Vineri, 31 Iulie, 2020 - 09:58
200 de mercenari deghizați în turiști, s-au infiltrat în Belarus cu misiunea de a perturba alegerile prezidențiale

Președintele bielorus, Lukashenko a convocat ieri o întâlnire urgentă cu membrii Consiliului de Securitate cu privire la situația legată de reținerea a peste 30 de de reprezentanți ai unei companii militare private străine în Belarus, țara de origine a grupului fiind Rusia.

"V-am invitat pentru discuta modalități de a face față acestei situații, s-ar putea spune, o situație de urgență care a avut loc în această seară. Nu o poți numi altfel", a spus liderul belarus.

Sâmbătă, 30 Mai, 2020 - 08:58

Boala reprezintă doar o jumătate din “pandemia coronavirusului”, cealaltă jumătate este politică, a declarat Președintele din Belarus, Aleksandr Lukashenko, la întâlnirea cu lucrătorii fabricii de tractoare MTZ, astazi 29 mai, informează agentia de stiri de la Minsk, BelTA. „Sunt convins de un lucru: pandemia este mai mult decât o simplă boală. Boala este doar o jumătate din ea, sau chiar mai puțin. Restul este politică si interese de alta natura. Și, în curând, veti vedea ca asa a fost”, a spus Aleksandr Lukashenko.

Marţi, 5 Mai, 2020 - 18:42

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko, care a decis să nu acorde prea mare importanţă pandemiei de coronavirus, vrea să invite oaspeţi din alte ţări la parada ce va fi organizată la sfârşitul acestei săptămâni în Belarus pentru a marca 75 de ani de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, informează marţi dpa.

"Ar fi bine să ne întâlnim la Minsk", a declarat liderul fostei republici sovietice, citat marţi de agenţia de presă Belta.

Subscribe to Aleksandr Lukaşenko