Joi, 5 Iulie, 2018 - 16:34

Fostul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, s-a prezentat, joi dimineaţă, la sediul DNA, pentru a audiat în dosarul în care acesta este acuzat de trafic de influenţă şi fals în declaraţii. La ieşirea din DNA, Ioniţă a declarat că declaraţia lui de avere este corectă.

Joi, 28 Iunie, 2018 - 13:48

Joi, a avut loc învestirea în funcție a noului inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, chestor general Ioan Buda. Ședința s-a desfășurat la sediul IGPR, fiind condusă de ministrul afacerilor interne, Carmen Dan.
De asemenea, începând de astăzi la conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a fost împuternicit comisarul șef Adrian Popescu, care a ocupat până în prezent funcția de adjunct al inspectorului general al Poliției de Frontieră.

Miercuri, 27 Iunie, 2018 - 11:07

Cătălin Ioniţă care a renunțat marţi de la conducerea Poliţiei Române s-a prezentat, miercuri dimineaţă, la sediul DNA.

Cătălin Ioniţă a declarat, la sosirea la sediul central al Direcţiei, că a plecat de la şefia Poliţiei Române ca să nu păteze imaginea instituţiei.

Cătălin Ioniţă a spus că a fost citat în calitate de suspect.

Marţi, 26 Iunie, 2018 - 14:05
Iar locțiitorul lui a fost implicat în scandalul... îngenuncherii

Cătălin Ioniţă a cerut MAI încetarea împuternicirii în funcţia de inspector general al Poliţiei Române, din considerente personale, anunţă Ministerul de Interne. Noul şef al Poliţiei Române este Ioan Buda, fostul şef al Poliţiei de Frontieră.

Marţi, 26 Iunie, 2018 - 12:16

În referire la decizia de schimbare a șefului Poliției Române publicată, marți, în Monitorul Oficial, Ministerul Afacerilor Interne face următoarele precizări:

Miercuri, 7 Martie, 2018 - 13:57

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, a spus, miercuri, la bilanţul Ministerului Public pe anul 2017, că poliţiştii au în lucru circa 1,6 milioane de cauze sub coordonarea procurorilor.

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 14:01

Referitor la raportul prin care chestorul Cătălin Ioniţă, directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie, îşi exprimă acordul pentru a fi împuternicit în funcţia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliţiei Române, facem următoarele precizări:

Documentul care a fost prezentat în spaţiul public este autentic şi a fost semnat la data de 9 ianuarie 2018, în prezenţa reprezentantului Direcţiei Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne.

Subscribe to Cătălin Ioniţă