Marţi, 25 August, 2020 - 15:15

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acuză Executivul că nu a elaborat un plan și un regulament pentru redeschiderea școlilor. „Ce fac acum Orban și Anisie este crimă cu premeditare. Deschiderea școlilor în contextul actual va duce la o explozie a numărului de cazuri”, afirmă Bădulescu.

Marţi, 4 August, 2020 - 07:33
Decizie luată pe plan local care vizează în special Centrul Vechi

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis că masca de protecție devine obligatoriu în Capitală în zonele aglomerate din aer liber – piețe, gări, autogări, stațiile STB, transmite Digi24.

Comitetul a luat decizia într-o ședință desfășurată luni, după ce numărul infecțiilor din Capitală a crescut constant în ultima lună.

Joi, 12 Martie, 2020 - 16:00

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunțat că în București nu mai sunt locuri disponibile pentru carantină. Cele 200 de locuri ale primăriei sunt ocupate, iar administrația a cerut Guvernului bani pentru achiziția de spații, dar nu a primit.

Potrivit viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, primăria are la dispoziție 200 de locuri pentru carantină, dar acestea au fost ocupate.

Joi, 19 Decembrie, 2019 - 16:10

Noi audieri in dosarul evenimentelor din 10 august. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost chemat la DIICOT să aducă noi lămuriri. Bădulescu a precizat că are calitatea de martor.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a fost audiat timp de trei ore. El a spus că a fost întrebat în legătură cu implicarea politicului in evenimentele din 10 august, atât a partidelor de dreapta cât și a partidelor de stânga.

Vineri va fi audiată în calitate de martor Carmen Dan, fostul ministrul de Interne.

Vineri, 27 Septembrie, 2019 - 13:53

București, 27 septembrie 2019. Plecând de la declarația jignitoare a Viceprimarului Capitalei A. Bădulescu la adresa utilizatorilor mijloacelor alternative de transport, PNL București răspunde cu o acțiune de protest pe bicicletă, prin intermediul căreia cere imperativ demisia acestuia. Concomitent, PNL București inițiază o petiție pentru strângerea de semnături care să pună presiune asupra Primăriei în vederea construirii pistelor de bicicletă. 0 piste de bicicletă au fost construite în mandatul Primarului PSD Gabriela Firea. A promis minim 48 de km.

Vineri, 1 Martie, 2019 - 15:55

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost exclus din Partidul Social Democrat, în urma unei decizii a filialei Sector 4, au precizat surse din partid.

Viceprimarul a declarat că este plecat din ţară şi că nu a fost convocat să participe la şedinţa PSD Sector 4.

"Eu nu am fost convocat la o astfel de şedinţă şi nu am primit o hotărâre în acest sens", a precizat el.

Miercuri, 27 Februarie, 2019 - 12:35

Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, au decis consilierii generali, în urma votului secret de miercuri. Se pare ca au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din funcţie.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, înaintea votului de schimbare a lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar, că acesta se implică foarte mult. 

 

Luni, 4 Februarie, 2019 - 13:48

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat, după ce a fost audiat luni la Parchetul General, că declaraţia sa potrivit căreia a minţit procurorii în cazul anchetei privind protestul din 10 august a fost o metaforă.

Luni, 4 Februarie, 2019 - 08:38

Declaraţie de presă a viceprimarului general al Capitalei Aurelian Bădulescu:

Vineri, 1 Februarie, 2019 - 17:17

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, vineri, că proiectul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar ar putea intra în vigoare în primăvară, după ce va intra în plen pe data de 20 februarie. Taxa pentru recuperarea unei maşini ridicate ajunge la 500 de lei.

Proiectul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe marile bulevarde ale Capitalei a fost dezbătut, vineri, la Primăria Capitalei.

Potrivit viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, acest nou regulament ar putea intra în vigoare din primăvară.

Vineri, 1 Februarie, 2019 - 12:09

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, vineri, în cadrul unei dezbateri publice de la PMB că va propune în Consiliul General un proiect care presupune ca activităţile comerciale pentru unele supermarketuri să fie închise în weekend.
                                     

Duminică, 30 Decembrie, 2018 - 22:03

Avand in vedere incidentele inregistrate in perioada 28-29 decembrie la sistemul de semaforizare din intersectia de la Policlinica Titan, la Primaria Municipiului Bucuresti a avut loc astazi, 30 decembrie, o sedinta tehnica la care au participat, alaturi de viceprimarul Aurelian Badulescu, reprezentanti ai Adminstratiei Strazilor impreuna cu operatorul sistemului de semaforizare, Compania Municipala Managementului Traficului Bucuresti SA (CMMTB), precum si reprezentanti ai Directiilor de specialitate cu atributii in domeniu din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Luni, 26 Noiembrie, 2018 - 15:15

Viceprimarul General al Capitalei, Aurelian Badulescu, consilier general in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si membru al Comisiei Juridice, solicita public motivarea de urgenta a Deciziei Civile prin care Curtea de Apel anuleaza hotararile de infiintare a companiilor municipale, "in vederea asigurarii respectarii dreptului la aparare si dreptului la un proces echitabil, in conditiile in care intelegem sa ne indreptam impotriva acesteia, atat prin exercitarea cailor extraordinare de atac prevazute de dispozitiile Codului de procedura civila si, totodata, ne rezervam dreptul d

Miercuri, 31 Octombrie, 2018 - 18:08
Primaria Sectorului 5 a refuzat sistematic sprijinul PMB   

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu si consilieri ai Primarului General, Gabriela Firea, s-au intalnit astazi, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, cu familiile care au ramas fara locuinte in urma incendiului care a avut loc in data de 8 septembrie 2018, in sectorul 5 al Capitalei.

In cadrul intalnirii au fost stabiliti pasii administrativi care trebuie urmati pentru ca familiile sinistrate sa fie mutate, in cel mai scurt timp, in locuintele de necesitate ale Primariei Capitalei, in baza unor contracte de inchiriere.

Vineri, 24 August, 2018 - 14:33

Viceprimarul Capitalei,, despre care ministrul de Interne Carmen Dan spunea că s-a aflat în centrul de comandă din Piaţa Victoriei la manifestaţia din 10 august, este audiat la această oră la Parchetul General.

În ultimele două zile, la Parchet au fost audiaţi în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei şi prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, şi şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu este audiat în calitate de martor.

Subscribe to Aurelian Bădulescu