Sâmbătă, 17 Februarie, 2018 - 14:41

Ministerul de Interne a finalizat raportul în cazul polițistului acuzat de pedofilie, Eugen Stan, iar în concluziile acestui raport se propune declanșarea cercetării prealabile față de nu mai puțin de 18 șefi din Ministerul de Interne. Lista celor considerați vinovați de anchetatori este deschisă de chestorul Bogdan Despescu, șef al Poliției Române, la momentul producerii infracțiunilor.

În raportul Ministerului de Interne în cazul polițistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie,  se arată cum superiorii acestuia l-au acoperit încă de la bun început.

Miercuri, 17 Ianuarie, 2018 - 15:08

Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat, miercuri, decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat. 

Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Cătălin Ioniță.

Miercuri, 17 Ianuarie, 2018 - 09:58

Fostul consilier al ministrului Afacerilor Interne, Valentin Riciu, a declarat, miercuri dimineaţă, referitor la cazul agentului acuzat de pedofilie că actualul şef al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, ar trebui "să-şi asume responsabilităţi pentru funcţia pe care o are".

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 16:44

Vineri, şeful Poliţiei Române, chestor şef de poliţie Bogdan Despescu, a primit, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, vizita de lucru a unei delegaţii conduse de domnul Selami Altinok, director General al Poliţiei Naţionale Turce.

Vizita de lucru a avut ca scop consolidarea relaţiilor de cooperare dintre Poliţia Română şi Poliţia Naţională Turcă în lupta împotriva infracţionalităţii transfrontaliere.

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 14:01

Referitor la raportul prin care chestorul Cătălin Ioniţă, directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie, îşi exprimă acordul pentru a fi împuternicit în funcţia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliţiei Române, facem următoarele precizări:

Documentul care a fost prezentat în spaţiul public este autentic şi a fost semnat la data de 9 ianuarie 2018, în prezenţa reprezentantului Direcţiei Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne.

Miercuri, 10 Ianuarie, 2018 - 22:04

 Profilul polițistului pedofil se completează cu caracteristici de violator. S-a descoperit că în 2016 a atacat o femeie tot în scara unui bloc, dar că a fost imobilizat de locatari care l-au predat unui echipaj de la Secția 18.

Miercuri, 10 Ianuarie, 2018 - 10:08

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la Guvern, unde are discuţii cu premierul. Întâlnirea are loc în contextul în care ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut, marţi, demiterea sa.

Şeful Executivului, Mihai Tudose, urmează să decidă după această întâlnire dacă semnează demiterea lui Bogdan Despescu, aşa cum a cerut Carmen Dan.

"Am transmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române", a declarat Carmen Dan.

 

Subscribe to Bogdan Despescu