Miercuri, 5 Februarie, 2020 - 15:00

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a declarat că instituţia pe care o reprezintă este pregătită pentru alegerile locale şi parlamentare.

Vineri, 10 Ianuarie, 2020 - 09:11

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, s-a întâlnit în data de 9 ianuarie 2020, la sediul Autorităţii, cu reprezentanţii unor formaţiuni politice pe tema implementării recomandărilor Curţii de Conturi a României ca urmare a controlului asupra cheltuielilor efectuate de acestea din subvenţiile acordate de la bugetul de stat în anul 2018.

Luni, 4 Noiembrie, 2019 - 14:00

1. Dăncilă trimite la Bruxelles a treia propunere de comisar european / 2. Audierile da la Comisii: trei candidați respinși / 3. Kovesi nu va rămâne pe drumuri: i s-a rezervat postul de la DIICOT Sibiu / 4. Șeful AEP prezice un eșec al alegerilor din Străinătate / 5. Dragnea a fost „condamnat” la o zi de învoire

Luni, 4 Noiembrie, 2019 - 13:03

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a declarat luni că votarea se poate prelungi în străinătate la alegerile prezidenţiale în toate cele trei zile în care cetăţenii îşi pot exercita dreptul de vot.

Sâmbătă, 2 Noiembrie, 2019 - 11:29
Scrutinul din străinătate dedicat lui Iohannis este cel mai scump din istorie - peste 50 milioane

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, susţine că nu este mulţumit de cum a decurs votul prin corespondenţă, considerând că acesta a fost un eşec, în condiţiile în care doar 41.000 de persoane şi-au manifestat interesul de a vota în acest mod.

Joi, 31 Octombrie, 2019 - 08:49

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică s-a întâlnit astăzi, 30 octombrie 2019, la sediul AEP, cu delegaţia OSCE/ODIHR care efectuează o Misiune de observare a alegerilor pentru Preşedintele României din data de 10 noiembrie 2019.
Misiunea de observare OSCE/ODIHR este continuarea Misiunii de evaluare a necesităţilor care s-a desfăşurat în luna iulie a acestui an şi va avea o durată de trei sau cinci săptămâni, în funcţie de numărul de tururi electorale.

Luni, 16 Septembrie, 2019 - 10:40

Precizările preşedintelui AEP legate de utilizarea datelor cu caracter personal ale alegătorilor români din străinătate exclusiv în procesele electorale

Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, revine asupra repetatelor asigurări pe care le-a oferit în legătură cu utilizarea datelor cu caracter personal ale alegătorilor români din străinătate şi precizează, din nou, că acestea sunt destinate exclusiv proceselor electorale.

Marţi, 13 August, 2019 - 08:31

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, invită societatea civilă şi mass-media să sprijine campania de informare a alegătorilor care doresc să voteze în străinătate la alegerile prezidenţiale din acest an. 

Luni, 5 August, 2019 - 14:03

Către: Constantin-Florin Mituleţu-Buică, președinte Autoritatea Electorală Permanentă, 
registratura@roaep.ro 
Ramona-Nicole Mănescu, Ministrul Afacerilor Externe, ministru@mae.ro, relatii_cu_publicul@mae.ro 
Ref: Scrisoare deschisă referitoare la îmbunătățirea comunicării publice prin intermediul
www.votstrainatate.ro și pentru buna organizare a alegerilor din Noiembrie 2019

Luni, 4 Martie, 2019 - 08:54

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2019 a fost constituit în data de 3 martie 2019, în formula completată cu preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, şi vicepreşedinţii instituţiei, Zsombor Vajda şi Marian Muhuleţ, precum şi cu reprezentanţii partidelor politice şi ai organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au, la această dată, membri în Parlamentul European.

Subscribe to Constantin-Florin Mituleţu-Buică