Marţi, 25 Iunie, 2019 - 13:16

România va avea de acum înainte cel mai cuprinzător Ghid cu soluții tehnice pentru pasaje de faună peste și sub autostrăzi și căi ferate. Dacă vor fi implementate, aceste soluții  vor crește siguranța deplasării atât pentru animalele sălbatice, cât și pentru oameni. Ghidul face parte dintr-un pachet de soluții și instrumente lansate azi, la București, în cadrul conferinței proiectului TRANSGREEN. Acesta susține dezvoltarea unei rețele naționale de transport eficientă și cu impact de mediu redus.

Marţi, 11 Iunie, 2019 - 13:32

După zeci de ani în care a suferit un regres al populației, râsul revine încetul cu încetul în pădurile de pe teritoriul european. Acest prădător discret era o prezență obișnuită a pădurilor de pe continent, însă cea mai mare parte a populației de râși din Europa a dispărut în ultimele două secole. 
 

Marţi, 29 Ianuarie, 2019 - 13:12

Pentru a contribui la administrarea sustenabilă a pădurilor din România, organizația internațională Forest Stewardship Council (FSC) si Grupul Național de Elaborare a Standardului au publicat în această lună Standardul Național FSC pentru țara noastră.  

Joi, 9 August, 2018 - 12:03

Soluțiile WWF-România pentru îmbunătățirea Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din pădurile proprietate publică
 

Joi, 7 Iunie, 2018 - 11:36

WWF-România, împreună cu mai multe organizații naționale și internaționale pentru protecția mediului și a animalelor, solicită Comisiei Europene și comunității internaționale de experți în conservarea faunei sălbatice să intervină pentru a preveni aprobarea Planului de Acțiune pentru specia urs de către Ministerul Mediului. 

Subscribe to WWF-România