Miercuri, 10 Iulie, 2019 - 12:23

Rezervaţia Biosferei Delta Dunării a primit în anul 2000 Diploma Europei pentru Arii Protejate, pentru o perioadă de 5 ani. Această distincţie a fost reînnoită în anul 2005 pentru încă 5 ani şi în anul 2010 pentru încă 10 ani. Diploma se acordă sub patronajul Consiliului Europei, în cadrul Convenţiei privind Conservarea Vieţii sălbatice şi a Habitatelor Naturale în Europa (Convenţia Berna).

Luni, 27 Mai, 2019 - 12:43

Joi, 23 mai a.c., a avut loc, la Izmail, Ucraina, forumul internaţional "Perspectivele dezvoltării transportului fluvial de pasageri în delta ucraineană a Dunării".

România este un punct important pentru transportul fluvial de croazieră pe Dunăre, mai ales datorită Deltei Dunării şi gurilor de vărsare ale Dunării, care se găsesc pe teritoriul ţării noastre.

Luni, 8 Octombrie, 2018 - 20:09

 Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este partener al competițiilor de pescuit din această toamnă. Lunile octombrie și noiembrie sunt dedicate competițiilor pentru toate categoriile de pescari. Cupele la pescuit au început, anul acesta, cu o competiție organizată la Crișan, Cupa Deltei Dunării la Știucă, ediția a VII-a, în perioada, 5-7 octombrie, organizată de ANTREC Tulcea, în același timp cu cu „Hidroconstrucția și prietenii”, ediția a V-a, cu două manșe natural, în perioada 5-7 octombrie, la Uzlina, organizataă de Egreta Hidroturism.

Subscribe to Cătălin Țibuleac