Joi, 11 Iulie, 2019 - 13:00

Compania de logistică DHL Express România își reînnoiește flota de autovehicule comerciale prin achiziția a 118 unități Mercedes-Benz Sprinter. 
Acestea sunt modele de ultimă generație, personalizate pentru industria de curierat și reprezintă o premieră pe piața locală, dar și la nivel DHL Global. Noile modele Mercedes-Benz Sprinter vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe întreg teritoriul României. Aceasta este prima colaborare a Mercedes-Benz România cu liderul mondial în domeniul logisticii, la nivel local.
Mercedes-Benz Sprinter – 100% adaptat cerințelor DHL

Joi, 6 Iunie, 2019 - 10:48

Mercedes-Benz România anunță prima apariție locală a noului model Clasa V, la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Lansată oficial la începutul acestui an, noua Clasă V are programată prima călătorie în cel de-al doilea weekend al TIFF, ca VIP shuttle pentru invitații Mercedes-Benz, asigurând și mai multe experiențe conduse de emoție și inteligență, conceptul care stă la baza parteneriatului Mercedes-Benz – TIFF de anul acesta.

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 11:44

Conducerea diviziei Mercedes-Benz Vans România a fost preluată de către Batiste Pascalin. Cu o experiență de peste 10 ani în cadrul Mercedes-Benz, Batiste Pascalin și-a început cariera în cadrul departamentului de vânzări, ocupând de-a lungul timpului multiple poziții cheie în cadrul diviziilor Cars și Vans.

Subscribe to Batiste Pascalin