Vineri, 29 Iunie, 2018 - 12:34

Pelicula „Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă”, debutul în lungmetraj al regizorului Bogdan Theodor Olteanu, va avea premiera internațională în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Edinburgh, cel mai vechi şi continuu festival de film din lume. Regizorul va fi prezent la proiecția din 30 iunie, cu sprijinul ICR Londra.
  
     Producția a avut premiera mondială la Cluj, în cadrul celei de-a 17-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), unde a fost selectat în competiția Zilelor Filmului Românesc.
  

Joi, 14 Iunie, 2018 - 13:09

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă, debutul în lungmetraj al regizorului Bogdan Theodor Olteanu, cu Silvana Mihai și Florentina Năstase în rolurile principale, va intra pe data de 22 iunie în cinematografe din București, Brașov, Baia Mare, Botoșani, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Gura Humorului, Pitești, Târgu Mureș, Lugoj, Odobești, Onești. Filmul va mai călători pentru proiecții speciale la Timișoara și Arad. La Sibiu va ajunge în cadrul TIFF Sibiu, duminică, 24 iunie, la Teatrul Gong. 

Miercuri, 16 Mai, 2018 - 12:28

Câteva conversații despre o fată foarte înaltă este debutul în lungmetraj al regizorului Bogdan Theodor Olteanu și va avea premiera pe marile ecrane pe 22 iunie.
Filmul va avea premiera mondială la Cluj, în cadrul celei de-a 17 ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, unde a fost selectat în competiția Zilelor Filmului Românesc. "Un debut foarte temerar, făcut pentru generația facebook, twitter. Este primul film românesc cu o poveste de dragoste lesbiană.” - îl descrie Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului.

Subscribe to Bogdan Theodor Olteanu