Vineri, 25 Octombrie, 2019 - 15:37

ÎCCJ a respins recursul procurorului general Bogdan Licu, care a cerut suspendarea verificării dispuse de CNATDCU asupra tezei sale de doctorat, astfel că lucrarea sa va fi verificată dacă este sau nu plagiat.

Procurorul general Bogdan Licu a cerut instanței suspendarea verificărilor CNATDCU, motivând că, fiind procuror, cercetarea i-ar aduce prejudicii.

ÎCCJ a respins recursul formulat de procurorul șef ca nefondat, astfel că procedura CNATDCU poate continua, pentru a verifica dacă lucrarea lui Licu este sau nu plagiat.

Marţi, 24 Septembrie, 2019 - 10:14

Procurorul general, Bogdan Licu, a declarat marţi că Parchetul General a preluat dosarul morţii Adrianei deoarece există suspiciuni potrivit cărora activitatea olandezului s-ar fi desfăşurat pe raza mai multor judeţe. 
„Începând de ieri (luni, n.r.) am dispus preluarea cauzei la Parchetul General pentru că există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat pe raza mai multor judeţe şi necesită o mobilizare mai amplă la nivelul ţării”, a declarat Bogdan Licu.

Marţi, 17 Septembrie, 2019 - 15:00

Procurorul general, Bogdan Licu, admite că au fost deficienţe în comunicare mediatică în privinţa cazului de la Caracal.

„Au fost deficienţe în comunicare, şi trebuie să recunoaştem lucrul acesta. Trebuie să recunoaştem că şi pe noi ne-a surprins, nu am fost pregătiţi să gestionăm mediatic un dosar de o asemenea amploare, emoţie şi publicitate uriaşe”, a declarat procurorul general.
 

Vineri, 26 Iulie, 2019 - 18:00

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat vineri că mai este un dosar la DIICOT al unei fete dispărute şi se analizează dacă acesta va fi reunit cu dosarul fetei de la Caracal.

"Mai este un caz al unei fete dispărute, fiind un dosar constituit la DIICOT, şi, în momentul de faţă, analizăm acel dosar, precum şi oportunitatea ca aceste două cauze să fie reunite", a declarat Bogdan Licu.

Luni, 15 Iulie, 2019 - 12:20

Procurorul general Bogdan Licu a anunţat, luni, după discuţiile de la Secţia de anchetă, că paşaportul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, a fost reţinut pentru că existau indicii că acesta a fost obţinut " prin mijloace nu tocmai legale".

Vineri, 12 Iulie, 2019 - 10:50

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, vineri, că va respecta decizia Curţii de Apel Craiova, care i-a respins cererea de revizuire a adopţiei internaţionale în cazul Sorinei.

Luni, 24 Iunie, 2019 - 18:19

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a contestat adopția micuței ridicate de la domiciliul asistenților maternali la care a crescut de la un an. Micuța a fost ridicată chiar de procurorul de caz, fiind luată pe sus pentru a fi dusă la IML, după ce în cauză a fost deschis un dosar privind rele tratamente aplicate minorului.

Fetita a fost adoptată de un cuplu de americani.

Bogdan Licu a trimis o adresă către Tribunalul Mehedinți prin care cere ordonanță președințială prin care cere ca fetița să rămână în țară vreme de trei luni pentru consiliere psihologică.

Duminică, 21 Aprilie, 2019 - 14:00

1. Pildă biblică: „Lazăre, ridică-te și mergi!”. La pensie... /  2. Răsplata jertfei patriotice Iohannis face cadou o pensie-record /  3. Seism în GDS. fondatorii se leapădă de satana... anticomunistă /  4. Dar din dar: Lazăr îi transferă distincția sa victimei  /  5. Bilanț la unu-zero-zero” zile de președinție europeană

Vineri, 19 Aprilie, 2019 - 15:24

Secţia pentru procurori a CSM a decis vineri delegarea lui Bogdan Licu în funcţia de procuror general interimar. Bogdan Licu ocupă în prezent funcţia de adjunct al procurorului general.

"În şedinţa Secţiei pentru procurori din data de 19.04.2019 s-a dispus delegarea domnului procuror Dimitrie Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al României, în funcţia de procuror general al României până la ocuparea funcţiei prin numire, dar nu mai mult de 2 luni", se arată într-un comunicat al CSM.

Subscribe to Bogdan Licu