Vineri, 17 Mai, 2019 - 09:25

Joi seara, la Montreal, s-au încheiat lucrările Congresului Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA), la care este prezent şi ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei.

Miercuri, în calitatea sa de membru al Board-ului Director al WADA, unde deţine un mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale Uniunii Europene, Bogdan Matei a participat la votul final pentru desemnarea noului preşedinte al WADA, care va fi polonezul Witold Banka.

Miercuri, 15 Mai, 2019 - 08:18

Ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei, se află la Montreal, unde participă la lucrările Congresului Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA). 

Cu puţin timp în urmă, în calitatea sa de membru al Board-ului director al WADA, unde deţine un mandat de reprezentare din partea Statelor Membre ale Uniunii Europene, Bogdan Matei a participat la votul final pentru desemnarea noului preşedinte al WADA.

Scorul a fost unul foarte strâns şi în final a câştigat polonezul Witold Banka, care l-a depăşit pe contracandidatul său Marcos Diaz din Republica Dominicană.

Duminică, 14 Aprilie, 2019 - 07:49
Poate că doar așa - în 10 ani - vom reuși să ne pregătim

Guvernele României, Serbiei, Bulgariei şi Greciei au semnat, sâmbătă, la Salonic, Memorandumul de înţelegere pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA EURO 2028 şi a Cupei Mondiale de fotbal din 2030, potrivit unui comunicat remis presei.

Marţi, 2 Aprilie, 2019 - 17:55

Marţi, la Palatul Victoria a avut loc o ceremonie prilejuită de semnarea protocolului de colaborare între Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Ministerul Tineretului şi Sportului, pentru organizarea celei de-a XI-a ediţii a Taberelor ARC. 

Ediţia din acest an reuneşte peste 3000 de participanţi din comunităţile istorice şi din diaspora. Fiecare tânăr va petrece câte o săptămână într-unul dintre centrele de agrement ale MTS de la Sulina, judeţul Tulcea, Oglinzi, judeţul Neamţ, Căprioara, judeţul Hunedoara şi Săcelu, judeţul Gorj.

Subscribe to Bogdan Matei