Miercuri, 12 August, 2020 - 09:14

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti sprijină demersurile organizaţiilor medicilor de familie din Capitală pentru rezolvarea situaţiei pacienţilor care au COVID-19 şi sunt izolaţi sau carantinaţi la domiciliu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) sprijină demersurile Patronatului Medicilor de Familie din Bucureşti şi judeţul Ilfov (PMFB) şi al Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov (AMFB) pentru rezolvarea situaţiei pacienţilor confirmaţi cu/suspecţi de COVID-19 izolaţi sau carantinaţi la domiciliu.

Joi, 2 Aprilie, 2020 - 14:00

România are nevoie de MEDICI!

Trebuie să fim acum acolo unde este nevoie!

Prof. dr. Cătălina Poiană, preşedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti:

Sunt medic, mamă şi bunică. Am temeri legate de pandemie, ca poate fiecare dintre noi. Îmi este frică pentru familia mea şi vreau să îi protejez, dar responsabilitatea mea este legată şi de pacienţi, şi de rezidenţi, şi de studenţi, şi de colegii mei. Şi nu sunt doar vorbe.

Marţi, 28 Ianuarie, 2020 - 11:58
Viorel Jinga, Cătălina Poiană, Adrian Streinu-Cercel

Viorel Jinga a primit cele mai multe voturi la alegerea membrilor Senatului Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila din București. Jinga candidează și pentru funcția de rector al UMF București. Cu 757 de voturi, Viorel Jinga îi surclasează pe ceilalți doi contracandidați la funcția de rector, care au candidat pentru un loc în Senat: Adrian Streinu-Cercel - 451 voturi și Cătălina Poiană - 412 voturi. Pe locul 11 în lista membrilor Senatului, care provin de la Facultatea de Medicină, se află Mircea Beuran, cu 447 voturi.

Duminică, 8 Decembrie, 2019 - 15:45

Presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti, dr. Catalina Poiana, a declarat, duminica, la UMF "Carol Davila", in contextul examenului de rezidentiat, ca in ultimul an, numarul medicilor care pleaca din tara s-a redus, iar anul acesta au venit la examen si studenti scoliti in strainatate.

Subscribe to Catalina Poiană