Miercuri, 25 Decembrie, 2019 - 11:41
Pentru mita luată ca să fie numit guvernator Liviu Mihaiu

Guvernatorul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii Catalin Tibuleac, recent numit de Dăncilă,  a fost schimbat din functie, fiind inlocuit de catre Ion Munteanu.

Conform deciziei publicate marti in Monitorul Oficial, Catalin Tibuleac a fost revocat din functia de guvernator al Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", el fiind inlocuit de Ion Munteanu. Acesta va avea rang de subsecretar de stat.

Vineri, 1 Noiembrie, 2019 - 10:42

În perioada 26-27 octombrie 2019, Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării a avut plăcerea de a-l avea invitat pe Mark Wiens, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri mondiali din domeniul food & travel.

Mark Wiens reprezintă cu succes tendinţele viitorului în materie de promovare a unei destinaţii turistice. Cu un canal de Youtube urmărit de milioane de oameni, Mark a acceptat invitaţia de a vizita România, iar din aventura sa culinară, nu putea lipsi destinaţia turistică Delta Dunării.

Vineri, 20 Septembrie, 2019 - 09:23

În perioada 16 - 18 septembrie 2019, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a organizat, la Tulcea, Conferinţa internaţională DANUBE FREE SKY parte a proiectului DANUBEparksCONNECTED - Bridging the Danube Protected Areas towards a Danube Habitat Corridor (Reţeaua de Arii Protejate Dunărene, un Coridor de Habitate al Dunării), finanţat prin Programul Transnaţional Dunărea. ARBDD este partenerul coordonator al activităţilor dedicate Coridorului de Habitate Aer - DANUBE FREE SKY- Rute libere de migraţie dunărene.

Miercuri, 10 Iulie, 2019 - 12:23

Rezervaţia Biosferei Delta Dunării a primit în anul 2000 Diploma Europei pentru Arii Protejate, pentru o perioadă de 5 ani. Această distincţie a fost reînnoită în anul 2005 pentru încă 5 ani şi în anul 2010 pentru încă 10 ani. Diploma se acordă sub patronajul Consiliului Europei, în cadrul Convenţiei privind Conservarea Vieţii sălbatice şi a Habitatelor Naturale în Europa (Convenţia Berna).

Luni, 27 Mai, 2019 - 12:43

Joi, 23 mai a.c., a avut loc, la Izmail, Ucraina, forumul internaţional "Perspectivele dezvoltării transportului fluvial de pasageri în delta ucraineană a Dunării".

România este un punct important pentru transportul fluvial de croazieră pe Dunăre, mai ales datorită Deltei Dunării şi gurilor de vărsare ale Dunării, care se găsesc pe teritoriul ţării noastre.

Luni, 8 Octombrie, 2018 - 20:09

 Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este partener al competițiilor de pescuit din această toamnă. Lunile octombrie și noiembrie sunt dedicate competițiilor pentru toate categoriile de pescari. Cupele la pescuit au început, anul acesta, cu o competiție organizată la Crișan, Cupa Deltei Dunării la Știucă, ediția a VII-a, în perioada, 5-7 octombrie, organizată de ANTREC Tulcea, în același timp cu cu „Hidroconstrucția și prietenii”, ediția a V-a, cu două manșe natural, în perioada 5-7 octombrie, la Uzlina, organizataă de Egreta Hidroturism.

Subscribe to Cătălin Țibuleac