Vineri, 23 Februarie, 2018 - 09:17

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și ambasador în cadrul Comitetului Regiunilor pe tema schimbărilor climatice și mediu a atras atenția asupra grupului format din populația din mediul rural care se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește eficiența energetică. La întâlnirea Convenției Primarilor privind clima și energia desfășurat azi (22 februarie) la Bruxelles, Borboly Csaba a atras atenția asupra problemelor întâmpinate în țară din cauza lipsei lemnelor de foc.

Miercuri, 21 Februarie, 2018 - 12:48

Și în acest an Ținutul Secuiesc va fi promovat prin intermediul unui stand comun al județelor Harghita, Covasna și Mureș la târgul internațional de turism care se desfășoară în perioada 22-25 februarie la București. Oferta turistică a regiunii este întregită printr-o imagine vizuală comună și oferte turistice specifice. 
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita înființată de Consiliul Județean Harghita va fi prezentă la stand și va încerca să atragă în județul Harghita turiștii din capitală prin intermediul pliantelor și ofertelor turistice. 

Marţi, 23 Ianuarie, 2018 - 20:56
Pe viitor, lucrările vor fi urmărite cu ajutor sistemului GPS

Borboly Csaba a convocat de urgență în localitatea Fitod o întâlnire cu reprezentantul firmei Multipland SRL care este răspunzătoare pentru efectuarea lucrărilor de întreținere de iarnă pe mai multe drumuri din județ. Întrevederea s-a organizat ca urmare a sesizărilor locuitorilor și a fost prezentă și conducerea localității Leliceni, împreună cu un număr de localnici. 
Despre situația drumului 123C președintele consiliului județean a fost informat prin intermediul paginii de socializare fiind rugat să intervină pentru remedierea problemelor semnalate. 

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 19:02

În cursul zilelor trecute au apărut în două locații diferite din orașul Miercurea-Ciuc inscripții anti-maghiare. Ca urmare, în cursul zilei de 12 ianuarie președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba a ținut o conferință de presă prin care a luat poziție față de acest tip de atitudine care nu face altceva decât să incite spiritele și să provoace stări de tensiune între locuitorii județului. „Consider că acest tip de atitudine este incorectă și provocatoare, provocațiile nu fac bine nici românilor și nici maghiarilor din această zonă.

Subscribe to Borboly Csaba