuă să opereze ca entități separate și concurente.

Vineri, 26 Iulie, 2019 - 09:00

Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Începând cu 1 aprilie 2019, Vodafone Group, precum și Vodafone România, raportează sub noile standarde internaționale de contabilitate IFRS15 și IFRS16.
Sub noile standarde de contabilitate, veniturile totale au scăzut cu 2,7% în comparație cu aceeași
perioadă a anului trecut.
Veniturile din servicii se află la valoarea de 158,6 milioane de euro și continuă să crească la nivelul

Subscribe to Vodafone România