Joi, 8 Noiembrie, 2018 - 17:17

Începând de la 1 noiembrie, intră în vigoare noile politici de bagaje, destul de controversate, a două mari companii aeriene, Ryanair și Wizz Air. Mai exact, cei doi operatori low-cost își pun pasagerii să plătească și bagajele de mâna, care până acum intrau în prețul biletelor.

Ryanair reduce dimensiunea bagajului de mână gratuit permis în cabină cu două treimi. De astăzi, doar cei care au plătit în plus pentru îmbarcare prioritară pot să aducă cu ei două bagaje gratuite în cabină, precum şi cei care au plătit suplimentar pentru un al doilea bagaj.

Marţi, 30 Octombrie, 2018 - 13:03

Ca în fiecare an, la finalul lunii octombrie, Aeroportul Internaţional Sibiu trece la programul de operare al zborurilor aferent sezonului de iarnă 2018-2019. Programul de operare de iarnă este valabil pentru perioada 28 octombrie 2018 - 30 martie 2019. 

Conform practicii generale specifice industriei aviatice, tranziţia de la sezonul de zboruri de vară la cel de iarnă se realizează în fiecare an în ultima zi de duminică a lunii octombrie, Aeroportul Internaţional Sibiu adaptându-se la noul orar de zboruri.

Vineri, 27 Iulie, 2018 - 11:21

Compania aeriană Wizz Air lansează din octombrie curse spre Liverpool, din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână din Capitală, marţi, joi, sâmbătă, şi de câte două din Cluj-Napoca şi Iaşi, luni şi vineri. Cursele vor începe din octombrie 2018.

Marţi, 19 Iunie, 2018 - 15:36

Wizz Air, Tarom şi Ryanair sunt companiile cu cele mai mici întârzieri din România, arată clasamentul anual al celor mai bune companii şi aeroporturi la nivel global, realizat de AirHelp şi publicat marţi, iar Aeroportul Otopeni este singurul aeroport românesc din top, aflat pe poziţia 116 din 141.

Marţi, 27 Martie, 2018 - 16:35

Compania aeriană Wizz Air lansează două rute noi din Bucureşti şi Cluj - Napoca spre Atena (Grecia), zborurile spre Atena urmând să fie operate din Bucureşti în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, duminică, iar între 15 iunie şi 15 septembrie zilnic, în timp ce din Cluj - Napoca se va zbura în fiecare miercuri şi duminică, anunţă marţi operatorul de transport printr-un comunicat.

Miercuri, 21 Martie, 2018 - 16:33

Compania Wizz Air reduce cu 20% preţul biletelor pentru rezervările noi realizate miercuri, 21 martie, înainte de miezul nopţii, se arată într-un comunicat al transportatorului aerian.

Luni, 5 Martie, 2018 - 13:39

Wizz Air lansează, luni, cea de-a doua ediţie a Wizz Youth Challenge, un concurs internaţional de studii de caz care le permite studenţilor din universităţi şi din colegii să-şi arate potenţialul şi să vină cu idei inovatoare, out-of-the-box, ca răspuns la o provocare de afaceri stabilită de companie.

Subscribe to wizz air